Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Werus Norman
|
Wysłany: 30 Paź 2007 16:28 Temat postu: Kari Mata ma za wysoko bindi! |
|
|
Przeżywam chwilowe zauroczenie Indiami i zauważyłam, że Kari Mata ma za wysoko umieszczoną bindi (czyli tę czerwona krope na czole). Powinna być pomiędzy brwiami, ale koniecznie tak, żeby unosiła się wraz z nimi. Więc składam apelację do grafików, żeby poprawili ten jakże istotny detal. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 30 Paź 2007 20:45 Temat postu: |
|
|
Czy to ważne?! Jakaś mała czerwona kropka, na którą nikt nie zwraca uwagi(oprócz Ciebie)!!!
Proszę o zamknięcie tematu. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 30 Paź 2007 20:55 Temat postu: |
|
|
wbrew pozorom jest to ważne, jest to pewna część kultury np jak obcuje się z filmami pochodzącymi z Indii to wtedy przyzwyczajasz się do tiki w odpowiednim miejscu czoła. Należy nie lekceważyć takich detali
PS- bindi to jest ten paciorek który zawiesza się nad czołem, a tika to ta czerwona kropka |
|
Powrót do góry |
|
|
Bastek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 30 Paź 2007 22:11 Temat postu: |
|
|
Dla mnie nie ma znaczenia gdzie ta kropka jest bo się nie za bardzo takimi szczegółami ale co prawdz to prawda _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 31 Paź 2007 20:41 Temat postu: |
|
|
A ja niemądry nawet nie zauważyłem , że ma jakąś kropkę na czole. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragon Starszy Norman
|
Wysłany: 01 Lis 2007 08:18 Temat postu: |
|
|
Jeżeli gra ma być jeszcze lepsza(już i tak jest super dobra) to uważam,że ten mały błąd powinien być usunięty _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 01 Lis 2007 20:17 Temat postu: |
|
|
No więc właśnie, każdy szczegół jest ważny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Lis 2007 15:25 Temat postu: |
|
|
przecież nie mogą o wszystkich krajach wiedzieć wszystkiego. Wybaczmy im to. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 08 Lis 2007 19:17 Temat postu: |
|
|
Ale mam nadzieję, że tego typu błedy będą poprawione w nastepnej cześci. Moze to nie ważne, ale wole, aby było poprawnie... _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 09 Lis 2007 13:30 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy za wytknięcie błędu. Werus ma oczywiście rację. Pamiętajcie jednak, że tu wszystko jest troche umowne - postacie mają krzywe nogi, albo nie dokońca działające dzioby. czasem kolana mogą zginać się w złą stronę, a hipopotam może mieć siekacze u góry, zamiast na dole... oczywiście lepiej takich rzeczy unikać i pamiętać na przyszłość.... no ale nie jesteśmy doskonali... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 09 Lis 2007 19:32 Temat postu: |
|
|
Chociaż za wysoko... To ma to swój urok . Kmh jest taka ładna! I love her! (To ostatnie nie było na serio!) (A może było?) |
|
Powrót do góry |
|
|
ayumixD Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 13 Maj 2008 20:48 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Dziękujemy za wytknięcie błędu. Werus ma oczywiście rację. Pamiętajcie jednak, że tu wszystko jest troche umowne - postacie mają krzywe nogi, albo nie dokońca działające dzioby. czasem kolana mogą zginać się w złą stronę, a hipopotam może mieć siekacze u góry, zamiast na dole... oczywiście lepiej takich rzeczy unikać i pamiętać na przyszłość.... no ale nie jesteśmy doskonali... |
Dokładnie. Nikt nie jest doskonały i każdy ma prawo popełnić błąd. Jestem za zamknięciem tematu. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 14 Maj 2008 14:47 Temat postu: |
|
|
JA również myślę, że temat można zamknąć. Wszystko się wyjaśniło. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 14 Maj 2008 22:56 Temat postu: |
|
|
Przepraszam że się wtrącę, ale muszę.. To moderatorzy decydują o tym, czy zamknąć temat, czy też nie i nic wam do tego. Oni wiedzą co robić i nie trzeba ich pouczać. Zresztą w tym temacie się nie rozmawia o zamknięciu tematu.
Ale skoro już zrobiliście spam, to zapewne zaraz się tu pojawi Grześ, po czym zamknie ten temat.
Mam prośbę w imieniu moderatorów - nie spamujcie pisząc posty z treściami typu "temat do zamknięcia". =x _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|