Teraz jest N, 17 lis 2024, 14:41

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 396 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Następna strona
Wracajcie starzy użytkownicy i akcja czyścimy forum 
Autor Wiadomość
Doradca Budowlańców

Naklejki: 4
No... Trochę mnie nie było.... Jakoś ogarnąłem wszystkie sprawdziany itp.
Postaram się jeszcze zostać, chyba, że znów dopadnie mnie jakiś sprawdzian.

Co do pomysłu - pisanie tematów dobre, ale odnawianie wielu, to non- sens i przybycie spamu.Moim zdaniem tematy powinny być zakładane z dokładnością i z normalnymi rzeczami, a nie np
: Zrobię to , zrobię tamto... Może by tak po prostu nadać życie tematowi?

Wt, 14 paź 2008, 16:58
Pogromca Wózka Widłowego

Naklejki: 2
A propos wcześniejszej rozmowy o tym jak dotrzeć do fanów Reksia, którzy nie wiedzą o forum, a jest ich sporo...
To trudniej właśnie do nich dotrzeć, bo reklamowanie nie jest za dobrze postrzegane i ja też go nie lubię.

>> Najlepszym sposobem byłaby wymiana buttonów z innymi stronami, ale co my maluczcy możemy zrobić, a administratorium na pewno nie przyłączy się do akcji.

Wt, 14 paź 2008, 22:17
YIM
Lider Podziemia

Naklejki: 3
Forum jest mało ciekawe i upada, coraz mniej osób wchodzi na forum, bo forum jest mało ciekawe, forum jest mało ciekawe, gdy nie ma użytkowników, a nie ma ich bo forum jest mało ciekawe... :D
Powołajmy sztab kryzysowy... :)

Forum potrzebuje jakiejś odnowy...czegoś nowego...

N, 19 paź 2008, 08:56
Bardzo Stary Norman

Forum jest mało ciekawe i upada, coraz mniej osób wchodzi na forum, bo forum jest mało ciekawe, forum jest mało ciekawe, gdy nie ma użytkowników, a nie ma ich bo forum jest mało ciekawe... :D
Powołajmy sztab kryzysowy... :)

Zgadzam się z Przybyszem z kurakis.
Wchodzę codziennie na forum i dostrzegam,że forum to upada(ba,już raczej nawet upadło).
Sądzę,że gdy wyjdzie nowa część przygód reksia,forum rozruszało by się trochę,bo a to "nie umiem przejść tego labiryntu" itd.
Jednak sądzę,że w tygodniu będzie troszskę więcej ruchu na forum,ponieważ w weekendy ludzie wolą odpocząć.Pobywać na świeżym powietrzu(ja tak sobie,jestem domatorem).
Do czasu wyjścia nowej gry sądzę,że na forum będzie mało ruchu. :(

A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo

N, 19 paź 2008, 09:07
ICQ YIM WWW
Lider Podziemia

Domator to chyba osoba, która nie przepada za wyjazdami podróżami itp...
a nie osoba, która nie przepada za świeżym powietrzem

Nawet jak wyjdzie nowa gra i użytkownicy będą pisać o grze to i tak forum może po jakimś czasie znowu opustoszeć...
Chyba, że forum stanie się ciekawe i gracze RiMS zostaną na forum...

Ale żeby stało się ciekawe potrzeba jakiegoś kopa...
Nowe tematy - i ciekawe
Nowe działy
Różne ciekawe pomysły, które uczynią forum nietypowym...

:D

N, 19 paź 2008, 09:31
Bardzo Stary Norman

Racją jest to że gdyby się pytali to przez chwilę bo jakby uzyskali odpowiedź to (przepraszam za wyrażenie)"Pokiego grzyba by tu wchodzili" pewnie by nawet innych działów nie zobaczyli i pomyśleli:"Skoro grę przeszedłem to po co będę to wchodzić".Ale teraz myślę,że nowe działy by nic tu nie dały,nawet jeśli by był tam ruch to przez chwilę a potem...
______
PS.
W sprawie domatora się mylisz domator to ktoś to nie lubi zbytnio wychodzić na dwór.

A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo

N, 19 paź 2008, 09:39
ICQ YIM WWW
Lider Podziemia

Racją jest to że gdyby się pytali to przez chwilę bo jakby uzyskali odpowiedź to (przepraszam za wyrażenie)"Pokiego grzyba by tu wchodzili" pewnie by nawet innych działów nie zobaczyli i pomyśleli:"Skoro grę przeszedłem to po co będę to wchodzić".Ale teraz myślę,że nowe działy by nic tu nie dały,nawet jeśli by był tam ruch to przez chwilę a potem...
______
PS.
W sprawie domatora się mylisz domator to ktoś to nie lubi zbytnio wychodzić na dwór.

Jak by na forum zrobiło się ciekawie, to jakby wpadli zadać pytanie zobaczyli by jakie to forum jest fajne...

Nowe tematy - i ciekawe
Nowe działy

N, 19 paź 2008, 13:19
Pogromca Wózka Widłowego

Nowe tematy - i ciekawe
Nowe działy

>> Co ci da wymyślanie jakie ma być forum skoro administracja ma je głęboko w (_!_). Na większości forów gdzie admini udzielają się i pracują żeby forum było lepsze, jako tako się one trzymają. Zamiast trzymać swoich "stołków" na siłę powinni oddać je nowym osobą (tu składam "respekt" Bamboszowi, że jako jedyny ze "starego ładu" potrafił zrezygnować ze stanowiska). Jak dla mnie powinno się wywalić Pingwinka z moda i dać za niego Dizla albo Przybysza, a AdaChu i Topkowi przydzielić specjalną rangę i usunąć ich z adminów, ale co ja mam tu do powiedzenia. Zauważcie, że kiedyś kiedy Sz.K. i inni admini pracowali nad forum i udzielali się na nim, to ono [forum] tętniło życiem. Bo czy forum przeżyje zależy od nas userów jak i od administracji. Bo teraz forum wygląda głowie , że SS i Przybysz piszą , a czasem inni userzy się dopiszą. Smutne.

PS. Pewnie w tym momencie trafiam na kill listę adminów :P.

N, 19 paź 2008, 16:40
YIM
Maniak Koparek

Właśnie.. za czasów Sz.K. forum było aktywne chyba..
A co do moderatorów, to sprawa moderatorium, ale Pingwinek96 skoro nie ma czasu to wg mnie mod mu jest niepotrzebny. A Topka zostaw w spokoju. :P

przybysz z Kurakis napisał(a):
Skoro tak, to niby czego?
Serpentus snake napisał(a):
Sądzę,że gdy wyjdzie nowa część przygód reksia,forum rozruszało by się trochę,bo a to "nie umiem przejść tego labiryntu" itd.
I tu się zgodzę. Ogromny ruch był, kiedy co pół godziny ktoś pisał z pomocą do RiKN. A nawet nie tylko RiKN dotyczyło, wcześniejszych części też. A jak było z RiKwA i RiKTTW? Zupełnie tak samo.

Nawet jak wyjdzie nowa gra i użytkownicy będą pisać o grze to i tak forum może po jakimś czasie znowu opustoszeć...
Co za pesymistyczne nastawienie. :D
Chyba, że forum stanie się ciekawe i gracze RiMS zostaną na forum...
Przy nowej części zawsze pojawiają się masy postów. Nie ma co gdybać, bo ja jeszcze trochę pamiętam co się zawsze przyczyniało do aktywności na forum. Użytkownicy pisali, mieli coś do powiedzenia. W kategoriach o Reksiu czasem powstawały jakieś tematy i inni od razu chcieli w nich pisać, bo chcieli się wypowiedzieć. :wink:

A według mnie po prostu brakuje dyskusji, a żeby były to potrzebni są użytkownicy. Kilka tematów zostało założonych. Zaczynam myśleć, że po prostu nikomu się nie chce pisać.
Nowe tematy - i ciekawe
Tak, ale wg mnie nie w "O różnych innych rzeczach", tylko w kategoriach o Reksiu.
Nieraz czytałem pierwsze posty forum i odnoszę wrażenie, że po prostu zakładali tematy, były fajne rozmowy. Potem coraz więcej i więcej, aż na forum było o czym rozmawiać i to było przyjemnością dla użytkowników, bo pisanie na forum nie powinno być z przymusu, tylko własnych chęci.
Racją jest to że gdyby się pytali to przez chwilę bo jakby uzyskali odpowiedź to (przepraszam za wyrażenie)"Pokiego grzyba by tu wchodzili" pewnie by nawet innych działów nie zobaczyli i pomyśleli:"Skoro grę przeszedłem to po co będę to wchodzić".
Kiedy forum było aktywne, to nawet nowi użytkownicy przychodzili. Niektórzy też odchodzili, przybywali nowi..
Ale teraz myślę,że nowe działy by nic tu nie dały,nawet jeśli by był tam ruch to przez chwilę a potem...
Nowe i ciekawe działy często cieszą się aktywnością, ale nie wiem czy by tak było. Zresztą wybijcie sobie z głowy nowy dział. To jest forum Reksia i trzeba pisać w kategoriach o Reksiu. Chyba dlatego forum nie jest aktywne, bo nic nie jest pisane w kategoriach o grach z Reksiem!

