Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Maj 2010 20:07 Temat postu: Powódź 2010 |
|
|
Od kilku dni południe i inne części Polski zmaga się z powodzią, większą nawet od tej z 1924r., czy "powodzi stulecia" z 1997r. Czy wasze miasta, wsie, okolice w jakiś sposób na niej ucierpiały?
Ja sam mieszkam w Bochotnicy, a więc nad Wisłą. Woda w rzece prawie sięga już wału, ale sądzę, że go nie przerwie, a nawet jeśli, i tak mieszkam na pewnym wzniesieniu, więc woda mnie nie dosięgnie. Od wczoraj natomiast wody Bystrej (dopływ Wisły) wezbrały trzykrotnie. Zalany już został stadion KKS "Orłów" i oczyszczalnia ścieków. A jak tam u was? _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Maj 2010 20:10 Temat postu: |
|
|
U mnie ładnie i słonecznie powodzi nie ma bo jestem za wschodniej części Polski |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Maj 2010 13:32 Temat postu: |
|
|
Ja też (i oby nie było u mniee powodzi)
i oczywiście życze wam tego samego _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Maj 2010 13:47 Temat postu: |
|
|
U mnie też nie ma powodzi. Ale żal mi tych biednych ludzi co stracili domy. U mnie zabronili wyjazdu na zieloną szkołe z powodu powodzi. _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 21 Maj 2010 16:22 Temat postu: |
|
|
Kornelek napisał: | U mnie też nie ma powodzi. Ale żal mi tych biednych ludzi co stracili domy. U mnie zabronili wyjazdu na zieloną szkołe z powodu powodzi. |
U mnie tak samo.
Ty !? Do której klasy chodzisz ? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 21 Maj 2010 16:57 Temat postu: |
|
|
u mnie jest powódź
Ech szkoda gadać _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Maj 2010 17:23 Temat postu: |
|
|
Mnie na całe szczęście nie zalało! Ufff!
A ja akurat mam zielone szkoły w jesień, więc... _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 22 Maj 2010 08:33 Temat postu: |
|
|
Mnie także NA RAZIE nie zalało.
To dlatego ,ponieważ ,że mieszkam 700 m od Wisły.
Wczoraj byłem pójść zobaczyć.
O mały włosa tak dziewczynka by się wykąpała. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 22 Maj 2010 12:27 Temat postu: |
|
|
Mieskam w Lublinie, to mnie nie zalało. Na szczęście nie przepływa tutaj żadna rzeka. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 22 Maj 2010 12:52 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Mieskam w Lublinie, to mnie nie zalało. Na szczęście nie przepływa tutaj żadna rzeka. |
Żadna? A Bystrzyca? _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 22 Maj 2010 13:22 Temat postu: |
|
|
Mnie nie zalało, bo malutka rzeczka Niesob, nic mojemu miastu nie zrobi, zwłaszcza, że jest jakieś 10km od niego. Ale szkoda mi ludzi których zalało. Ale przez deszcze, też trochę podtopiło placyk obok szamba, przy moim domie. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 22 Maj 2010 13:45 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | donat98 napisał: | Mieskam w Lublinie, to mnie nie zalało. Na szczęście nie przepływa tutaj żadna rzeka. |
Żadna? A Bystrzyca? | A, tak, ale mnie Bystrzyca nie zalewa, bo mieszkam w centrum. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 24 Maj 2010 18:23 Temat postu: |
|
|
A mnie również nie zalało ... Białystok jest od większych rzek troche oddalony Współczuje tym , którzy się z powodzią zmagają . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Porąbany Fan Reksia Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Maj 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
Mnie nie leje powódź bo Siedlce _________________
Chcesz więcej ciekawych obrazków? Wejdź na
http://kolekty.pl/Westalien |
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 25 Maj 2010 12:57 Temat postu: |
|
|
U mnie w Warszawie to zamknęli Helskie z powodu tej powodzi. Media, politycy i ludzie trąbią o tym ciągle. Ja na szczęście mieszkam daleko od wisły na 3 piętrze i to jeszcze na wyżynie. Więc ja się nie boje. Ale żal mi tych wszystkich którzy muszą przez to cierpieć . Nie wyobrażam sobie żebym stracił swój majątek ale z tego co słyszałem to okropne. _________________
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|