Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 28 Sie 2010 23:29 Temat postu: Outro |
|
|
Co sądzicie o zakończeniu RiMS? Tylko nie biadolcie bez przerwy nad brakiem scenek końcowych-do narzekania na to jest inny temat. Mi chodzi o scenę zdemaskowania burmistrza.
Fajne było, jak burmistrz dopiero po paru słowach przysięgi zrozumiał, że coś jest nie tak Minusem sceny jest to, że po wiwacie ,,Wiwat król!" nie nastąpiło ,,Wiwat Konstytucja!", byłaby dodatkowa parodia. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 29 Sie 2010 10:02 Temat postu: |
|
|
Mnie zastanawia "To twoja wina, Janusz!" Szczur-burmistrz nazywał się więc Janusz, podobnie, jak zastępca kapitana O'Gryzka. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 29 Sie 2010 15:55 Temat postu: |
|
|
Znów coś znalazłem! Kiedy król odprawiał szczury, ktoś z tłumu krzyknął ,,Powrót króla"! _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|