Teraz jest N, 17 lis 2024, 06:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 396 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona
Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum 
Autor Wiadomość
Lider Podziemia

Naklejki: 3
Myślę, że Serapis będzie dobrym moderatorem, choć będzie musiał jeszcze trochę popracować...ale mojego zdania nie zmieniam...

Śr, 23 lip 2008, 08:49
A wracając na tory tego tematu <z których trochę zboczyliśmy ale trudno> pragnę zaapelować do wszystkich, którzy albo przeglądają to forum jako ukryci albo jako goście żeby wrócili. Mówicie, że jest nudno ale jak to już Artur podkreślił to od nas zależy jak tu będzie, razem pisząc sensowne posty zapobiegniemy upadkowi. Przecież wszyscy lubimy Reksia czemu nie mielibyśmy razem tu zebrani rozmawiać o nim i jego przygodach jak i o innych rzeczach. Czym więcej osób wróci tym lepiej, kiedy inni zobaczą, że coraz to starzy użytkownicy wracają to też poczną wracać. Postępujmy logicznie, przecież jeżeli nie wracacie to sami przekreślacie szanse tego forum, nic nie uczynimy bez waszych szczerych chęci :!: :!: WRÓĆCIE :!:

Cz, 24 lip 2008, 20:14
Norman

Naklejki: 0

Cz, 24 lip 2008, 20:15
sądze ze to forum się niedługo rozpadnie

Jeśli każdy tak myśli nie mamy szans na odnowienie forum. Lecz jeśli się zbierzemy razem to nam się uda. Tak wiele nas a jednocześnie tak mało. Wy ukryci i wy goście, którzy to czytacie wróćcie, razem nam się uda :!: :!: :!:

Cz, 24 lip 2008, 20:57
Pogromca Wózka Widłowego

Naklejki: 2
sądze ze to forum się niedługo rozpadnie

>> Ale z Ciebie czarnowidz, po drugie co jakiś czas ktoś mówi , że forum upada, ale jakoś do tej pory się trzyma ;), ale błędem jest to, że stawiamy głownie na starych userów, którzy odeszli. Myślę, że o wiele lepszym pomysłem byłoby ściągnąć nowych użytkowników i "zareklamować" forum.

Cz, 24 lip 2008, 22:48
YIM
Maniak Koparek

Wraz z odchodzeniem forumowiczów z powodu małej aktywności forum, staje się ono jeszcze mniej aktywne.
Wg mnie sam jeden użytkownik wiele daje. Być może gdyby nei Grześ, to forum by upadło. Coś nie widać Michcia, Topka i Adacha.

xDominik napisał(a):
>> Ale z Ciebie czarnowidz, po drugie co jakiś czas ktoś mówi , że forum upada, ale jakoś do tej pory się trzyma ;), ale błędem jest to, że stawiamy głownie na starych userów, którzy odeszli. Myślę, że o wiele lepszym pomysłem byłoby ściągnąć nowych użytkowników i "zareklamować" forum.
Tak, chyba trzeba ściągnąć nowych (chociaż i tak czasem się nowi rejestrują). Jeśli ktoś trafia tutaj, to chyba najczęściej wchodząc w adres strony podany na pudełkach gier z Reksiem. A nawet jeśli już wejdzie, to nie zawsze będzie tak, że od razu trafi do nory Kretesa i wejdzie w forum.
A ja nawet szukałem forum o Reksiu i nie wiem czemu nie znalazłem. Nie dowiedziałbym się o nim, gdyby nie Gresh, od którego się o nim dowiedziałem. Pisał o nim na jednym z forów, to ja zdziwiony spytałem się o adres i podał.

Pt, 25 lip 2008, 00:49
Norman

Naklejki: 0
mozecie dodać forum reksia do TopLista.pl , to moze zwiekszyc popularność

Pt, 25 lip 2008, 08:33
Lider Podziemia

Gry z Reksiem nie są, aż tak bardzo popularne, a są bardzo fajne, myślę, że za mało znane...Ale jak ktoś będzie chciał znaleźć forum Reksia to znajdzie...
Forum upada?
Jestem pewny, że po wakacjach powróci kilku użytkowników...a gdy wyjdzie Reksio i Miasto Sekretów to powróci wielu starych użytkowników i modzi co tu dawno nie zaglądali...Bo już dawno nie było gry o przygodach Reksia, ale nie dodatku...
Jednak ta akcja się przyda...ale jak piszemy posty by forum nie upadło to lepiej dla forum jest pisać dwa sensowne posty dziennie niż 15 spamów...

