Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 19 Kwi 2009 18:08 Temat postu: Gra |
|
|
Od razu napiszę, że pewnie nic z tego nie wyjdzie i nic nie mogę obiecać, ale kto wie może AM wysłucha naszych propozycji i coś zrobi, zawsze jest nadzieja
Chciałbym by tutaj każdy napisał ze wszelkimi szczegółami i porównaniami do innych gier online jaka by mu najbardziej pasowała na naszym forum, może też wymyślić własną <błagam tylko niech to będzie rozwinięte chociaż trochę> ale niech poda dokładny opis. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Kwi 2009 18:27 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna byłaby taka gra na forum. Odżyłoby wtedy trochę. Mam kilka pomysłów, ale najbardziej podobałaby mi się gra taka jak ta: http://squid.tepapa.govt.nz/build-a-squid/interactive (robi się kałamarnice). W stylu Reksiowym oczywiście xD. Moja propozycja to "Zrób sąsiadów Reksia". Można byłoby wybrać sobie zwierzę (psy, koty, krety, koguty etc.) wybranej płci i zrobić sąsiada. Można by tak jak na stronie jaką podałam bądź po prostu strzałkami z boku przesuwać fryzury, ubranka, dodatki itp...
Mam nadzieję, że będzie to możliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 19 Kwi 2009 18:36 Temat postu: |
|
|
Był już taki temat wystarczyło poszukać:
Mały kąt programowania
Wystarczy przejrzeć temat: ciekawy pomysły np. o lunatykującym Kretesie, grze w rzucie izometrycznym itp.
JA ma pomysł, no... takie sprecyzowanie tego pomysłu który wysnuł Św. pamięci Pan Administrator
/tylko, że on jest już martwy <w sensie temat> od prehistorii więc po co odgrzewać stare kluchy _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 26 Kwi 2009 10:54 Temat postu: |
|
|