Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 13 Gru 2010 19:02 Temat postu: RIMS LE-dziennik gracza! |
|
|
Hej!
Właśnie dzisiaj rano wysłano nową wersją Reksia:RIMS LE. Jak się dowiedziałem wersja wysłana wcześniej(w listopadzie) zawierała błąd w instalacji. We środę lub w czwartek powinno być w sklepach(ale nie Gdańsku). W tym temacie możemy opisywać swoje przygody z grą i takie inne. Powinienem w czwartek już pisać o grze.
Sorry,jeżeli za wcześnie założyłem temat. Ale chyba trochę trzeba zachęcić kilka osób do grania.[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
Wysłany: 13 Gru 2010 19:35 Temat postu: |
|
|
Ja mam tylko demo więc je opisze:
EPIZOD I - W epizodzie pierwszym żadnych problemów nie było. Wkurzała mnie tylko trochę długa rozmowa narratora.
EPIZOD 2 - Jak wiecie trochę się pozmieniało w piwnicy na przykład trochę długo szukałem ziarna i tej nitki(czy makaronu sam nie wiem). Rury naprawiłem w sekundę. Więzienie też było łatwe. Przy siedzibie burmistrza ciekawiło mnie kiedy kończy się demo. Wreszcie pogadałem drugi raz z laską w okienku i wtedy THE END
Pełną dostanę chyba w lutym ponieważ pod choinkę wybrałem fifę 11. _________________ Zapraszam do czytania mojej własnej totalnej porażki w trasie! http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=6819
http://www.cartoonnetwork.pl/tpwt Stwórz własną postać z totalnej porażki.
http://kolekty.pl/Kolo Kliknij! To super stronka!
Wehikuł czasu totalnej porazki - CZEKAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Gru 2010 21:16 Temat postu: |
|
|
Heh ja juz nie pamietam rims bo przeszedłem ja tylko 1 raz ;P ale chyba nie przypominam sobie problemów jedyny problem mialem z akcją obok magnesu muszę przejsc rims od nowa ;D _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 16 Gru 2010 17:04 Temat postu: |
|
|
Dziennik gracza RiMS LE: 16.XII.2010 15.55
O godz. 15:30, słyszę dzwonek do drzwi. Kto to? Czyż by mama wróciła bardzo wcześniej? Wychodzę na ganek pytam -Kto tam?
-Poczta Polska- odpowiada pan. Wyglądam przez okno, rzeczywiście widać auto z napisem "Poczta Polska" Szybko otwieram, a listonosz wręcza mi paczkę z adresatem:
Kod: | AIDEM MEDIA
KRĘTA 23E
80-217 GDAŃSK | Podpisuję potwierdzenie, zamykam drzwi i natychmiast dzwonię do mamy poinformować ją, że długo oczekiwana paczka z grą przyjechała. Gra miała być na moje urodziny w styczniu, więc nie otwierałem. Mama powiedziała, że przy niej ją otworzę, gdy wróci. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
klon900 Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Gru 2010 09:33 Temat postu: |
|
|