Pt, 25 lip 2008, 08:59
> Problem w rozpropagowaniu Reksia jest tym, że duża ilość osób uważa tę grę za dziecinną dla jakiś 4-latków. Wiem, że każdy z nas wie, że to nieprawda ale oni nie i tu jest problem.

> Warto sprowadzić nowych użytkowników, ale też miło by było gdyby wrócili starzy, więcej problemu widzę raczej w nowych użytkownikach niż starych gdyż jak to obserwujemy na forum ktoś rejestruje się, napisze jeden post i znika, choć to samo można też zaobserwować u starych, którzy wracają, piszą jeden post i pa zamiast brać udział w dyskusjach.

> Bardzo smutne jest to, że wszyscy admini odeszli, n9ie powinni tak robić w końcu są potrzebni na forum i dostali tę funkcję by chronić forum a nie je zostawić samo sobie :(

> Jeżeli wierzyć danym to w 2006 chyba było sprzedanych 0,5 miliona gier z Reksiem, biorąc pod uwagę upływ czasu i to, że w rodzinie wiele osób szybko się Reksiowi uznaję, że fanów Reksia można szacować na milion jako dolną granicę. Teraz wystarczy do nich jakoś przemówić, tylko jak... :?

Pt, 25 lip 2008, 09:29
Pogromczyni Wózka Widłowego

Hmmm... Odeszłam z forum na dobre 2 miesiące (jak nie dłużej), ale wczoraj weszłam tak z czystej ciekawości, co się dzieje na forum. Przeczytałam wiadomość od Serapisa żebym wróciła i przeczytałam ten temat. Przekonaliście mnie. Wracam na dobre i będę aktywnie uczestniczyła w życiu forum.

Byłam M@rtusia 1995 ;)

Pt, 25 lip 2008, 10:30
Lider Podziemia

> Jeżeli wierzyć danym to w 2006 chyba było sprzedanych 0,5 miliona gier z Reksiem, biorąc pod uwagę upływ czasu i to, że w rodzinie wiele osób szybko się Reksiowi uznaję, że fanów Reksia można szacować na milion jako dolną granicę. Teraz wystarczy do nich jakoś przemówić, tylko jak... :?

Pół miliona sprzedanych gier z tej serii...ale są osoby co mają wszystkie pięć części Reksia...Dlatego raczej nie ma miliona...Jak jedna osoba kupi pięć...Ale są te rodziny i myślę, że może będzie milion, ale nie na pewno...
Nie wszyscy mają internet...Dużo jest fanów co internetu nie posiadają...
Ci nowi to jak im się podoba zostają, a jak nie to nie...
Ale ja miałem tak, że zarejestrowałem się i napisałem trzy posty...następne posty pisałem dopiero po trzech miesiącach...
Fajnie by było jakby wrócili...
Jestem pewny, że po wakacjach powróci kilku użytkowników...a gdy wyjdzie Reksio i Miasto Sekretów to powróci wielu starych użytkowników i modzi co tu dawno nie zaglądali...Bo już dawno nie było gry o przygodach Reksia, ale nie dodatku...

Pt, 25 lip 2008, 12:16
Roz-krecony

KK wrócił do akcji! :wink: . Ale pod warukiem, jeśli ktoś mi odpowie na mój post w temacie RIKTTW :wink: .

Fan filmów: Star Wars i Indiana Jones
Fan gier: Sam & Max

KK wraca do akcji

Pt, 25 lip 2008, 12:41
Pogromca Wózka Widłowego

Pół miliona sprzedanych gier z tej serii...ale są osoby co mają wszystkie pięć części Reksia...Dlatego raczej nie ma miliona...Jak jedna osoba kupi pięć...Ale są te rodziny i myślę, że może będzie milion, ale nie na pewno...

>> Jest na pewno milion, zapomniałeś o piratach ;P. A ich jest na pewno bardzo dużo ;].

przybysz z Kurakis napisał(a):
Nie wszyscy mają internet...Dużo jest fanów co internetu nie posiadają..

>> Neta ma więcej osób niż myślisz :)

Pt, 25 lip 2008, 14:55
YIM
Norman

wróciłem z obozu i wracam na forum. pozdrawiam wszystkich :wink:

So, 26 lip 2008, 16:23
Roz-krecony

Siemka.Coraz lepiej i do tego LEPIEJ + SUPER

So, 26 lip 2008, 18:24
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 396 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Następna strona