Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 01 Gru 2007 12:03 Temat postu: Michael Jackson |
|
|
Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktoś z forum słucha muzyki Michaela Jacksona i go lubi ? Bo ja kocham tą muzykę ! Tańczył też wspaniale _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 01 Gru 2007 19:19 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem stylizował się na swoją siostrę. Co na dobre mu nie wyszło... Z muzyki znam parodię "Gdziejest bidet" Dna. Nawet niezłe . _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 01 Gru 2007 19:23 Temat postu: |
|
|
Oryginał jest lepszy
Ja polecam Thriller, Bad i Black or White. A co do jego wyglądu to on jest (był ?) Chory na bielactwo. Dlatego go tak wybieliło, a co do urody (XD) to przeszedł ze dwie operacje plastyczne i parę koniecznych operacji. Prawdopodobnie pierw chciał na własne życzenie operacje, potem mu się nie spodobało, próbowali go przywrócić do stałego wyglądu i się nie zbyt udało ^^". A co do reszty to jest tylko czysty przykład co starość robi z ludźmi. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Prakert Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 02 Gru 2007 22:50 Temat postu: |
|
|
A ja go nawet nie znam ( co prawda o uszy mi się coś tam obiło... ). _________________ 1200 znaków |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 03 Gru 2007 00:58 Temat postu: |
|
|
Ja o nim słyszałem sporo razy, jednak go dobrze nie znam. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 03 Gru 2007 15:47 Temat postu: |
|
|
Ja podpobnie jak Arcio.
Choć dużo go nie znam... Ale za to mój wujek jest jego fanem. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 03 Gru 2007 21:47 Temat postu: |
|
|
Och król popu . Wiele dla niego zrobił . Tylko w padł w nałogi i problemy finansowe i wszystko zaprzepaścił , ale usłyszałem , że chce nagrać nową płytę. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
przemek Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Lip 2008 23:38 Temat postu: |
|
|
JAKI ON JEST TERAZ BRZYDKI |
|
Powrót do góry |
|
|
przemek Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Lip 2008 11:07 Temat postu: |
|
|
i mial 50 operacji plastycznej |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 24 Lip 2008 12:13 Temat postu: |
|
|
To jest gość, który ma jakąś obsesje...Poddał się operacji plastycznej i zmienili jego skórę z czarnej na białą...wygląda okropnie...po tylu operacjach plastycznych skóra robi się brzydka, jest...mało wytrzymała i pęka i takie tam...więc on robi kolejne operacje by wyglądać jako tako, a jego skóra jest w coraz gorszym stanie...
Nie słucham jego muzyki i jestem nastawiony do niego raczej negatywnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 28 Lip 2008 16:34 Temat postu: |
|
|
Podobno gdy był mały ojciec zmuszał jego i jego rodzeństwo do występów.
Z muzyki to wysłuchałam trzy utwory: Thriller, Black or White i Don't Stop Till You Get Enough. Bardzo mi się podobały. Zresztą to ja sobie lubię posłuchać starych teledysków na youtubie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 28 Lip 2008 17:26 Temat postu: |
|
|
Wybaczcie, ale jak już mówiłem on zrobił sobie tylko 2 operacje co przyznaje, tak dla własnej zachcianki. A reszta jest spowodowana jego chorobą - BIELACTWEM. Gdybyście wy mieli podobne choroby nie śmielibyście się ;/ _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 28 Lip 2008 17:33 Temat postu: |
|
|
No Lone. Rozwiałeś kolejny mit XXI wieku. No, ale tak pozatym, murzyn chory na bielactwo? No no no. Nie wnikam.
Jednak trzeba przyznać, że rusza się nieziemsko. Patrz chociażby "Księżycowy Krok". _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 30 Lip 2008 11:59 Temat postu: |
|
|
Dziś na Youtube znalazłam jeszcze dwa fajne utwory: Say Say Say i Billy Jean. Teledysk z tego pierwszego jest pierwszej klasy .
A teraz opowieść :
Chciałam se puścić na youtube Thrillera. Mama mi poleciła. Brat też chciał oglądać, powiedziałam mu, że tam łażą nieumarli, ale obiecał, że się nie przestraszy. Ledwo zaczął się ten fajny taniec, to brat znalazł się pod kołdrą i obrażony na cały świat, bo "on się przestraszył" i "nie puszczajcie mi takich rzeczy" . Jejku! Jak był w domu ja nie mogłam sobie nawet przez słuchawki puścić Thrillera. Dopiero za miesiąc obejrzałam go w całości. A co z bratem? Na udobruchanie trzeba mu było puścić "rąbankę" czyli No Limit. Tak mu się spodobało, źe trzeba mu było płytę całą kupić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|