Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
@tin Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 16:55 Temat postu: |
|
|
Dobra.Przetestujmy. Proszę o tapetę z Reskiem,Kretesem,Molly,Karimatą,Kornelem,Kogutem wynalazcą jak siedzą w jabłkowym sadzie i trwa piknik. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 17:16 Temat postu: |
|
|
Sprawdzimy.
Ja proszę o jakąś tapetę z RiC.
Ewentualnie z Kornelkiem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 18:01 Temat postu: |
|
|
Fiu fiu fju.Bardzo ładna,ale narazie nie zamawiam _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 19:09 Temat postu: |
|
|
To ja proszę o tapetę z walką z TKTPM, a na górze napis: Reksio i Czarodzieje. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 20:30 Temat postu: |
|
|
Heh. Fajna, fajna. Tylko, że tapeta powinna być raczej pozioma. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 20:36 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Heh. Fajna, fajna. Tylko, że tapeta powinna być raczej pozioma. |
No, i powinna być w rozmiarze min. 800x600. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 20:44 Temat postu: |
|
|
Buizel napisał: | Dobra.Przetestujmy. Proszę o tapetę z Reskiem,Kretesem,Molly,Karimatą,Kornelem,Kogutem wynalazcą jak siedzą w jabłkowym sadzie i trwa piknik. |
Mówisz masz! Ale niestety nie ma na niej Kornelka.
http://a.imageshack.us/img713/6315/reksipik.png _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 20:54 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | To ja proszę o tapetę z walką z TKTPM, a na górze napis: Reksio i Czarodzieje. |
Co to jest TKTPM ? _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 20:57 Temat postu: |
|
|
Ten Który Tak Potwornie Mąci. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sie 2010 21:02 Temat postu: |
|
|
Będe chyba kolejnym testerem...
Niech będzie...
Walka Kretesa z TKTPM, w prehistorii (A właściwie tam gdzie są pomniki).
P.S. Może nie rób tego na "szybko", bo tak wygląda. Czyli że brzydkie. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 30 Sie 2010 23:08 Temat postu: |
|
|
Rety, aż się boję myśleć o tym, co spamerzy wymyślą następnym razem...
Zobaczymy, jak sobie atin poradzi z zadaniem od najsurowszego z oceniających. Nie będzie ci łatwo. Tapeta ma przedstawiać (dobra, przygotuj się na atak serca) Kornelka jedzącego ser, siedzącego na budzie Reksia. Obok ma stać Molly w okularach przeciwsłonecznych i Reksio w pióropuszu indiańskim. W pozie salutu. Przy budzie Wajchadłowiec. Liczę, że zrobisz to dokładnie. Dla partackich wyników mam ostre oceny. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Bromba1999 Roz-krecony
|
Wysłany: 31 Sie 2010 10:07 Temat postu: |
|
|
No to i ja coś zamówię;]Poproszę Reksia,Kretesa.Kari Mate i Molly tańczących na dyskotece.Kornelek ma być DJ'em;] _________________ Pozdrawiam całe forum Bromba1999
Jeżeli ktoś ma jakiś problem z grą sims 2 lub 3 chętnie pomogę. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 31 Sie 2010 11:26 Temat postu: |
|
|
Ja też będę surowy: Kornelek z lassem z dachu szopy. Z kieszeni wystaję my szpon. Kogut W. ucieka do szopy, ale gubi klucz. Reksio biegnie do budy, z kieszeni wypada mu kostium burmistrza Pokopane. Kretes sprintuje nad staw gubiac google, a na środku podwórka stoją przestraszone Kari i Molly. _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
|