Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tomek Bywalec Nory
|
Wysłany: 05 Kwi 2005 20:32 Temat postu: Patch nie działa |
|
|
Zainstalowłąem pełną instalke Reksio i wechikuł czasu. I zanim zacząłem grać zainstalowąłem patcha z nowym menu w katalogu z grą. Właczam gre i doszłem do kamieniołomów i nie pokazkało sie żadne menu! Wczym problem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 10:08 Temat postu: |
|
|
Jesteś pewien, że na planszy wejściowej do gry nie pojwia się teraz nowe menu w lewym górnym narożniku?
jeśli nie - to daj znać i sprawdzimy. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 13:50 Temat postu: |
|
|
A u mnie jest inaczej te menu nie zawsze zaskakuje czyli czasami muszę włączyć pare razy żeby było. Myślałem że to przyczyna nie pełnej instalacji ale zainstalowałem pełna i nic nie zawsze menu zaskakuje czyli nie zawsze jest......... |
|
Powrót do góry |
|
|
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 17:16 Temat postu: |
|
|
Dziękuję serdeczne za uwagę. Czy ściągaliście może tego pacza ostatnio, czy raczej dawno temu? Ostatnio oznacza ostatni miesiąc... a dawno temu oznacza nie ostatni miesiąc... _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 17:41 Temat postu: |
|
|
Ja niedawno bo był błąd z tym wyjściem z twierdzy to pisałem o tym na maila naprawiliście błąd i potem ściągnełem ale przed tym prędzej też miałem łatkę i było to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 18:03 Temat postu: |
|
|
Wiem. Nie dało, ale nasz najlepszy programista wziął się za to i już się dało wyjść.
W każdym razie nie zmieniając tematu, AdaCho, a próbowałeś tego samego już po "drugiej, drugiej łatce", czyli dokładnie po tym, jak dzięki Twojej pomocy poprawiliśmy ten błąd? _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 18:07 Temat postu: |
|
|
Oczywiście że tak łatka działa wspaniale gadałem już o tym z Szalonym Kapelusznikiem nic nie poinformował Aha i Najlepszy programista czyli ty |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 08 Kwi 2005 19:48 Temat postu: |
|
|
Bardzo się ciesze że PAtch działa żę można wyjść z Twierdzy Rabarbark! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Bywalec Nory
|
Wysłany: 08 Kwi 2005 20:32 Temat postu: |
|
|
Cóż u mnie patch do wehikułu z tym nowym menu wcale nie działa nawet po kilkakrotynm włączaniu gry jak u AdaCho. |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 08 Kwi 2005 23:02 Temat postu: |
|
|
Tomku, proszę spakuj katalog common z dysku i przyślij na adres redakcji - przyjrzymy się sprawie bliżej. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 16 Kwi 2005 19:09 Temat postu: |
|
|
HMmm ja włączyłem mi działa zzawsze to nie wiem czemu niektórym nie działa... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 08:17 Temat postu: |
|
|
łatka mi nie działa, a ułatwienie to nie wiem _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 08:52 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | łatka mi nie działa, a ułatwienie to nie wiem |
A ty DoDo masz już Wehikuł?
P.S: Wysłałem Kapeluszniku ten plik co prosiłeś na adres aidemmedia z ich głównej strony ale nie odpisasli. Może wzilei to za żart. Podaj mi sój mail lub inny adres Kapeluszniku. |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 08:53 Temat postu: |
|
|
Wehikułu nie mam, ale planuje go kupić. Sory, mam wehikuł, ale demo _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 15:30 Temat postu: |
|
|
Tomku napisz na adres pankapitan@aidemmedia.pl Tam będzie Szalony Kapelusznik!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|