Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy chcesz aby Euresanda była nadal adminem? |
Tak |
|
35% |
[ 5 ] |
Nie |
|
64% |
[ 9 ] |
|
Wszystkich Głosów : 14 |
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Mar 2010 16:08 Temat postu: Odwołać Euresandę! |
|
|
Czy nie widzicie, że ona nic nie robi? Że robi wszystko wbrew regulaminowi, aby pomóc użytkownikom?!?
Właśnie. Ona źle sprawuje się w obowiązkach moderatorskich, tym bardziej nie pasuje na admina, a już najgorsze jet to, że zadaje się ze szczurami. Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To wszystko jest nie do pomyślenia, więc proszę moderatorium o stwierdzenie, czy mogą to zrobić. Również załączam ankietę dla użytkowników, czy chcą nadal Eure jako admina.
z/w _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Mar 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
Bakkaa ... Nie ma 3 dni , a wy jak zwykle
Widzę , że masz emblemat mój ( nu nu ) . Coż ja tam nie znam co się działo jak mnie nie było , ale uważam , że Euresanda jest dobra jako admin . nie narzekam . To tyle . A i m ój biedny emblemat nowy ... _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Mar 2010 16:23 Temat postu: |
|
|
Emblemat mam szczura, ponieważ, yyy, no wiecie ;p
Prosiłbym też o wyjaśnianie swojego zdania. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 07 Mar 2010 17:20 Temat postu: |
|
|
Masz ci los, sługusy S.Z.C.Z.U.R.a (Socjalistyczny Związek Całkowicie Złukaszenkowionych Użyszkodników Ruskich, corpyight by bot) tłuką samych siebie! Naprawdę, to się robi żałosne. Nie minęło kilka tygodni i ktoś wywala wszystko na wierzch.
Jeśli już zechcecie zwalić Eure z tronu, tfu, admina, to się nie mieszam w sprawy polityczne tej partii. Jestem z K.U.R.A. (Kopnięta, Ukraińska Rada Antyrewolucjonistów, corpyight by nieznany). _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Mar 2010 17:39 Temat postu: |
|
|
No dobra, dobra, temat założyłem aby jeszcze bardziej poszerzyć moją propagandę, ale dobra, zrzekam się z Johanny, Sokarisa, i innych, chociaż nigdy z nimi nie byłem. Przechodzę do K.U.R.Y., pozwolisz mi, nieznany? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 07 Mar 2010 18:10 Temat postu: |
|
|
Nie ja decyduję, kto z socjalistycznego gniazda SZCZURów umknie do wspaniałego kurnika KURA. O tym decyduje nasz господар, arcywróg мерзотник Sokarisa. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Muncharcha Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Mar 2010 18:46 Temat postu: |
|
|
NieEuresanda robi bardzo dużo wchodzi na forum raz dziennie sprawdza czy nikt coś złego nie zrobił Przeciwieństwo niech Euresanda dalej będzie adminem _________________ What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Mar 2010 18:58 Temat postu: |
|
|
1. Wchodzi raz dziennie? Chyba raz na dwa tygodnie.
2. Od pilnowania porządku są modzi.
3. Nie kalecz polskiego.
Ja jestem nadal za tym, aby ją usunąć ze stanowiska. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Mar 2010 19:17 Temat postu: |
|
|
NIe rozumiem o co wam chodzi.
Cytat: | Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!! |
To chyba dobrze?
Pomaga userom, a tobie Traktor kilka razy zmieniała nick na każdą twoją zachciankę.. Co prawda nie popierałem tego.
Aczkolwiek jest aktywna, udziela się itp. i raczej nie zostanie zdjęta z adma przez wasze chore zachcianki. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Muncharcha Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Mar 2010 19:23 Temat postu: |
|
|
Stryj Maćko napisał: | NIe rozumiem o co wam chodzi.
Cytat: | Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!! |
To chyba dobrze?
Pomaga userom, a tobie Traktor kilka razy zmieniała nick na każdą twoją zachciankę.. Co prawda nie popierałem tego.
Aczkolwiek jest aktywna, udziela się itp. i raczej nie zostanie zdjęta z adma przez wasze chore zachcianki. | Popieram
tylko proszę nie spamuj
regulamin pkt. 5 c / SM _________________ What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 07 Mar 2010 22:26 Temat postu: |
|
|
Traktor napisał: | Czy nie widzicie, że ona nic nie robi? Że robi wszystko wbrew regulaminowi, aby pomóc użytkownikom?!?
Właśnie. Ona źle sprawuje się w obowiązkach moderatorskich, tym bardziej nie pasuje na admina, a już najgorsze jet to, że zadaje się ze szczurami. Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To wszystko jest nie do pomyślenia, więc proszę moderatorium o stwierdzenie, czy mogą to zrobić. Również załączam ankietę dla użytkowników, czy chcą nadal Eure jako admina.
z/w | Mógłbyś traktować admina z szacunkiem?
LoL...
Muncharcha napisał: | NieEuresanda robi bardzo dużo wchodzi na forum raz dziennie sprawdza czy nikt coś złego nie zrobił Przeciwieństwo niech Euresanda dalej będzie adminem |
Traktor napisał: | Ja jestem nadal za tym, aby ją usunąć ze stanowiska. | Na szczęście nie Wy o tym decydujecie, tym samym zamykam temat, gdyż nie ma o czym dyskutować. Nie zakładajcie takich bezsensownych tematów, bo jeszcze wam BAN-a wlepię. EOT
PS. Zrozumcie, kto ma być adminem to nie Wasza sprawa. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|