Spidi267 pewnie zobaczył, że trochę pisaliśmy to wszedł na forum i coś napisał. Ale niedziwne jest, że nie ma nowych? Pewnie przez brak aktywności w kategoriach o Reksiu.

N, 19 paź 2008, 16:59
Upadku forum rzeczywiście należy doszukiwać się w braku nowych postów w tematach o Reksiu, przecież to forum jest o Reksiu a nie "O różnych innych rzeczach". Moment krytyczny jednak nie nadszedł teraz lecz zapoczątkowany był w kwietniu kiedy odeszła masa użytkowników, którzy byli aktywni w tematach o Reksiu i zawsze uczestniczyli w dyskusjach Reksiowych.

Co do sprawy Pingwinka zgadzam się przecież po co ma być modem skoro nie ma czasu na pełnienie jego obowiązków absurd <pewnie Grześ mnie zabije za to że jako moderator moje opinie "polityczne" wygłaszam ale trudno>. AdaCho -->też się zgadzam też nie pełni swej funkcji więc należy się abdykacja. Zaś co do Topka wstrzymuję się od zdania.

Sądzę, że należy przygotować się na nową część Reksia i wtedy kiedy niektórzy userzy wrócą <co jest pewne> zapobiec ich powtórnemu odejściu.

N, 19 paź 2008, 18:30
Kierownik łopaty

Może każdy użytkownik (nie moderator) napisze w punktach jakich zmian konkretnie oczekuje? To pomoże w ulepszeniu forum. :)

Postaram się również podpytać osoby które odeszły i nie mają zamiaru wrócić, czego oczekują. Dobry pomysł? :P
Jeśli tak to też możecie podpyteć i napisać tutaj.

N, 19 paź 2008, 20:06
Norman

Naklejki: 0
Po pierwsze : userzy by wrócili trzeba nowe dzialy dac na forum by dac im zdumienie nowosci na forum
Po drugie : userzy rządają nowości na forum a jak nie ma nowosci to nie wchodzą na forum

Wniosek :
- Wg userów gdy nie ma nowości na forum poprostu odchodzą i koniec aktywności starych i nowych userów.
-By userzy wznowili aktywnosc to trzeba dać jakies reformy forumowe (np. nowe dzialy)

Pn, 20 paź 2008, 13:23
Treser Cegieł

Każdy chce nowe dzialy... ale czemu nikt nie napisze o czym te dzialy mialyby byc :?

Pn, 20 paź 2008, 14:00
Lider Podziemia

No tak, przydałaby się mała reforma...,,uciekawienie" forum...
Ale forum jest fajne nie jeśli dotyczy ono tylko gry, ale jest wielotematyczne...

Zastanówmy się czego brakuje na forum...
Popytajmy tych co nie chcą wrócić dlaczego...
Wydanie nowej gry też może przyczynić się do tego, że przyjdą nowi użytkownicy i wrócą starzy - to dobra okazja. Dobrze by było jakby zostali.
Pisanie postów powinno sprawiać przyjemność użytkownikom.

A różne ciekawe pomysły, które uczynią forum nietypowym...
Też by bardzo się przydały...

Nowe działy też...dobry pomysł...
Dział opowiadania posiada sporo ciekawych opowiadań...

Może jeszcze dział
Wasza twórczość

Nie wiem, może dział konkursy też by się przydał.

Mogą być różne działy...
Może Kino i TV, gry, albo nauka...może hobby...czy tam szkoła...

Ważne żeby forum było ciekawe...
Należy popytać się wielu osób czego brakuje forum, założyć jakąś ankietę na ten temat i potem dogadać się z adminami - wprowadzić te rzeczy na forum i :D

może się uda.

A co do moderatorów i adminów to może faktycznie trzeba zdjąć z funkcji niektórych...]
Dobrze chociaż, że Grześ został adminem, bo potrzebny na forum jest admin, który na forum wchodzi...

Pn, 20 paź 2008, 15:25
Działy które wymieniłeś tak naprawdę mieszczą się w o różnych innych rzeczach po co robić nowe będzie tylko bałagan, forum na którym jest za dużo działów wygląda źle. Dział nasza twórczość połączylibyśmy z działem opowiadania.

Pn, 20 paź 2008, 16:02
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 396 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Następna strona