|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 12:25
|
Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum
Autor |
Wiadomość |
nostadamus
Norman
Dołączył(a): N, 4 wrz 2005, 10:32 Posty: 223 Lokalizacja: z miasta na L
|
A czy ja powiedziałem że kopie to jedyny powód?
So, 13 wrz 2008, 10:25 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Może tu nie wchodzą bo jest tu nudno...
Nikt o tym nie pomyślał...?
|
N, 14 wrz 2008, 09:19 |
|
|
nostadamus
Norman
Dołączył(a): N, 4 wrz 2005, 10:32 Posty: 223 Lokalizacja: z miasta na L
|
Przeszło mi to przez myśl. Ale kolejnym powodem może być brak uaktualnień
N, 14 wrz 2008, 09:40 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Może trzeba rozruszać to forum.
Ożywić...
/może rozwiniesz tę wypowiedź, tak każdy może napisać
|
N, 14 wrz 2008, 10:05 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Tak... Trzeba... Ale niby jak - pisząc więcej postów? Możliwe...
Userzy dlatego nie mają czasu, ponieważ jak się rejestrowali, to byli
w młodszych, klasach, a tam mieli mniej nauki, teraz są w dalszych klasach
i mają więcej. Temu jest trudno zapobiec...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 14 wrz 2008, 11:39 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wiem coś o tym w III klasie było malutko nauki,nagle IV klasa początki i już duuuużo nauki ale staram się w miarę możliwości wchodzić na forum.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
N, 14 wrz 2008, 12:37 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> I tu ja nie rozumiem :/. Ja mimo że jestem w 3 gim i mam dużo zajęć jak i nauki (mam bardzo dobre oceny) potrafię znaleźć czas na FR jak i na inne sprawy.
Jeżeli się chce to można spokojnie znaleźć w dniu jakieś 15 min żeby zajrzeć na forum .
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
N, 14 wrz 2008, 12:52 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Oczywiście 15 minut jak nic. Nauki teraz mam sporo a co w środku roku szkolnego ale teraz przesadzam nauki mam więcej niż w III klasie ale na to forum czas zawsze znajdę.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
|
N, 14 wrz 2008, 13:11 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
A ja jestem w II klasie i jakoś mam dużo czasu. Prace domowe ponad 1h, a reszta czas wolny. Nie rozumiem, co Wam tyle czasu zabiera.
15 min wolnego czasu? Trudno mi w to uwierzyć.
To przez małą ilość aktywnych użytkowników (a może przez brak audycji? ). Dopiero co powróciło sporo użytkowników na forum, a w ostatnich dniach żaden z nich się nie pojawił..
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 14 wrz 2008, 15:42 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
W II klasie podstawówki???
|
N, 14 wrz 2008, 16:00 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Buah, jasne że w gimnazjum. xP
Skończmy offtop.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 14 wrz 2008, 16:04 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
|
Po pierwsze- masz rację, ale jednocześnie rejestrują się tu kolejne osoby z młodszych klas.
Po drugie- można bez problemu temu zapobiec. Jak? Ucząc się i będąc na forum jednocześnie. Zalogować się na forum, zostawić i iść uczyć się.
Po trzecie- brak aktualizacji na stronie, sprawia, że niektórzy przestali wchodzić na stronę i w rezultacie przestali wchodzić na forum. Jednakże w obecnej sytuacji trudno obwiniać Aidem Mediaków o brak nowości.
Tak myślę.
_________________ Ech...
|
N, 14 wrz 2008, 16:38 |
|
|
Gość
|
z trzecią sprawą postaram się coś zrobić, napiszę do AM może w końcu coś uczynią...
to według mnie dość spora ujma plusów przyciągających na forum
|
N, 14 wrz 2008, 17:02 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Racja z tym trzecim trzeba coś zrobić. Ale co do tego pierwszego: No oczywiście, nowi, mogą się rejestrować z młodszych klas.Ale tamci którzy są dalej czyli np.Dark Zjava( no może to nie jest dobry przykład fana reksia, ale jakiś przykład trzeba dać), wyrośli z Reksia lub mają sporo nauki.Tak się dzieje starzy odchodzą a nowi przychodzą.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 14 wrz 2008, 17:21 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
>> Nie tyle wyrośli co zgłupieli na starość . Ja np. nadal dobrze się bawię czytając co nowe komiksy z Garfieldem czy grają po raz enty w jakaś część Reksia, gdy inni moi rówieśnicy przeżywają wtedy jakieś "problemy" (czy inne depresjo podobne sprawy). I obym tak mi zostało na starość . Bo lepiej być 50 latkiem który lubi czytać Garfield'a oglądać Dexter'a czy grać w Reksia czy WoWa niż zapracowanym, ponurym i mającym prawie zawał "dziadem" .
PS. Ja nadal lubię oglądać jakieś kreskówki typu Ben 10 czy Laboratorium Dexter'a , choć moi rówieśnicy uważają to za dziecinade (pewnie w głebi serca chcieliby się dalej pobawić zabawkami, ale tego nie zrobią bo "są za starzy")
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
N, 14 wrz 2008, 17:37 |
|
|