Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Xaver Gryzie ziemie
|
Wysłany: 16 Kwi 2010 20:21 Temat postu: Yhj |
|
|
Grał ktoś z was w grę internetową yhj?. |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 16 Kwi 2010 20:26 Temat postu: |
|
|
Ja przed chiwlą grałem. Nie bardzo rozumiem, o co chodzi. Nie da się prawie nic kliknąć. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Xaver Gryzie ziemie
|
Wysłany: 16 Kwi 2010 20:27 Temat postu: |
|
|
Ja ją przeszedłem całą.
Solucja:
Kiedy widzimy chodzącego po celi Więźnia klikamy na kość , a wtedy ona pokazuje sie nam na dole(póżniej ona będzie potrzebna).
Zbijamy żarówkę i podchodzimy do okna z kratami(klikamy na okno). Później klikamy pomiędzy kraty i wejdziemy z powrotem do celi. Następnie klikamy na niebieską miseczkę i pojawia sie na dole koło kości. Podchodzimy do okna i klikamy na miskę (pod ekranem) wtedy te gościu ją weźmie i będzie do niej spływać woda z rury.Kiedy wychyli tą rękę naciskamy na miskę (która trzyma w ręce). Pokaże się jak podlewa uschniętego kwiatka. Wtedy kwiatek rośnie. Na wysokości 1 pręta od prawej klikamy na krawędź parapetu. skruszy się tynk. Przesuwając myszkę w lewym kierunku kruszymy dalej tynk. Kiedy skruszy go (3 razy) naciskamy na pręt po prawej, a on wypadnie. Później klikamy w okolicach rogu gdzie znajduje się kość (przy prawym dolnym rogu) a gośćiu zejdzie na dół. Tam bierzemy pręt i klikamy na ręke więźnia. Biędzie pies. Rzucamy mu pręt(klikamy na pręt pod ekranem) a następnie na kość(jest także pod ekranem).I wtedy sobie pójdzie. Tam są drzwi Klikamy na nie i znajdziemy się z powrotem w celi.Klikamy na drzwi.Zobaczymy kraty i obok taki mały kalkulatorek klikamy na niego. on się powiększy a kidy tak się stanie to wciskamy 619 i *. otworzą się kraty i wyskoczy pies. na ekranie pokaże się znaczek z piąstką w środku szybko go klikamy. więzień pobije psa i zaraz pojawi się ten sam symbol i też szybko na niego klikamy a gościu przeskoczy pod kratami. Teraz pracochłonna rzecz. Pokarze się historyjka o spadającym takim odważniku na łańcuchu.Kiedy się historyjka skończy trzeba naciskać na strzałki jakie sie pojawią. Zauwarzyłam że jeżeli ten ciężarek tak nisko opadnie, że nie będzie widać więźnia to trzeba nacisnąć strzałkę w dół (musi się ona pokazać i nie może za bardzo spaść ten ciężar na dół bo go przygniecie) i pokazać się powinna strzałka w bok.On wtedy złapieciężar i rzuci go w ściane. Pokaże się historyjka z klownami. Nie wiem czemu ludzie mówią jak je przejść bo to tylko historyjka i tego się nie przechodzi bo sie gra kończy
//Polaczone |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 16 Kwi 2010 21:51 Temat postu: |
|
|
Taka sobie gra... Nic specjalnego, ale od biedy można w to zagrać. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Antek13 Norman
|
Wysłany: 18 Kwi 2010 10:04 Temat postu: |
|
|
Ja w to grałem rok temu i przeszedłem _________________ pozdro............Antek13 |
|
Powrót do góry |
|
|
RESTART Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Maj 2010 21:53 Temat postu: |
|
|
ja nie wiem co zrobić po tym jak się podlewa kwiatka _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Maj 2010 18:17 Temat postu: |
|
|
Ja mam taki problem jak Żelo. Co wtedy robić? Nigdzie się nie da kliknąć. Cela cała szara a okno tylko kwiatek i nic. _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
djrock Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 23 Maj 2010 20:17 Temat postu: |
|
|
Trzeba potem kliknąć na cynk z boku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Maj 2010 20:51 Temat postu: |
|
|
Przeszedłem całą grę. Dzięki. Ten pies najlepszy. xD _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Maj 2010 20:53 Temat postu: |
|
|
Przeszedłem _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Maj 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
Dobre jest z tym psem! Hau! _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 07 Cze 2010 16:33 Temat postu: |
|
|
widze...'
jest tu dużo fajnych gier ,,, _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 07 Cze 2010 18:59 Temat postu: |
|
|
Gra nawet fajna, udało mi się ją przejść. Za drugim razem mi się udało, za pierwszym razem z tym psem, po kalkulatorze mi nie wyszło. Grywalność jest nawet dobra, przygodówka (to plus), dobrze że trudna, ale jednak ciekawość jest niezbyt wielka. Na 7/10 bym tą grę ocenił. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|