Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 05 Sie 2010 19:00 Temat postu: "Sygny" z Reksiem donata98 |
|
|
Podobne do "Sweet sygnaturki" Maldurfa , ale tu zamawiamy sygny z Reksiem, i innymi postaciami z PR.
Oto moja pierwsza:
Może nienajlepsza, ale dopiero zaczynam. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 05 Sie 2010 19:41 Temat postu: |
|
|
Dobra Oceńmy
Cała sygna to tylko tło ,obrazek, tekst . Czcionka mogła być ciekawsza . Ocena 6/10 jak na pierwszą pracę. _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 05 Sie 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
To tylko tło, obrazek, i dużo tekstu. Za dużo. 5/10, mam nadzieję że będzie lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 05 Sie 2010 20:27 Temat postu: |
|
|
Druga, i zarazem ostatnia pokazowa. Pozostałe zamawiajcie.
[do obrazka]I tak to się kończy, gdy Kretes ma wybierać trasę...[/do obrazka] _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Sie 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
Ja będę trochę surowszy.
Powiem na początku że każdy taką zrobić sygnę.Wstawić obrazek i dodać napisy.Tyle że morze ładnie wkleiłeś.Gdyby było że jakieś tam rzeczy dalej zrobiłeś ale nic.Powiem że te te sygny w porównaniu do sygnów Maldurfa to badziewie.Przepraszam ale mówię co myślę.Druga sygna gorsza gorsza bo granice wehikułu są brzydkie.Jak na pierwsze prace 4/10 ale i tak słabe.Liczę na poprawę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 06 Sie 2010 10:56 Temat postu: |
|
|
Nad ''morze'' to ty możesz jechać Kacper .
Właściwie ta sygna ma takie same błędy jak tamta, tylko że tu jeszcze dochodzi nierówno wycięty obrazek. 4/10. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Sie 2010 19:10 Temat postu: |
|
|
A, sygny proszę zamawiać tak:
[img]obrazek postaci[/img]
wygląd tła
_________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 10 Wrz 2010 19:46 Temat postu: |
|
|
A ja zamawiam od Moderatorów zbanowanie Gieni. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lis 2010 15:06 Temat postu: |
|
|
hę? o co ci chodzi? _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Lis 2010 15:40 Temat postu: |
|
|
Uch... Napisałem to, kiedy na forum grasowała Gienia Ełgeniusz... Marta usunęła jej wszystkie posty, i dlatego....
PS: Proszę Modów o usunięcie tych trzech postów. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|