|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:06
|
Autor |
Wiadomość |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Według mnie sen tak samo jak większość . Lubię jeszcze kulę budyniu , ponieważ mogła by zaprzestać głod na świecie
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 18 paź 2009, 17:16 |
|
|
Matthew
Roz-kreca się
|
Moim sen a to dlatego, że jest chyba najłatwiejszy do wyczarowania le inne również lubię
N, 18 paź 2009, 18:29 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Sen, bo rozładowywuje różdżkę rywala i szybko się go wykreśla.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 14 lis 2009, 09:28 |
|
|
medina1
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pn, 30 lip 2012, 16:29 Posty: 31 Lokalizacja: nora kretesa
Naklejki: 0
|
Re: Ulubiony Czar Ofensywny
Ja podczas całej gry używałam tylko snu Bardzo skuteczny czar (szczególnie przy pokonaniu TKTPM)
_________________ polecam ,,dynastie Miziołków,,, Kaszydło- homo nie bardzo sapiens. Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień) Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie ,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię! Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej. Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
|
So, 6 kwi 2013, 18:47 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ja też używałem snu on jest najlepszy,ale jeszcze są koła i wiry.Też dobre.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 7 kwi 2013, 10:24 |
|
|
margarynawa
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 21 kwi 2013, 12:39 Posty: 27 Lokalizacja: Średniowiecze ,Zamek
|
Mój ulubiony czar ofensywny to sen. Łatwo się wykreśla i przeciwnik zasypia . __________________ Zapraszam na -Stronę"Przygody Reksia" : http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/main.html-Moją stronę o grach itp. : http://gramyiopowiadamy.streemo.pl/Comm ... fault.aspx (strona w rozwoju)
|
Śr, 24 kwi 2013, 14:21 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Mój ulubiony czar ofensywny to sen ,ponieważ łatwo się go wykreśla.
So, 8 cze 2013, 06:04 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Według mnie najlepszy czar Ofensywny to Sen, zawsze go używam.
|
So, 8 cze 2013, 08:08 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop Nie będę oryginalny. Sen. Szybko się go wykreśla i daje dobry efekt. Cóż dodać więcej? Oprócz niego używałem w walkach jeszcze tylko budyniu. Resztę wykreślałem tylko podczas nauki.
|
Wt, 16 wrz 2014, 16:34 |
|
|
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
|
Oczywiście sen. Łatwo się go wykreśla i jest bardzo skuteczny. Daje nam więcej czasu na reakcję, unieruchamiając przeciwnika na parę sekund. W dodatku można się go nauczyć już u Gulguldryga Gryfindyka
_________________ Allons-y Alonzo
|
So, 18 paź 2014, 11:51 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Odkop - znowu. Oryginalność? A co to? Kula budyniu, sen, ewentualnie ciemność albo koła i wiry. Nie polecam natomiast zamiany w żabę - chyba, że ktoś rysuje symbole na półtora powierzchni pulpitu. Łatwo wyjechać za pierwszą wykreśloną linię. A plaga much, cóż... Wyjątkowo nieprzydatna. Magia snu (a raczej jego działalności) polega przede wszystkim na traceniu przez przeciwnika już wykreślanego czaru - co uważam za błąd. Jest. Za. Łatwo. Nie wspominając już nawet o przyzwalającym systemie "zaliczania" kreślenia. Według mnie, pod tym względem o niebo lepsza jest kula budyniu. Faktycznie utrudnia przeciwnikowi rzucanie czarów, a nie mu je "zabiera". Co więcej, symbol tego czaru jest trudniejszy i nie pozwala na co poniektóre błędy, co daje więcej zabawy (i frustracji, ale hej, tak właśnie powinno być!). Co więcej, kula jest bardzo przydatna na murach - taka kaczka oblepiona jasnożółtą mazią (aka. budyniem, ale czy można mówić o budyniu jako wrogu? - nie, nie odpowiadajcie...) wyraźnie wyróżnia się od tej ożywionej, przeciwnie wręcz z taką chrapiącą. A właśnie - CHRAPANIE. Niemało irytujący odgłos, w szczególności, że trzydzieste dziewiąte ptaszysko, które tym ugodziłeś ZNOWU to zrobi. No i, jakżebym mogła nie wspomnieć o takim plusie - BĘDZIE CO JEŚĆ
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 18 lut 2015, 16:21 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Też uważam, że sen jest za mocny. Gdyby ktoś (np. ja) mógł (i umiał) coś zmienić w RiC to przede wszystkim przenieść sen na trzeci poziom (a ciemność na 1.). Zrobiłem sobie kiedyś challenge - przejść RiC do Morsa, nie używając snu. Gra stała się dużo ciekawsza. Kontrowało się osłonami czary rzucane przez przeciwnika, a zabijało budyniem, ciemnością lub muchami (nie wydają mi się takie złe). Pojedynki stały się interesująca minigierką. Sen jest za mooocny!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 20 lut 2015, 16:29 |
|
|
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
|
Wiadomo że sen :p najprostszy
|
N, 22 mar 2015, 18:38 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Ja lubię sen,jest najprostszy i bardzo dobrze działa na wrogów.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
Pn, 29 lut 2016, 07:39 |
|
|
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
|
Sen. Bo przerywa czar rzucany na ciebie
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi