|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:02
|
Autor |
Wiadomość |
Rekin
Bywalec Nory
|
Skuter był głupi. Wręcz niepotrzebny.
|
Cz, 16 sie 2007, 15:03 |
|
|
zjk9999
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 8 kwi 2009, 18:31 Posty: 70 Lokalizacja: no właśnie skąd
|
Nie lubie skóterów po prostu jedzież i czasem nie trzeba ich strącac. Już herb był lepszy.
|
Śr, 15 kwi 2009, 10:38 |
|
|
Duchman
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 3 sty 2010, 11:25 Posty: 331 Lokalizacja: Z Bobroru
|
Skutery były FAJNE!!!!!':D'
|
Pt, 8 sty 2010, 06:58 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
A mnie zastanawiają trochę braciszkowie na skuterach, które wyglądały jak policyjne... Czyżby Ryżokitowcy objęli władzę nad światem ?
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 14 lut 2010, 16:20 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Jeżdżenie skuterem było świetne a szczeg ólnie kretesa zagadki
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 25 mar 2010, 08:05 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Skuter
@odkop Skuter jest, szczerze mówiąc, jedną z najlepszych minigierek w całej serii Przygody Reksia. Twórcy widać chcieli, by gracz dostał nagrodę pocieszenia w formie długiej i skomplikowanej opowieści o dalszych losach bohaterów po przegranej. Zapewne nieźle się śmiali, gdy słuchali tej historii w czasie testów. Zagadki Kretesa też są niezwykle ciekawe, trudne i interesujące. Sam dopiero po latach odkryłem, cóż one kryły za swoimi tajemniczo sformułowanymi słowami.
|
Pn, 15 wrz 2014, 16:27 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Jeżdżenie skuterem było dosyć fajne. Fajne się nim jeździło, a opowieści Kretesa o trzykrotnej próbie zdania na prawo jazdy były bardzo ciekawe. Bezgranicznie interesujące były też losy bohaterów, które przedstawiał narrator, kiedy to Reksio i Kretes przegrali z kretesem . Ogólnie to mi się podobało.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 15 wrz 2014, 19:11 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Jeżdżenie skuterem w grze ''Reksio i Wehikuł Czasu'' bardzo mi się podoba, zaletą jest to, że skuter szybko jeździ i czuje się ten wiatr we włosach. Bardzo cieszę się, że ta minigierka powstała, ponieważ jest to zaletą gry RIWC, gra dzięki temu stała się jeszcze lepsza. No podsumowując skuter to jedna z najlepszych minigierek w całej serii gier z Reksiem.
|
Wt, 16 wrz 2014, 15:31 |
|
|
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
Naklejki: 0
|
Ta minigra ze skuterem w przyszłości była nawet fajna
_________________ Allons-y Alonzo
|
So, 22 lis 2014, 07:32 |
|
|
Arsky
Się Odezwał
|
Tak byla super
|
Wt, 16 gru 2014, 10:19 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Jedna z najlepszych minigierek
|
Pt, 28 sie 2020, 06:34 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Te opowieści o tym co się stało z bohaterami po złapaniu zasługują na własną grę
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
So, 14 lis 2020, 19:00 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Trochę zbuggowana, ale ciekawa minigra. Właściwie jest to inna mapa do turnieju rycerskiego (a skoro opiera się na czymś tak dobrym to nie może być znacząco słaba) - można by było zmienić w niej grafikę na średniowieczną, kilka mniejszych zmian i też dodać do turnieju multi.
A historie narratora, podobnie jak te w przerywniku w RiKN przed dopłynięciem do Ameryki są bardzo ciekawym żartem, wykorzystującym streszczanie odpowiednio zbyt rozbudowanych lub zbyt niejasnych (podziurawionych) wydarzeń. Może gdybyśmy odwiedzili kiedyś przyszłość, dowiedzielibyśmy się o przygodach w przyszłości więcej od starego Kretesa (a do przygód z RiKN można by było nawiązać w Piratach bez Karaibów).
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
So, 14 lis 2020, 21:37 |
|
|