|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 08:57
|
Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Aaaaaaaaaa nie zabijaj, będę już grzeczny xP
Dobra no to jak już zaproponował Przybysz z Kurakis najwyższy czas zacząć tworzyć nowe ciekawe tematy takie jak kiedyś, jak rok temu. Może rzeczywiście coś wtedy się ruszy... Proponuję żeby każdy użytkownik mocno zastanowił się nad jakimś porządnym tematem i potem go założył, tylko żeby dało się w nim nawiązać dyskusję, niech będzie jakiś problem
|
N, 17 sie 2008, 09:19 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Tak więc trzeba stworzyć nowe i ciekawe tematy, do roboty...
Bo kto chce pisać w tych starych i zakurzonych?
A gdy powstaną te tematy to zatrzymają powracających użytkowników na dłużej...a aktywni użytkownicy też będą pisać i wtedy rozwiąże się problem...
Bo teraz jak ktoś się loguje to mało co pisze...tylko - Kto pisze post pod tobą...
i tyle...
A jakby było gdzie pisać to by pisali...
Jest jeszcze sprawa...że wrócą po wakacjach niektórzy...oni też muszą zobaczyć forum z nowymi tematami by i oni zostali...
użytkownik
***Duśka***
napisał\a że wróci po wakacjach...i jeszcze wielu innych wróci...
A jak przyjdą nowi to też muszą zobaczyć, że tu jest fajnie...
Musimy pokazać i nowym i starym użytkownikom, że tu warto jest pisać...
No to do dzieła...
|
Wt, 19 sie 2008, 11:28 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Ja wróciłem... Ehh... Ciężko było ale wróciłem.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Cz, 21 sie 2008, 08:39 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Przybysz z kurakis ma rację na niektóre nikt nie odpowiadał od 2 lat trzeba się zmobilizować aby ci użytkownicy co wrócą po wakacjach pisali w nowych ciekawych tematach.
Zatem do pracy.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Cz, 21 sie 2008, 09:19 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Jasne. Jestem za tym. Sam wróciłem. I myślę, że trzeba się wziąć do roboty. Będę starał się pomóc. Może dajmy gdzieś taki temat o przedstawianiu się? Tak jak u Maniaka!
|
Cz, 21 sie 2008, 14:47 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Taki temat już istnieje od 3,5 roku ( LINK).
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 21 sie 2008, 14:58 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
|
Kurcze, nie zauważyłem... Sorry.
|
Cz, 21 sie 2008, 14:59 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
A może zrobić temat o tym co kto co lubi i potem można by się wymieniać wiadomościami o swoim hobby?
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
|
Cz, 21 sie 2008, 15:17 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
Taki temat już był kiedyś . ,,Wasze Hobby,,
Ale jesli zostal usuniety to mozna zrobic nowy .
Cz, 21 sie 2008, 16:05 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Temat zrobiony zapraszam.
Zmobilizujmy się napiszmy więcej nowych tematów.
|
Cz, 21 sie 2008, 16:21 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Jest temat o tym, co robimy w wolnym czasie: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... ht=lubicie . Z tym że nawet w nim Grześ powiedział, że jest już taki temat - tylko jaki?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 21 sie 2008, 16:30 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Strasznie dużo tych tematów...czasami szukam tematu, który czytałem gdzieś przed rokiem i za nic w świecie nie mogę go znaleźć...albo wiem, że czytałem taki temat ale nie udaje się go znaleźć...
A może by zrobić tam porządek
By łatwiej było wszystko znaleźć...na niektórych forach są takie subfora...
Czyli - O różnych rzeczach dzielimy na na przykład
- o was
- telewizja
- gry
- sport
i takie tam...
Nie mówię, że jest bardzo źle...bo jest nieźle...ale mogło by być lepiej...
A poza tym to z tym byłoby bardzo dużo pracy...to może inny porządek...
Wszystkie tematy, które od początku były spamem zostałyby usunięte, a nie tylko zablokowane...a stare tematy zablokowane władować do specjalnego działu...historycznego
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 22 sie 2008, 09:50 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
| | | | przybysz z Kurakis napisał(a): Strasznie dużo tych tematów...czasami szukam tematu, który czytałem gdzieś przed rokiem i za nic w świecie nie mogę go znaleźć...albo wiem, że czytałem taki temat ale nie udaje się go znaleźć... A może by zrobić tam porządek By łatwiej było wszystko znaleźć...na niektórych forach są takie subfora... Czyli - O różnych rzeczach dzielimy na na przykład - o was - telewizja - gry - sport i takie tam... Nie mówię, że jest bardzo źle...bo jest nieźle...ale mogło by być lepiej... A poza tym to z tym byłoby bardzo dużo pracy...to może inny porządek... Wszystkie tematy, które od początku były spamem zostałyby usunięte, a nie tylko zablokowane...a stare tematy zablokowane władować do specjalnego działu...historycznego | | | | |
Przybysz z kurakis ma rację można by było tematy alfabetycznie po segregować a te na które nikt nie odpowiadał w osobnym dziale na przykład "dawno nie odwiedzane".
|
Pt, 22 sie 2008, 18:30 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Akurat myślałem o segregacji tematycznej, a nie alfabetycznej i wydaje mi się, że tematyczne jest dużo lepsza...i przybyło by też nowych tematów po takiej segregacji...
Ale taką segregacje musi przeprowadzić admin, lub mod, przy pomocy admina...
Ale myślę, że jak by się ktoś za to wziął to szybko by to poszło!
Nie mówię, że jest bardzo źle...bo jest nieźle...ale mogło by być lepiej...
A poza tym to z tym byłoby bardzo dużo pracy...
Jak już też wspominałem
Wszystkie tematy, które od początku były spamem zostałyby usunięte, a nie tylko zablokowane...a stare tematy zablokowane władować do specjalnego działu...historycznego zdziwiony
to też by uporządkowało tematy...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 23 sie 2008, 09:03 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Taka segregacja przyczyniła by się do:
- porządku
- powstawania nowych i ciekawych tematów