|
|
Teraz jest Śr, 15 sty 2025, 21:56
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
Nowy Bug
Znalazłem Bug.Mianowicie,kiedy jest poziom z kolejką i kliknie się pauzę Kiedy rozmawiają to wogle sie nie zatrzymuje.Co o tym sądzicie?
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
Śr, 6 sie 2008, 17:00 |
|
|
Gość
|
Mi się zdawało, że kiedy jest na stacji i jest pauza to jedzie . Ale skoro tak sądzisz... Ja i tak dawno nie grałam w rikn.
|
Śr, 6 sie 2008, 18:32 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
To nie musi być jakiś błąd, może twórcy gry specjalnie tak zrobili...W końcu przecież to już wtedy , gdy ,, rozmawiają'' jest jak pauza.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 6 sie 2008, 18:41 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Tak Dizel ma rację to nie musi być odrazu błąd w grze po za tym dziwnie by było gdyby Kretes skończył w pół słowa.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Śr, 20 sie 2008, 09:11 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
To jest część gry. Na utrudnienie. Jak się robi pauzę to pociąg dalej jedzie. Czyli musisz to zakończyć albo wyłączyć poziom.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Cz, 21 sie 2008, 14:51 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
no u mnie też tak jest (ale nie zawsze)
i czasami jak biore pauze w ric podczas szturmu drobiu to też czasem idzie dalej
Nie odświeżamy! Jeszcze tym razem przymknę oko. Bo mogłeś nie wiedzieć. /Marta
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
So, 1 maja 2010, 10:07 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|