Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
markon Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Maj 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
10/10. Według mnie, z tym mumionkiem się nie narobiłeś ( chodzi o wzór ). Wiesz o co mi chodzi? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 09 Maj 2010 11:07 Temat postu: |
|
|
Extra. Powiem szczerze, mało jest chłopaków z talentem artystycznym. Wolą grać w piłkę i takie tam. A twój rysunek, markon? Prawdziwe dzieło sztuki. Dałabym go na jakiś konkurs! Cudo! 1000,00000/10
Napisz mi na PW jakich technik używasz. Malujesz pastelami, farbami, a może poprostu zwykłymi kredkami ołówkowymi? _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 10 Maj 2010 02:01 Temat postu: |
|
|
Rysunek jest realistyczny. 10/10
eMeMeMka napisał: | 1000,00000/10 | Tylu zer po przecinku to chyba nie trzeba...
eMeMeMka napisał: | Napisz mi na PW jakich technik używasz. Malujesz pastelami, farbami, a może poprostu zwykłymi kredkami ołówkowymi? | Czemu na PW, a nie tutaj? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Maj 2010 14:24 Temat postu: |
|
|
No właśnie,my też chcemy wiedzieć. 10\9xD _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 08 Cze 2010 17:02 Temat postu: |
|
|
I to jest rysunek...
Szkic:Bardzo dobry 10/10
Kolorowanie:Trochę jest białego na odstęp ale i to dobrze 9,5/10
Ogólnie super tylko Kapitana Nemo mi brakuje bo o nim jest tytuł gry
9,5/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 08 Cze 2010 17:34 Temat postu: |
|
|
Wszystko supcio, widać że się starałeś. 10/10 i raczej nie mogę się do niczego przyczepić. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 08 Cze 2010 20:31 Temat postu: |
|
|
Ładne, tylko te głowy bohaterów dziwne jakieś, szczególnie ryjek Kretesa. 8,5/10. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Wikuś Roz-krecony
|
Wysłany: 28 Lip 2010 12:36 Temat postu: |
|
|
Arcydzieło 20/10 _________________ Jeśli sądzisz,że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła zwłaszcza wśród dzieci to niezawodny znak,że jesteś MUGOLEM |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Sie 2010 01:31 Temat postu: |
|
|
Jak to powiedział Kretes:
_________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|