|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 04:50
|
Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
Autor |
Wiadomość |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Ostatnimi dniami jakoś cicho na tym forum...bardzo niewiele się dzieje
|
Cz, 17 lip 2008, 11:44 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Zapewne wiele osób jest na wakacjach bez dostępu lub z mocno ogranczonym dostępem do internetu. W moim wypadku 2 opcja.
Forum jest wiele czystrze bez przepełnionych kanałów.
ps. Czy ktoś zauważył, że Serapis został (po cichu ) moderatorem?
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 17 lip 2008, 13:20 |
|
|
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
Ja zauważyłem.I Gresh chyba też.
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
Cz, 17 lip 2008, 18:20 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Ja zauważyłem...został wpisany w te działy, moderatorzy- Serapis... i widziałem jak moderował na kolor błękitny...tylko dlaczego jedynie on i Szalony Kapelusznik moderują regulamin...modzi mają tam wartę czy jak?
|
Pt, 18 lip 2008, 09:03 |
|
|
nostadamus
Norman
Dołączył(a): N, 4 wrz 2005, 10:32 Posty: 223 Lokalizacja: z miasta na L
|
sorry że mnie nie było i raczej nie będzie w wakacje. Ale raczej jeżeli teraz są wakacje to teraz nic nie zdziałamy bo napewno większość użytkowników wyjeżdża na wakacje.
N, 20 lip 2008, 12:33 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
ja niestety tez opuszczam forum ale nie na długo , niebędzie mnie 10 dni . jak powróce to uzupełnie 10 postami
N, 20 lip 2008, 14:04 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Myślałem, najpierw, że uczyniono go moderatorem wszystkich działów/ A ten regulamin to tylko przez przypadek z rozmachu, albo opcja - by uczynić go moderatorem wszystkich działów...a potem zapomnienie o usunięciu go z działu Regulamin...albo o tej warcie...
A w takim razie znalazł się ponad innymi modami, a wydaje mi się, że jest wiele innych modów o wiele lepszych od niego na bycie ponad modami, raczej nawet wszyscy modzi są od niego lepsi na to stanowisko...
Administrator z AM? To jakaś nowa władza na forum w zamian za KH? Ma swoje konto na forum?
A ten Serapis to ma zwykła rangę...On jest na próbę?
|
N, 20 lip 2008, 16:57 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Wycofuję to...większość modów...nie wszyscy lecz większość...modów jest lepszych na to stanowisko
|
N, 20 lip 2008, 17:01 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> Ale poplątałeś.....,że hej.....,Serapis......jest modem......bo go nim uczyniono.........i nawet jako super admin.........na pewno spisze się.........lepiej niż SZ.K....... . >> A jak dla mnie żaden z modów prócz Serapisa (i ewentualnie Michcia ) nie nadaje na super admina. Bo można powiedzieć , że olewają sobie forum. Grześ czasem zajrzy na forum usunie dopisze i znika, Bambosz którzy co jakiś czas ma przebłysk i przypomina mu się, że jest modem. Taka prawda........, chyba tylko ty nadajesz się.........na super admina.......................(ironia)..................... . Powiem tyle stare moderatoruim FR "wypaliło" się i potrzeba świeżej krwi, więc najlepszym rozwiązaniem będzie "stworzenie" nowego moderatorium, które bedzie wchodzić na forum bo sprawia mu to przyjemność, a nie tylko "bo musi coś zrobić, żeby nie było widać, że sobie to olewam".
>> Moc skryptów i PHP? Może......nie....chce.....się.....chwalić.....,albo......jakiś błąd........lub coś....?
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
N, 20 lip 2008, 23:01 |
|
|
Kabuto
Norman
|
wy jeseście modami dłużej od serapisa , on ma wszystkie działy chociaż od niedawna jest modem , kto mógł mu go dać , a nawet jesli ma moda to powinnien miec pare działów
Pn, 21 lip 2008, 07:17 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> Było już powiedziane, że "super" moda Serapisowi dało AM , nam nic do tego widocznie Serapis był godny zaufania i dlatego AM mianowało go modem wszystkich działów .
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pn, 21 lip 2008, 08:02 |
|
|
Gość
|
Wiem, że wiele osób może być zaskoczonych moją, że tak nazwę, szybką karierą, lecz tak jak powiedział Bambosz już tylko Grześ coś robi.
Mimo wszystko jednak to ja pisałem maile z prośbami o powrót do osób, które odeszły, kiedy był zalew botów spamujących skontaktowałem się z odpowiednimi osobami z AM by coś uczyniły w tej sprawie, kiedy zabrakło administratorów i modów też skontaktowałem się w tej sprawie z odpowiednimi osobami z AM by coś zdziałały i nie pozostawiły forum bez władz, to że mnie wybrali to był ich wybór. Nie wiem czy inni ograniczali się w działaniach tylko do strony Reksia ale ja działałem też po za nią więc niesprawiedliwością jest mówić, że każdy moderator jest ode mnie lepszy na te stanowisko, gdyż żaden nie podjął takich działań jak ja w sprawie forum
|
Pn, 21 lip 2008, 09:34 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Serapis będzie dobry.Przekonać też można spróbować sandi565.
_________________ ...
|
Pn, 21 lip 2008, 10:30 |
|
|
Kabuto
Norman
|
trzeba by byc pod obserwacją , zobaczyc jak sobie radzi user , skoro AM go awansowalo to niech tak zostanie
Pn, 21 lip 2008, 14:11 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Oczywiście, że tak zostanie.
Serapis ostatnio rzeczywiście sporo robi dla forum.
A co do admina z AM to:
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... ile&u=1115
(trochę zbaczamy z tematu, ale w końcu to akcja "ratowania" forum )
Chciałem przeprosić za moją rzadką obecność na forum. Tak jak gdzieś pisałem jestem u babci gdzie dostęp do internetu jest ograniczony. Ale mimo tego postaram się usuwać SPAMy i inne takie.
Oczywiście jestem gotowy nadal być moderatorem. Za miesiąc będę regularnie odwiedzał forum, tak jak przed wakacjami.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Wt, 22 lip 2008, 08:45 |
|
|