|
|
Teraz jest Wt, 19 lis 2024, 00:45
|
Sąsiedzi z Piekła Rodem 1&2
Autor |
Wiadomość |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Sąsiedzi z Piekła Rodem 1&2
Ta gra jest super.
Cała jest śmieszna a przedewszystkim to gra logiczna.
Takie najbardziej lubię.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
N, 12 paź 2008, 07:43 |
|
|
Gość
|
Ja niezabardzo ją lubię. Takie granie na nerwach. Może i jest trochę logiczna, ale ja uważam, że to tylko sposób, aby twórcy mogli pokazać światu jakie żłośliwości wymyślili.
|
N, 12 paź 2008, 08:21 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
Czytałem recenzje obydwu gier, ale nie kupiłem. Po pierwsze- dość drogie (cena obu to jakieś 120 zł) no i nie przepadam za takimi złośliwościami.
_________________ Ech...
|
N, 12 paź 2008, 09:12 |
|
|
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
W jedynce był etap że jeden położył na wodzie rozszczepiający się kabel który podłączył do gniastka.Sąsiad stanął na tym że kablu i został porażony kablem.To jest złe propagowanie przemocy.Moja ocena gry to 3/10.
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
N, 12 paź 2008, 10:45 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Chcę cię FORUM powiadomić że cena 2 gier to jakieś 20-30 zł.
Ja kupowałem to w takiej cenie.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
|
N, 12 paź 2008, 11:10 |
|
|
Maniak Reksia
Norman
Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23 Posty: 227 Lokalizacja: Z Raciborza
|
No co Wy, ja uwielbiam tę grę! A ja kupiłem obydwie razem za 5 zł!
|
N, 12 paź 2008, 16:42 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
|
Nie gadaj!
Pewnie na allegro,nie?
|
N, 12 paź 2008, 17:32 |
|
|
Maniak Reksia
Norman
Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23 Posty: 227 Lokalizacja: Z Raciborza
|
Nie. W kiosku, w gazecie załączona była. I przypomniało mi się, że jednak 10 zł kosztowało. Sorry za pomyłkę.
|
N, 12 paź 2008, 18:41 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Ja też uwielbiam tą grę.Kiedyś miałem pożyczone od kolegi a Potem sobie kupiłem w Tesco z 20 zł obie części.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Pt, 17 paź 2008, 08:10 |
|
|
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
Ja kupiłem gazete i w tej gazecie byli SZPR 1 i 2 za 5zl .
Pierwsza gra troche gorsza ale 2 to fuul wypas, tyle akcji, smiechu . Złość sąsiada mozna uznać za to że pułapka nam się udała . Trzeba tez w niektórych sytuacjach sie chować lub jak sie nie da to uciec w inne miejsce bo sąsiad moze isc tedy albo po udanej pułapce np. chce sie umyc . Słyszalem w TV ze wkrótce wyjdze 3 część pt ,, Perypetie ,,
: tam ma być więcej misji (tzw. poziomów) . Więcej postaci i oczywiście więcej przekrętów . Podobno akcja SZPR 3 ma sie rozgrywać na początku w domu sąsiada a potem w innej części świata .
Jak ktoś chce recenzje 1 & 2 to prosze pisać na GG : 12389284 od 11.00 do 20.00
Pt, 17 paź 2008, 13:18 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Widziałem reklamę 3 części po rosyjsku.
Zapowiada się nieźle, oby tylko była dłuższa od poprzedniczek.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 27 gru 2009, 19:09 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Dałbyś linka? Ja tą grę uwielbiam i chciałbym zobaczyć.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 27 gru 2009, 19:19 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Wpisz sobie w Google: sąsiedzi z piekła rodem 3.
--------------------------------------------------------------------------------
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
N, 27 gru 2009, 19:25 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Nigdzie nie ma żadnej reklamy
Daj linka
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 27 gru 2009, 19:31 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Ja w kiosku te dwie gry za 20 zł kupiłem o.O
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 27 gru 2009, 21:50 |
|
|