Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
QBIE Roz-kreca się
|
Wysłany: 14 Lis 2007 14:34 Temat postu: Mumionki.... |
|
|
Ech... bałem się, że sobie z tym nie poradzę i miałem rację . Słyszałem, że ktoś z tego forum ma filmik jak je przejść. Znalazłem do niego linka, ale nie działa bo plik wygasł ;-(. Może mi ktoś pomóc ? Są do tego kody ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 14 Lis 2007 15:45 Temat postu: |
|
|
Fimlik mam na dysku laptopa, z którym mam problemy - nie widać obrazu. Filmik ma jeszcze Kondi, lecz od długiego czasu nie widać go na forum. Być może dzisiaj znowu będę grać w Reksia i spróbuję nagrać nowy, ale nic nie jest pewne.
Nie ma do tego kodów.
Rada: zabijaj mumionki zrucając na nie kamienie. Lewą tablicę poprowadź lewą stroną, aż na sam dół.
Grasz na łatwiejszym czy trudniejszym poziomie gry? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 14 Lis 2007 16:16 Temat postu: Re: Mumionki.... |
|
|
QBIE napisał: | Ech... bałem się, że sobie z tym nie poradzę i miałem rację . Słyszałem, że ktoś z tego forum ma filmik jak je przejść. Znalazłem do niego linka, ale nie działa bo plik wygasł ;-(. Może mi ktoś pomóc ? Są do tego kody ? | Kodów nie ma.A na jakim poziomie gry grasz i z którym etapem masz problem?BTW takie rzeczy pisze się w temacie"Centrum pomocy". _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Lis 2007 16:21 Temat postu: |
|
|
To od gracza zależy, od którego etapu zacznie, bo można najpierw wejść do komnaty i zabrać tablice, a potem się przekopać tam poza komnatą.
Masz na myśli QBIE te kopanie tablic w komnacie, czy tuż przy Dr Jones'ie? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 14 Lis 2007 16:31 Temat postu: |
|
|
I ważniejsze. Poziom łatwy czy trudny? _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
QBIE Roz-kreca się
|
Wysłany: 14 Lis 2007 17:27 Temat postu: |
|
|
Poziom łatwy. Nie mogę przejść momentu w tej jakby 2 komnacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
QBIE Roz-kreca się
|
Wysłany: 14 Lis 2007 18:21 Temat postu: |
|
|
Heh Piotrek - za bardzo to mi nie pomogłeś... :/. Cały czas próbuję i nic . Przydałby się filmik... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Lis 2007 20:04 Temat postu: |
|
|
Masz problem z atakiem mumionków czy nie potrafisz zrzucić tablic? Bo jeżeli z mumionkami, to tych pierwszych strąć kamieniami. Trochę niżej jest korytarzyk, pod którym mamy całą masę tych zbiorników z paliwem. Jeden z kamieni musi ci na początku zostać po rozwaleniu pierwszych dwóch mumionków, kładziemy go obok dziury do korytarza, do którego wchodzimy i uwalniamy mumionka, kiedy pójdzie w lewą stronę, a gdy się wróci to my mamy już zrucić na niego kamień. Możliwe, że kamień go nie rozwali, ale uwięzi go i unieruchomi. Może nie unieruchomi, ale nie będzie mógł się stamtąd wydostać i nie będzie nam przeszkadzał. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
QBIE Roz-kreca się
|
Wysłany: 17 Lis 2007 14:46 Temat postu: |
|
|
Nooo, po kilku dniach w końcu to przeszedłem, ale ''klops'' jeszcze drugi labirynt . Tego to ja już nie przejdę . Macie jakieś instrukcje do tego ? co robić ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Lis 2007 02:10 Temat postu: |
|
|
W powyższym poście napisałem co i jak zrobić, może się trochę przyda moja rada. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
QBIE Roz-kreca się
|
Wysłany: 19 Lis 2007 23:11 Temat postu: |
|
|
OK, thx już się uporałem z problemem mam taką taktykę na to, żeeee.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Lis 2007 11:56 Temat postu: |
|
|
QBIE napisał: | OK, thx już się uporałem z problemem mam taką taktykę na to, żeeee.... |
A jaką dokładnie taktykę? |
|
Powrót do góry |
|
|
mi alicja Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 30 Gru 2007 15:31 Temat postu: |
|
|
nie moge przejść drugiego labiryntu z mumionkami. Czy ktoś mi pomuc |
|