|
|
Teraz jest Śr, 16 kwi 2025, 14:34
|
Autor |
Wiadomość |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
 Re: Papierowe cuda Dadi'ego
Oto modele które złożyłem na "1st International Origami Internet-Olympiad" Pelican by Benoit Zenker  Japanese Flag by Artur Biernacki  Green rose chafer by Sergey Yarcev  Crab by Nguyen Hung Cuong  Hat by Andrey Ermakov  Collie by Nicolas Gajardo  Mr.Rabitt by Nicolas Gajardo  Hedgehog by Eric Joisel  Heart with butterfly by Andrey Lukyanov  *** Gargoyle 2.0 Kolejna wersja mojego gargulca. Ten wzór jest trudniejszy od poprzedniego i jest częściowa wybrzuszony ( w części pod szyją). Nie jestem zadowolony z proporcji modelu, muszę jeszcze nad tym popracować...  
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 2 lip 2011, 13:10 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Na olimpiadzie? Które miejsce zająłeś? Znowu 9\10 xD
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
So, 2 lip 2011, 13:48 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
No ładne ale niektóre dziwne. Te ostatnie. Ale pozostałe cudo  .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
So, 2 lip 2011, 14:31 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Wyniki Olimpiady zostaną podane w połowie lipca.
|
So, 2 lip 2011, 15:47 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Wszystkie prace podobają mi się  10/10 
|
Pt, 16 wrz 2011, 20:54 |
|
 |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
nO I JAK Z TĄ oLIMPIADĄ.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA. Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 19 wrz 2011, 16:14 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
W olimpiadzie nie zająłem żadnego miejsca. Penguin by Michael LaFosse and Hermit crab by Akira Yoshizawa  Unicorn and Bahamut by Kamiya Satoshi  Mask by Eric Joisel and Lion by Nicolas Gajardo  Blackdevil Angler by Robert Lang and Rose by T.Kawasaki  Lobster 2.0 by Artur Biernacki and Owl by Katsuta Kyohei  Fox by Pham Dinh Tuen and Fish by Davor Vinko  Turtle by Robert Lang and Akira Yoshizawa  Penguin by Akira Yoshizawa and Bufallo by H.T.Quyet  Japanese macaque by Hideo Komatsu and Water Buffalo by Nguyen Hung Cuong  Butterflies by Michael LaFosse  Collie by Nicolas Gajardo  Kolejne modele mojego autorstwa. Gryf    Wampir    Smok   Koliber  Jednorożec  Niedźwiedź  Nielatający smok  A to modele które zaprojektowałem na ten konkurs: http://snkhan.co.uk/forum/viewtopic.php?f=16&t=8742Gabriel     Anioł z sześcioma skrzydłami 
|
N, 25 wrz 2011, 16:56 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Jak zwykle świetne. Pozwolę sobie podkleić ten temat ^^ . Ktoś za ? Przeciw ? Ktoś się wstrzymał ? Dziękuję XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 25 wrz 2011, 17:31 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Dzięki ciesze się, że sie podoba 
|
N, 25 wrz 2011, 17:44 |
|
 |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Zgadzam się z spidi.Ja chyba zacznę robić origami ,,League of Legends".
|
N, 25 wrz 2011, 18:59 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Nie ma za co . A te figurki z Lola... zapowiada się coś ciekawego
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 26 wrz 2011, 14:04 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Wiem, że mało ale zawsze coś  Pig by Hideo Komatsu, Kitten by Katsuta Kyouhei and Goldfish clasico by David Llanque  Papillons by Hideo Komatsu  Babirusa by Quentin Trollip and Dragon by Eric Joisel  Cicada nymph by Satoshi Kamiya and Black-footed Ferret by Ares Alanya  Simple Dragon by Shuki Kato and Clone trooper helmet by Morisue Kei  Oto "bielak" mojego autorstwa czyli stworzenie z serii książek Rodericka Gordona and Briana Williamsa "Tunele" Tak przy okazji goraco polecam całą serie 
|
Śr, 2 lis 2011, 14:46 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Japanese Macaque and Sheep by Hideo Komatsu  Rhino by Artur Biernacki and Ring-tailed lemur by Roman Diaz  Chameleon by Artur Biernacki and Dragon by Richard Galindo  Merlion by Artur Biernacki and Duck by Radosław Frąckowiak  Fées by Hubert Villeneuve  *** Oto kolejna wersja mojego psa. Teraz nogi są jednakowej długości a ogon jest dłuższy. 
|
Wt, 29 lis 2011, 18:10 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Car and Koala by Artur Biernacki  Mamut by Artur Biernacki and Fox by Roman Diaz  Beetles by Katsuhisa Yamada  Murex by Artur Biernacki and Squirrel by Gen Hagiwara  Owl by Roman Diaz and Reindeer by Satoshi Kamiya  *** I kolekne modlele mojego autorstwa. Trex  Byk  Wiewiórka  Alien na konkurs ( http://snkhan.co.uk/forum/viewtopic.php?f=16&t=9212)   
|
Pt, 30 gru 2011, 11:54 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Minotaur by Kamiya Satoshi and Geastrum Tessellation by Halina Rościszewska-Narloch  Rhino by Artur Biernacki and Swallow by Sipho Mabona  Sea Horse by Hideo Komatsu and Rooster by Eric Joisel  Lizard and Pegasus by Robert Lang  Blue Whale by Joseph Wu and Fiddler Crab by Brian Chan  Hippopotamus by Hideo Komatsu and Mocking Bird by Roman Diaz  Horse by Roman Diaz and Sailfish by John Montroll  Western Dragon by Shuki Kato and Ancient Dragon by Kamiya Satoshi  *** Autorskie modele Jaszczurka   Chiński smok  Kobieta 
|
N, 29 sty 2012, 13:10 |
|
|