Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 28 Kwi 2010 21:28 Temat postu: Turniej donata98 |
|
|
Ogłaszam turniej!!! Będę potrzebował 4 chętnych osób. Szczególnie zapraszam zwycięzców innych turniejów ( czyli właściwie tylko z turnieju Luka ). _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 28 Kwi 2010 22:10 Temat postu: |
|
|
a ja moge??
proszee _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 10:44 Temat postu: |
|
|
A o co choci w tym turnieju.
Wyjaśnij zasady. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 11:44 Temat postu: |
|
|
Do żelo:
Oczywiście że możesz startować. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 11:52 Temat postu: |
|
|
A oto zasady turnieju:
1.Zapisać się.
2. Robić zadania w określonym terminie.
Podaję pierwsze zadanie ( więcej szczegółów podam jak zapisze się 4 użytkowników ):
Narysować starego lub małego bohatera "Przygód Reksia". _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 14:59 Temat postu: |
|
|
dzięki _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 15:04 Temat postu: |
|
|
Dobrze,jeszcze 3 osoby. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 15:21 Temat postu: |
|
|
C:\Users\Michał\Pictures\kretes_zdziwiony.gif _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 15:21 Temat postu: |
|
|
oj sory _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 15:24 Temat postu: |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
C:\Users\Michał\Pictures\kretes_zdziwiony.gif
pod tym linkiem powinno być moje dzieło hehehe
wpiszcie tak(powinno być) _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 18:08 Temat postu: |
|
|
Dobrze, skoro nikt na razie dalej się nie zapisał, to Żelo dostaje zadanie treningowe "Kto to powiedział" z prawie każdej części "Przygód Reksia".
Polega ono na wychwyceniu osób i gier w których były te cytaty:
1."-Minio łupas."
2."-(...) Proszę pójść do okienka nr 3"
3."U matku! Ktoś nas zdabingował po szambolańsku!"
4."Pierwsze koty za płoty"
Czekam na opowiedzi.
PS.To na 100% zadanie treningowe. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 18:10 Temat postu: |
|
|
Zapomniałem dodać, że na odpowiedzi czekam do niedzieli, godz. 17:00. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 18:12 Temat postu: |
|
|
1."-Minio łupas." -prapszodek reksia
2."-(...) Proszę pójść do okienka nr 3" -strażnik przed siedzibą burmistrza chyba
3."U matku! Ktoś nas zdabingował po szambolańsku!" -kretes
4."Pierwsze koty za płoty"-narrator z risp _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 18:22 Temat postu: |
|
|
Ocena:
1.-Źle. To mówił praprzodek koguta W. ( ten od samochodu )
2.-Źle. To kasjerka z okienka nr 5
3. Dobrze
4. Dobrze.
Masz 1/2 na 1/2. ( czyt. pół na pół )
Nie martw się. Niczego nie zyskałeś, ale niczego nie straciłeś. Jeżeli jutro nikt się nie zapisze, to dam ci drugie zadanie treningowe. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 18:25 Temat postu: |
|
|
ok _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|