Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia? |
Tak |
|
46% |
[ 34 ] |
Nie |
|
24% |
[ 18 ] |
Nie mam zdania |
|
28% |
[ 21 ] |
|
Wszystkich Głosów : 73 |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 08:56 Temat postu: Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia? |
|
|
Czy Kretes przejął główną rolę w Przygodach Reksia? Jak sądzicie, ja uważam że w 1 części oczywiście Reksio był głównym bohaterem, w UFO podzielili się pół na pół bohaterstwem, w Czarodziejach było cały czas pół na pół, dopiero w Wehikulem Kretes miał 60% bohatera głównego a Reksio 40%, a w Nemo to praktycznie grało się dla Kretesa<takie jest moje zdanie> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 11:56 Temat postu: |
|
|
Hmmm... No może. Ale ja myślę, że Reksio w Nemie też miał role bo przecież kochali się ( druga osoba to KMH) . Ale może. Nigdy nic nie wiadomo. Ale chyba nie przejoł bo jak on sam mówił:
Kretes napisał: | Bo zawsze jest Reksio i coś tam. Reksio i coś innnego. A Ja to pies!?! |
A więc tytuły są tylko z Reksiem. Dopiero w rikwa jest tytuł z reksiem i kretesem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 11:58 Temat postu: |
|
|
Ale tak nieświadomie, Kretes ma większe znaczenie powoli niż Reksio, większość komentarzy daje Kretes, Kretes szykał swocih korzeni i okazało się że jest potomkiem Amon Kretesa, powoli Reksio chyba schodzi na drugi plan co powinno cieszyć Kretesa |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 19:53 Temat postu: |
|
|
Ja twierdzę, że Kretes ma główną rolę, ale to nie zmienia faktu, iż Reksio też ją ma. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragon Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Wrz 2007 15:19 Temat postu: |
|
|
Według mnie obydwoje są głownymi bohaterami. _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 11:38 Temat postu: |
|
|
Ciekawe jest czy jeżeli powstanie kolejna część Reksia <a jestem pewna że powstanie> to czy też będzie coś w stylu szukania przodków Kretesa, coś z Kretonami bo sądzę że nie wszystko o Kretonach zostało wyjaśnione |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 11:40 Temat postu: |
|
|
Ja w ria rozwijam wontek wandy niken. Mi się zdaje, że tym razem powinni zrobić coś o Reksiu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 11:42 Temat postu: |
|
|
Kto był przodkami Reksia, nawet dobre bo wtedy Reksio wysunął by się na pierwszy plan |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 11:43 Temat postu: |
|
|
I wreszcie byśmy się coś o nim dowiedzieli. Byłoby więcej psów. Bo teraz najwięcej jest kur i kretów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 11:45 Temat postu: |
|
|
Można by było wątek Shreksia pociągnąć dalej, ciekawe co się z nim stało???
I Kari Mata Hari wysunęł by się tez pewnie na bliższy plan bohaterski |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 18 Wrz 2007 18:56 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Kretes wysuwa się na pierwszy plan, bo więcej mówi, no z resztą to chyba oczywiste. A co do przodków Reksia to był przecież Shreksio i prehistoryczny hau hau. |
|
Powrót do góry |
|
|
Filip Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 04 Lis 2007 18:13 Temat postu: |
|
|
myslę ze w nowym reksiu na pierwszy plan spadnie.......reksio z kari matą a kretes juz bedzie mial jakies 37% udzialu.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 04 Lis 2007 19:39 Temat postu: |
|
|
Reksio jest głównym bohaterem, ale Kretes mu dorównał i teraz obaj są głównymi postaciami, ale mimo to zaznaczyłem trzecią opcję w ankiecie. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Lis 2007 14:56 Temat postu: |
|
|
Kretes jest fajniejszy do Reksia. Z nim gry są dużo ciekawsze. Nie chciałbym aby zabrakło jednego z nich. Obaj są zgraną parą. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
|