|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 04:49
|
...Nierozpoczęta Opowieść
Autor |
Wiadomość |
DoDo
Pod-ziemniak
Dołączył(a): So, 2 kwi 2005, 11:17 Posty: 1849 Lokalizacja: Toruń
|
już zaczynasz pisać ,,kolego Szczeniaku"?
_________________Wróciłem Wasz DoDo
|
Wt, 24 maja 2005, 13:25 |
|
|
Szczeniak
Stawia Opór
|
Narazie znalazłem tylko 1 mały kontynuator który nie rozwija zbytnio akcji ani nie wyjaśnia do końca skąd Reksio i Kretes wzięli się w Krainie Nieopisanego Mroku lecz z definicji kontynuatora nie ma to znaczenia ponieważ jak sama nazwa wkazuje służy on do kontynuacji a nie wstecznego rozwoju akcji.
Rozdział IV
Gdy Reksio i Kretes wydostali sie wreszcie do sklepu szli już z tryumfem na twarzy wypisanym malowniczo w każdym calu.
_______________ Napisałem rozdział czwarty ponieważ chcę zastosować często używany koncept pokazywania akcji w porządku przeciwnym do chronologicznego rozwoju wypadków ale ze względu na wyjątkowość mego opowiadania nie zastosuję tego konceptu w mojej opowieści ani też losowego ukazywania przygód głównych bohaterów. Rozdział IV jest zatem pierwszym i ostatniom rozdziałem w moim opowiadaniu, kolejne nierozpoczęte przygody Reksia i Kretesa już wkrótce... (jak tylko dostanę gdzieś konceptatory)
_________________ Miał miał...
|
Śr, 1 cze 2005, 14:53 |
|
|