Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 22:18 Temat postu: Avatar |
|
|
Fajny film.Dzisiaj go oglądałem.Tu dyskutujemy na jego temat . _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 27 Gru 2009 22:56 Temat postu: |
|
|
Czytanie Regulaminu się kłania, uzupełniam:
Długo oczekiwany film Jamesa Camerona zrealizowany z wielkim rozmachem porównywalnym do Titanica. Szacowany budżet na poziomie 237 milionów dolarów daje mu trzecie miejsce pod tym względem w historii kina. Avatar został wykonany w dwóch technikach: tradycyjnej 2D i zupełnie nowej technice 3D. Zdjęcia do filmu zostały wykonane w 2007 roku, natomiast na postprodukcję przeznaczono dwa lata.
Avatar opowiada historię sparaliżowanego byłego komandosa, który dostaje szansę odzyskania zdrowego ciała. Musi jednak wziąć udział w specjalnym programie militarnym o nazwie Avatar. W rolach głównych między innymi Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez.
Media na całym świecie ogłaszają, że Avatar będzie przełomem kina na miarę wprowadzenia w latach 20. dźwięku. Sam Cameron uważa, że będzie to film lepszy od samego Titanica.
[opis dystrybutora kino]
Długość trwania filmu: 161 minut czyli prawie 3h.
Byłem dzisiaj na tym filmie (oczywiście na wersji 3D), film niesamowity, jeśli ktoś waha się czy przeznaczyć te ok. 27 zł na bilet: warto. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 23:05 Temat postu: |
|
|
Film zaczepisty, ale ja byłem na 2D (no wiecie, okulary noszę)
Oceniam na 8,5 (To był pewnie pierwszy tego typu film na którym byłem), ale nic nie pobije mojego Odlotu 9,9/10 _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 28 Gru 2009 10:58 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny film szczególnie w 3D.
Ale zarazem bardzo dłuugi (3 h +).
Cała fabuła bardzo ciekawa, oraz bardzo podobało mi się jak Jake uczył się zywczajów na'vi, oraz bitwa na końcu.
9/10 _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 28 Gru 2009 11:40 Temat postu: |
|
|
Papierowy Mario napisał: | Film zaczepisty, ale ja byłem na 2D (no wiecie, okulary noszę)
Oceniam na 8,5 (To był pewnie pierwszy tego typu film na którym byłem), ale nic nie pobije mojego Odlotu 9,9/10 |
Ja też je noszę ;p
Te okulary 3D miały gumowe te... no... co się na uszy zakłada aby nie spadały. W każdym razie: wejdzie na każdą głowę i na każde zwykłe okulary korekcyjne.
Przynajmniej w multikinie były takie, nie wiem jak w innych kinach. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 28 Gru 2009 12:13 Temat postu: |
|
|
A ja muszę się w Płocku zadowolić dziurawym Heliosem, tam okulary to są gorsze od tych tekturowych dołączanych do DVD. Są plastikowe, jeden rozmiar oczywiście, a jakbym założył je na korekcyjne, to peewnie napisów bym nie rozczytał. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 28 Gru 2009 19:57 Temat postu: |
|
|
Nie mogę doczekać się kiedy to dadzą na DVD.
Strasznie mi się podobał. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
|