|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 04:50
|
Autor |
Wiadomość |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Michael Jackson
Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktoś z forum słucha muzyki Michaela Jacksona i go lubi ? Bo ja kocham tą muzykę ! Tańczył też wspaniale
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
So, 1 gru 2007, 11:03 |
|
|
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
O muzie nie mam zdania. A kolo wygląda jak mumia.
|
So, 1 gru 2007, 14:07 |
|
|
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
Z tego co wiem stylizował się na swoją siostrę. Co na dobre mu nie wyszło... Z muzyki znam parodię "Gdziejest bidet" Dna. Nawet niezłe .
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
So, 1 gru 2007, 18:19 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Oryginał jest lepszy
Ja polecam Thriller, Bad i Black or White. A co do jego wyglądu to on jest (był ?) Chory na bielactwo. Dlatego go tak wybieliło, a co do urody (XD) to przeszedł ze dwie operacje plastyczne i parę koniecznych operacji. Prawdopodobnie pierw chciał na własne życzenie operacje, potem mu się nie spodobało, próbowali go przywrócić do stałego wyglądu i się nie zbyt udało ^^". A co do reszty to jest tylko czysty przykład co starość robi z ludźmi.
|
So, 1 gru 2007, 18:23 |
|
|
Prakert
Roz-kreca się
|
A ja go nawet nie znam ( co prawda o uszy mi się coś tam obiło... ).
_________________1200 znaków
|
N, 2 gru 2007, 21:50 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Ja o nim słyszałem sporo razy, jednak go dobrze nie znam.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 2 gru 2007, 23:58 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Ja podpobnie jak Arcio.
Choć dużo go nie znam... Ale za to mój w ujek jest jego fanem.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 3 gru 2007, 14:47 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Och król popu . Wiele dla niego zrobił . Tylko w padł w nałogi i problemy finansowe i wszystko zaprzepaścił , ale usłyszałem , że chce nagrać nową płytę.
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pn, 3 gru 2007, 20:47 |
|
|
przemek
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 12 kwi 2008, 08:29 Posty: 61 Lokalizacja: z długosza
|
JAKI ON JEST TERAZ BRZYDKI
|
Śr, 23 lip 2008, 22:38 |
|
|
przemek
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 12 kwi 2008, 08:29 Posty: 61 Lokalizacja: z długosza
|
i mial 50 operacji plastycznej
|
Cz, 24 lip 2008, 10:07 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
To jest gość, który ma jakąś obsesje...Poddał się operacji plastycznej i zmienili jego skórę z czarnej na białą...wygląda okropnie...po tylu operacjach plastycznych skóra robi się brzydka, jest...mało wytrzymała i pęka i takie tam...więc on robi kolejne operacje by wyglądać jako tako, a jego skóra jest w coraz gorszym stanie...
Nie słucham jego muzyki i jestem nastawiony do niego raczej negatywnie...
|
Cz, 24 lip 2008, 11:13 |
|
|
Gość
|
Podobno gdy był mały ojciec zmuszał jego i jego rodzeństwo do występów.
Z muzyki to wysłuchałam trzy utwory: Thriller, Black or White i Don't Stop Till You Get Enough. Bardzo mi się podobały. Zresztą to ja sobie lubię posłuchać starych teledysków na youtubie.
|
Pn, 28 lip 2008, 15:34 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Wybaczcie, ale jak już mówiłem on zrobił sobie tylko 2 operacje co przyznaje, tak dla własnej zachcianki. A reszta jest spowodowana jego chorobą - BIELACTWEM. Gdybyście wy mieli podobne choroby nie śmielibyście się ;/
|
Pn, 28 lip 2008, 16:26 |
|
|
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
|
No Lone. Rozwiałeś kolejny mit XXI wieku. No, ale tak pozatym, murzyn chory na bielactwo? No no no. Nie wnikam.
Jednak trzeba przyznać, że rusza się nieziemsko. Patrz chociażby "Księżycowy Krok".
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Pn, 28 lip 2008, 16:33 |
|
|
Gość
|
Dziś na Youtube znalazłam jeszcze dwa fajne utwory: Say Say Say i Billy Jean. Teledysk z tego pierwszego jest pierwszej klasy .
A teraz opowieść :
Chciałam se puścić na youtube Thrillera. Mama mi poleciła. Brat też chciał oglądać, powiedziałam mu, że tam łażą nieumarli, ale obiecał, że się nie przestraszy. Ledwo zaczął się ten fajny taniec, to brat znalazł się pod kołdrą i obrażony na cały świat, bo "on się przestraszył" i "nie puszczajcie mi takich rzeczy" . Jejku! Jak był w domu ja nie mogłam sobie nawet przez słuchawki puścić Thrillera. Dopiero za miesiąc obejrzałam go w całości. A co z bratem? Na udobruchanie trzeba mu było puścić "rąbankę" czyli No Limit. Tak mu się spodobało, źe trzeba mu było płytę całą kupić.
|
Śr, 30 lip 2008, 10:59 |
|
|