Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Igor Roz-krecony
|
Wysłany: 19 Mar 2005 20:43 Temat postu: Jaki film się wam najbardziej podobał? |
|
|
Słuchajcie, zobaczyłem, że nie ma tutaj takiego tematu, to szybciutko założyłem.
Jaki film się wam podobał? Rozróżniamy oczywiście 2 kategorie: kreskówki i zwykłe filmy.
Żeby dać przykład napisze swoje ulubione:
Kreskówki: Bardzo lubię "Samuraja Jacka", "Dextera" i "Batmana"
Zwykłe filmy: "Powrót do Przyszłości I, II i III", "Batman I i II", oraz kilka filmów poważniejszych, ale nie będę teraz pisał jakich, bo musiałbym trochę dłużej pomyśleć.
A Wy? _________________ Reksio i Nenufary, Reksio i Zatopione Suchary, Reksio Iniemasłabi - tych opowiadań nie napisze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Mar 2005 20:53 Temat postu: |
|
|
Dobra Kreskówki to: Śmieszy mnie nawet Ach ten Andy!!!! Dzieciaki z klasy 402!!!! No i coś serialowego to Świat nonsensów u stivensów!!!!
A jeżeli chodzi o filmy to tak z tych animowanych to Shrek, Shrek2, Rybki z ferajny, Iniemamocni, Gdzie jest nemo, epoka lodowcowa,
A teraz filmy: Garfield, Scooby doo, Blade, Blade2, Spider-man i wiele innych :)Aha jeszcze z filmów to wszystkie części hary poterra!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
TAJEMNICZY KAMELEON Norman
|
Wysłany: 19 Mar 2005 20:56 Temat postu: |
|
|
mnie baaaaaaaaardzo podobał się Matrix _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 19 Mar 2005 21:04 Temat postu: |
|
|
AdaCho napisał: | Dobra Kreskówki to: Śmieszy mnie nawet Ach ten Andy!!!! Dzieciaki z klasy 402!!!! No i coś serialowego to Świat nonsensów u stivensów!!!!
A jeżeli chodzi o filmy to tak z tych animowanych to Shrek, Shrek2, Rybki z ferajny, Iniemamocni, Gdzie jest nemo, epoka lodowcowa,
A teraz filmy: Garfield, Scooby doo, Blade, Blade2, Spider-man i wiele innych :)Aha jeszcze z filmów to wszystkie części hary poterra!!!!!!! |
Ja mam podobnie jak AdaCho ulubione kreskówiki:Dzieciaki z klasy 402,Digimonowy i Sonic X
Filmy:Gdzie jest Nemo,Shrek 1 i 2,Rybki z Ferajny,Garfield,Epoka Lodowcowa,Stueard Malutki 1 i 2,Mali agenci 1,2 i3.Scooby-Doo 1 i2 oraz Harry Potter _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Mar 2005 22:30 Temat postu: |
|
|
Mój ulubiony film to garfield,shrek 1 i 2 i matrix |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 20 Mar 2005 11:37 Temat postu: |
|
|
Kreskówki:najbardziej lubię Ach ten Andy, Pokemon, Digimon dalej już nie tak super ale lubię Ed, Edd, i Eddy, dzieciaki z klasy 402, Laboratorium Dextera, Atomówki, Yu-Gi-Oh, na pewno jeszcze coś ale nie pamiętam.
Filmy kinowe:Sherk, Sherk 2,Epoka lodowcowa, Gwiezdne Wojny i jeszcze coś ale nie pamiętam
Filmy normalne, seriale:Zwarowany świat Malcolma, Sabina nastoletnia czarownica, Power Rangers na pewno jeszcze coś ale nie pamiętam. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 20 Mar 2005 17:35 Temat postu: |
|
|
Ja jescze kreskówek lubie:Sabrina Nastoletnia Czarownica _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Crip Norman
|
Wysłany: 20 Mar 2005 20:05 Temat postu: |
|
|
Ja z filmów; Garfield, Asterix i Obelix; Misja Kleopatra, Mali Agenci i Harry Potter.
Kreskówki; Sonic X, Scooby- Doo i chyba jeszcze coś, ale zapomniałem. _________________ Ja tylko (udaję, ze) myślę, ja tylko (udaję, że) myślę...
Zmieniłem nicka. Byłem Sonic, byłem Cream, jestem Crip. Czy to szkodzi? |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 21 Mar 2005 10:07 Temat postu: |
|
|
Kochany Urwi 1,2,3 jescze moje ulubione... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Mar 2005 11:16 Temat postu: |
|
|
zapomniałem napisac lubie też "miasteczko south park" |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 24 Mar 2005 12:14 Temat postu: |
|
|
A ja go bardzo nie lubie. Chyba wiadomo dlaczego... |
|
Powrót do góry |
|
|
Docent Serventus Snake Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Mar 2005 17:47 Temat postu: |
|
|
aja z bardzo lubię z kreskówek tom i jerry zwariowane melodie scooby-doo a mój ulubiony film to scooby-doo i cyber pościg |
|
Powrót do góry |
|
|
Crip Norman
|
Wysłany: 24 Mar 2005 17:53 Temat postu: |
|
|
No właśnie, ja jeszcze Tom I Jerry. _________________ Ja tylko (udaję, ze) myślę, ja tylko (udaję, że) myślę...
Zmieniłem nicka. Byłem Sonic, byłem Cream, jestem Crip. Czy to szkodzi? |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 24 Mar 2005 20:23 Temat postu: |
|
|
Lubie oglądać "Armagedon"- nigdy mi się nie nudzi, i wszelakie filmy katastroficzne, lubie wszystkie komedie, najbardziej "Miodowe Lata" i "Dziupla Cezara", a z kreskówek "Bolka i Lolka", "Pingwina Pik-Pok". Teraz nie robią już takich fajnych kreskówek..... A z hitów kinowych to najbardziej podobał mi się "Iniemamocni" i "Gdzie jest Nemo". Jeden z nielicznych chyba nie lubie Shreka, nie wiem dlaczego... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 24 Mar 2005 20:27 Temat postu: |
|
|
Topek napisał: | Lubie wszystkie komedie, najbardziej "Miodowe Lata" i "Dziupla CezaraA z hitów kinowych to najbardziej podobał mi się "Iniemamocni" i "Gdzie jest Nemo". |
Wiesz mamy podobne gusta _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|