Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 06 Sie 2008 19:38 Temat postu: Gry Online |
|
|
Żeby nie było niepotrzebnych tematów w kanalizacji o pewnych grach wygrzebanych z neta, przykładowo CP i innych, postanowiłem założyć ten temat, w którym wszyscy mogą się wypowiedzieć o Grach internetowych.
Również dyskutować wzajemnie o sprawach czy eventach lub też dzielić się opiniami na temat gry.Można również podawać własne rekordy i opowiadać o swoich dokonaniach i robić przede wszystkim to co się robi w takich tematach. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Sie 2008 19:44 Temat postu: |
|
|
Ja mam grę stworzoną przez Blizzard entertaiment : World Of Warcraft oraz dodatek: The Burning Cusade. uwielbiam tę grę. Wspaniałe animacje, questy, postacie, krainy i wiele innych super rzeczy . Gorąco polecam . Jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować:
Moja postać jest na serwerze Steawhedle Cartel ma 44 lvl i nazywa się Koramel. jest to druid z tailoringiem (krawiectwo) i enchantingiem (czarodziejstwo).
Jak ktoś juź by mi coś pisał to niech powie, że jest z forum Reksia. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 06 Sie 2008 20:17 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Ja mam grę stworzoną przez Blizzard entertaiment : World Of Warcraft oraz dodatek: The Burning Cusade. uwielbiam tę grę. Wspaniałe animacje, questy, postacie, krainy i wiele innych super rzeczy . Gorąco polecam . Jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować:
Moja postać jest na serwerze Steawhedle Cartel ma 44 lvl i nazywa się Koramel. jest to druid z tailoringiem (krawiectwo) i enchantingiem (czarodziejstwo).
Jak ktoś juź by mi coś pisał to niech powie, że jest z forum Reksia. |
Ech, według mnie WoW to jedna z lepszych gier w jakie grałem . Obecnie wyczekuje nowy dotatek czyli WotLK
Możliwość zwiezienia miejsc i wydarzeń znanych z Warcraft'ów.
Ja gram w tą grę już rok i nadal mnie kręci expienie. Mimo że gram w tą gre tyle czasu to nie poznałem wszystkich jej "smaczków".
A ja aktualnie gram Druidem 28 lvl z minning i inżynierem .
Ty grasz ally czy horda ? (ja oczywiście FOR THE HORDE )
Gram jeszcze na battlenecie w takie tytuły jak StarCraft, Warcraft i Diablo . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Michał99 Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Sie 2008 09:09 Temat postu: |
|
|
A czy gra ktoś w Trackmanie Nations Forever bo ja wnią gram aha jestem tam zalogowany jako michal997.Grałem też w call of duty 1 w dodatek i cod 2 oczywiście po internecie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Sie 2008 10:11 Temat postu: |
|
|
Michał99 napisał: | A czy gra ktoś w Trackmanie Nations Forever bo ja wnią gram aha jestem tam zalogowany jako michal997.Grałem też w call of duty 1 w dodatek i cod 2 oczywiście po internecie. |
>> Też pogrywam w TNF i gram także w CoD 4 _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Michał99 Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Sie 2008 11:45 Temat postu: |
|
|
A jaki masz login. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 07 Sie 2008 16:12 Temat postu: |
|
|
Gram na alliance. Na Lich Kinga również czekam z niecierpliwością. Uwielbiam gry Blizzardu. Mam Diablo I i II oraaz Starcraft i Warcraft II.
W wowa gram już chyba o trzech lat.
Jestem również na serwerze Darkmoon Faire. Tam gram w hordzie . Mam Blood Elfa z 20-którymś lvl-em. Nazywa się Pieciolinia xD (chyba wiadomo co oznacza to imię ). Mam tam jeszcze kilka postaci, ale zapomniałam imion, bo na kaźdym serwerze mam podobne imiona. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Sie 2008 16:30 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Gram na alliance. Na Lich Kinga również czekam z niecierpliwością. Uwielbiam gry Blizzardu. Mam Diablo I i II oraaz Starcraft i Warcraft II.
W wowa gram już chyba o trzech lat.
Jestem również na serwerze Darkmoon Faire. Tam gram w hordzie . Mam Blood Elfa z 20-którymś lvl-em. Nazywa się Pieciolinia xD (chyba wiadomo co oznacza to imię ). Mam tam jeszcze kilka postaci, ale zapomniałam imion, bo na kaźdym serwerze mam podobne imiona. |
>> Może "umówimy" się na partyjkę w SC/WC/Diablo ? _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2008 17:41 Temat postu: |
|
|
Niestety mam to na drugim komputerze. Jak znajdę płyty to sobie spróbuje zainstalować tutaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 29 Sie 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
OK. A gra ktoś w CP? Jeżeli tak to jakie macie nicki? _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 29 Sie 2008 20:26 Temat postu: |
|
|
Ja w cp mam pamien. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 30 Sie 2008 12:46 Temat postu: |
|
|
Ale chodzi o gry przeglądarkowe, czy zwyczajne opcją multi w necie? _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 30 Sie 2008 12:58 Temat postu: |
|
|
Michcio napisał: | Ale chodzi o gry przeglądarkowe, czy zwyczajne opcją multi w necie? |
>> Chyba chodzi o MMO wszelkiego rodzaju . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 30 Sie 2008 13:30 Temat postu: |
|
|
A ich nicki w CP(bo nie raczyli podać) to Michcio007 i Dominke. Mój znasz. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Sie 2008 13:56 Temat postu: |
|
|
A mój to Piesiolesio.Może się spotkamy Chedizel? _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|