Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy zauważyłeś problemy techniczne z grami z Reksiem na konkretnych systemach rodziny Windows? |
Tak, na Windows 98. |
|
19% |
[ 4 ] |
Tak, na Windows Me/2000. |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak, na Windows XP. |
|
4% |
[ 1 ] |
Tak, na Windows Vista. |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak, na Windows 7. |
|
14% |
[ 3 ] |
Tak, na więcej niż jednym systemie Windows. |
|
0% |
[ 0 ] |
Tak, ale na innym systemie operacyjnym (Mac Os, Linux). |
|
0% |
[ 0 ] |
Nie, nie zauważyłem żadnych problemów. |
|
61% |
[ 13 ] |
|
Wszystkich Głosów : 21 |
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 15 Lis 2009 14:08 Temat postu: Gry z Reksiem, a systemy operacyjne rodziny Windows. |
|
|
Witam.
Wiemy już co nieco na temat Reksiów na konkretych Windowsach. Chciałbym zauważyć -jak wielu pewnie zauważyło, że oprócz problemów z Reksiami na starszych Windowsach (xp, 2000, 98 ) teraz mogą się pojawić problemy techniczne na nowszych systemach (Vista, 7).
Gry z Reksiem się starzeją. Np. RISP czy RIU nie było robione pod Vistę, czy nową "siódemkę". NIestety. Systemy operacyjne mamy coraz to nowsze. Więc czy na tych nowszych (oraz oczywiście starszych) zauważyliście problemy techniczne? Wypowiadajcie się w ankiecie.
Ja narazie nie mam problemów z żadną częścią na XP. Za jakiś czas będę miał Vistę albo 7, bo zmienię system zobaczymy co będzie. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 15 Lis 2009 20:18 Temat postu: |
|
|
Ja mam dwa kompy jeden ma windows 98 ,drugi ma xP ( ) . I np. RITTW nie działa na 98 . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Christopf553 Bywalec Nory
|
Wysłany: 16 Lis 2009 16:15 Temat postu: |
|
|
spidi napisał: | Ja mam dwa kompy jeden ma windows 98 ,drugi ma xP ( ) . I np. RITTW nie działa na 98 . |
To prawie oczewiste . W windows może niedziałać RIMS I RITTW ponieważ są w 3D. _________________ BIG PIXIE-BOB CAT FAN
C++, Java and javascript programer
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 16 Lis 2009 18:30 Temat postu: |
|
|
Na Maczku RIMS chodzi świetnie i płynnie, nie widać anie jednego problemu, za to na Windows to czasami się zdarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Lis 2009 18:56 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie które gry chodziły by na 64 bitowej 7 (Windows) _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
|