Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 10 Lut 2009 20:46 Temat postu: Magination |
|
|
To nowa kreskówka na Jetix. W marcu nowe odcinki. Główni bohaterowie posiadają animity dzięki któłrym mogą używać sennych stworzeń i chronić świat Moonlands przed złym Agramem. Scenariusz doprawdy jest oryginalny. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 10 Lut 2009 20:52 Temat postu: |
|
|
Ochrona świata
Nawet jakbym miał Jetix to z pewnością bym nie oglądał tej kreskówki. Bo nie lubię takich kreskówek. A może bym oglądał tylko tak mówię Nie wiem... Bo nie widziałem. Jakie to jest - śmieszne, wciągające, a może żałosne Poczekam na komentarze i się dowiem. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Lut 2009 20:58 Temat postu: |
|
|
Ja też. Nie interesuje mnie to. Te nowe kreskówki na Jetix, i innych programach są coraz głupsze. Kiedyś jak byłem mały oglądałem na Cartoon Network "Krowa i Kurczak", "Dexter", "Jonny Bravo"...
Ach, to były czasy...ale teraz to mnie już nie kręci. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 10 Lut 2009 22:25 Temat postu: |
|
|
Czasami oglądam ale generalnie nie lubię tego. Ale na Jetix i Cartoon Network dużo oglądam. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 10 Lut 2009 22:42 Temat postu: |
|
|
Oglądam to tylko czasem,i tylko z nudów,zazwyczaj oglądam tv o tej.(14-18)Ale ja wybieram inne stacji jak:Disney Channel i Jetix Play.Na jetixie oglądam tylko H20-wystarczy kropla. _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 24 Sty 2010 12:25 Temat postu: |
|
|
Obejrzałem całą serię i nie podobało mi się strasznie zakończenie, tzn. wszystko wróciło, ale jeden z Maga Cienia, widział Księgę Starszyzny z kamieniami snów. Uśmiechnął się i co? -_-'. THE END! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
|