|
|
Teraz jest Pn, 9 cze 2025, 15:48
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Tajemnica Świata-RPG
a) próbuję jakoś wyciągnąć pilnik. Mam łopatę, ale nie wykopuję ziemi, aby go wyciągnąć. Używam szklanego kubka, ale najpierw po cichutku go rozbijam. Najpierw odłamkami szkła podnoszę panele, a potem go wyciągnę.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 27 kwi 2014, 19:44 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
d)Jestem zapalonym kibicem Królewskich.Hala Madrid.Pomyślałem. Nagle, Gareth Bale strzela bramkę! Krzyczę: -Gooool! Patrzę,a koło mnie stoi marabut w kapeluszu. Hmm...Patryk...skądś go znam. Biegnę w kierunku Carlo Ancelottiego. Niestety,stoi ochrona.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
N, 27 kwi 2014, 19:47 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Kretes102 No jakoś pilnik podniosłeś. Oczywiście ma się rozumieć, że natychmiast przepiłowałeś kraty.
CO ROBISZ? a) uciekam w siną dal b) zostaje w więzieniu c) coś innego, napiszę zaraz co. Lobon Ochrona stoi i nigdzie nie idzie. Nie patrzy nawet w twoją stronę. Takich jak ty, tzn. tych, co chcą się dostać do Ancelottiegom, było całkiem sporo.
CO ROBISZ? a) próbuję jakoś zagadać do ochrony i przekonać ich, by mnie wypuścili. b) wracam na swoje miejsce czekając do końca meczu. c) coś innego, napiszę zaraz co. EDIT: "Rovisz" xd. Poprawiona literówka.
Ostatnio edytowano Pn, 28 kwi 2014, 06:10 przez Autor8, łącznie edytowano 1 raz
|
N, 27 kwi 2014, 20:40 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
a) uciekam w siną dal. No cóż by innego?
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 27 kwi 2014, 20:50 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
c)Wracam do Patryka,rozmawiam z nim.Proszę,by pomógł mi dostać się do trenera.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
N, 27 kwi 2014, 21:03 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Kretes102 Uciekasz w siną dal. Niestety, daleko nie uciekłeś. Zatrzymała cię jakaś niewidzialna ściana, której nie mogłeś nijak dostrzec. Jedynym objawem jej egzystencji było to, że nie mogłeś przez nią przejść. I tak było wszędzie dookoła więzienia.
CO ROBISZ? a) szukam powoli jakiejś bramy albo drzwi b) wracam do więzienia poszukać jakichś wskazówek c) robię coś innego, napiszę zaraz co.
Lobon Prosisz Patryka o pomoc. Ten był lekko zdziwiony. Jak opowiedział, przed chwilą był w jakimś więzieniu. Okazało się, że znał budowle na pamięć i znał tajemne przejście do trenera.
CO ROBISZ? a) porzucam sprawę i wracam oglądać mecz. b) dopytuję się, o jakie przejście chodzi. c) robię coś innego, napiszę zaraz co.
|
Pn, 28 kwi 2014, 06:08 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Wybieram odpowiedź d). Wychodzę ze sklepu i nie przejmuję się sprawą.
|
Pn, 28 kwi 2014, 08:14 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
c)Proszę go,aby zaprowadził mnie do trenera.Zgodził się.
|
Pn, 28 kwi 2014, 13:10 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Mątek Wychodzisz ze sklepu. Nadal jesteś w Mongolii, przynajmniej na to wygląda. Jesteś na jakimś stepie, widzisz wielu pasterzy.
CO ROBISZ? a) podchodzę do najbliższego pasterza b) uważam, że to sen i próbuję się obudzić c) coś innego, napiszę zaraz co.
Lobon Patryk zaprowadził cię do trenera. Jednakże natychmiast dostałeś w głowę czymś dużym i ciężkim. Zemdlałeś, jeśli się tego nie domyśliłeś. Świadomość powróciła w nocy. O dziwo, nie byłeś w żadnym szpitalu, tylko nadal na stadionie. CO ROBISZ? a) przesypiam noc. b) przeszukuję moje kieszenie, może mam telefon komórkowy czy coś w tym rodzaju. c) coś innego, napiszę zaraz co.
|
Pn, 28 kwi 2014, 15:03 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Wybieram a).
|
Pn, 28 kwi 2014, 15:19 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
c) mam przecież łopatę przy sobie. Podkopię się pod murem. Raz się żyje!
|
Pn, 28 kwi 2014, 17:37 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
c)Próbuję ułożyć przebieg wydarzeń. Szukam czegokolwiek w kieszeniach.
|
Pn, 28 kwi 2014, 17:45 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
|
Mątek - Болмогц та үхэх болно. Энэ нь та нарыг хүлээж байгаа зүйл юм - przywitał cię tymi słowami jakiś dziwny pasterz. Gramatyka rodem z Google Translate, łamane słownictwo i rosyjski akcent wskazywały na to, że to nie jest Mongoł. CO ROBISZ? a) uderzam Rosjanina b) zostawiam tego psychola c) coś innego, napiszę zaraz co.
Kretes102 Cóż, sztuczka zadziałała. Łopata jednak musiała zostać w ziemi. Wbiła się i już jej nie wyciągniesz. CO ROBISZ? a) wracam do ucieczki w siną dal b) wracam do ucieczki w siną dal c) wracam do ucieczki w siną dal d) wracam do ucieczki w siną dal
Lobon Nic nie znajdujesz w kieszeniach. Uderzenie w głowę przypomniało ci, że mieszkasz niedaleko stąd i że dostałeś bilety na mecz od niejakiego Piotra Odejrzanego. CO ROBISZ? Wymyśl sam.
|
Pn, 28 kwi 2014, 18:37 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Zdecydowanie b).
|
Pn, 28 kwi 2014, 18:38 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Ale duży wybór, ale wybiorę a). Nie, wybiorę b). A może jednak c)? Dobra, wybieram d). A nie jednak a) wracam do ucieczki w siną dal.
|
Pn, 28 kwi 2014, 18:46 |
|
|