|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 06:40
|
Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna!
Autor |
Wiadomość |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Też tak sądzę. Już kiedyś były żarty ze szklaną kulą, całkiem niedawno o tunelu do miasta, a teraz botowi udało się znaleźć kolejnego screena?
Zastanawia mnie fakt, iż ... - popatrzmy na adres obrazka, wstawionego przez bota:
http://www.majhost.comsghwtstrims.jpg
/gallery/ tymek/foto/
tymek = tymoteusz = tymoteusz4, czyli nick bota na tlenie, z tego co podaje w profilu.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 13 lis 2008, 22:21 |
|
|
Maniak Reksia
Norman
Dołączył(a): Pn, 11 lut 2008, 21:23 Posty: 227 Lokalizacja: Z Raciborza
|
Ych... przecież widać tam, że ten pomnik to wycięty z RiWC, bo są tam białe konturki.
PS: Link do galerii bota (całej) : http://www.majhost.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=tymek .
|
Pt, 14 lis 2008, 13:39 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
ehhhh...... sceren znalazłem po wpisaniu rims w wyszukiwarce....
.......zapisałem na dysku ....chciałem dać z orginalnego źródła.... ale niestety zapomniałem gdzie to było..... może poszukam a jak znajde dam link...
....więc wstawiłem do galerii..... a to cuś po lewej to niekojarze....
........z RIWC nie jest na pewno.... może z innej ale z RIWC napewno nie......
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Ostatnio edytowano N, 16 lis 2008, 14:49 przez bot, łącznie edytowano 3 razy
|
Pt, 14 lis 2008, 15:15 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Jest dużo takich obrazków Reksiowych, które są przeróbkami... Choć nie wykluczam, że gdzieś w internecie może pojawić się z rims już niedługo...
Ale raczej będzie to na forum, czy stronie AM.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 14 lis 2008, 20:34 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Dziwne .... na tej stronie pojawiły się kolejne.....
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Ostatnio edytowano Pn, 24 lis 2008, 16:44 przez bot, łącznie edytowano 2 razy
|
Pt, 14 lis 2008, 20:50 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Niewiele tam widać jak dla mnie
Ktoś po prostu robi takie w jakimś edytorze grafiki...raczej
No chyba, że nie
Dziwne...
NA tej stronie są tylko dwa obrazki i napis:
Ale każdy może założyć stronę na yoyo
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Pt, 14 lis 2008, 21:00 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Dobra bot Twoje żarty wcale nie są śmieszne.
Strona została założona przez bota wg mnie na 100%.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 15 lis 2008, 00:40 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Ech.. Nie myśl że użytkownicy FR to kompletni debile których się tak łatwo wrabia, właśnie takim podrabianiem (o ile to ty zrobiłeś te fotomonty) obrażasz nas - użytkowników forum bo z tego wszystkiego na pierwszy rzut oka widać że to nie profesjonalna grafika z Reksia. I poza tym jak to napisał przybysz "Ale raczej będzie to na forum, czy stronie AM" i Sz.K. natychmiast by nas o tym poinformował bo wie że ze zniecierpliwieniem czekamy na kolejnego Reksia. Amen xD
_________________Pozdrawiam, Lone Star
Ostatnio edytowano So, 15 lis 2008, 13:26 przez Lone Star, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 15 lis 2008, 00:58 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Przecież samo zachowanie bota i cała istniejąca sytuacja Nam mówi, że to są głupie żarty bota. xP
Od początku tak podejrzewałem, już przy wymyślonym screenie przedstawiającym tunel, ale wtedy miałem wątpliwości.
|
So, 15 lis 2008, 02:36 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Nie ma sensu przejmować się jakimiś nieoficjalnymi fankowskimi stronami z przeróbkami.
Grę tworzy firma AM i jak będzie chciała to doda na forum lub na stronę obrazki z gry... Albo pan Hrynkiewicz...
A nieoficjalna strona którą może założyć każdy raczej, nie ma więcej informacji od nas...
|
So, 15 lis 2008, 19:16 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Przejmować się nie ma czym, ale żarty bota robią się żenujące. xP
|
So, 15 lis 2008, 20:03 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Może to nie jego żarty... Tylko znalazł to gdzieś...
Fajne obrazki...ktoś nad nimi troszkę siedział... Ciekawe kto? Ale nie są z Rims i sprawa zakończona...
|
So, 15 lis 2008, 20:28 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
To pewnie z jakiejś części, RiKN mi przypomina jedno z tych, może też być z innej gry niż Reksio. Nadal twierdzę, iż bot sobie żartuje. Właśnie zmienił link z www.rims.yoyo.pl na www.rims.pl i pewnie wmawiałby nam, że link przestał działać.
Wejdźcie na www.rims.yoyo.pl i zobaczcie, co pisze:
| | | | Cytuj: A czy to już koniec przygód? Co stanie się z Reksiem i Kretesem? Dokšd prowadzi tajemniczy tunel w norze Kretesa? Gra wyjdzie prawdopodobie gdzie� w grudniu albo w styczniu. Reszte dam niedługo Ps. administrator strony to TKTPM!!!!! muhahaa!!!! | | | | |
Mogę się też mylić co do bota. Ale skąd miał pewność z niepochodzeniem screena z RiWC? Akurat wtedy kiedy wyszukał to ktoś zaktualizował stronę i jakoś ja w google nic podobnego się nie doszukałem, zresztą w google strony się od razu nie pojawiają i na pierwszych miejscach są najpopularniejsze.
Słyszałem, że Bot jest niezłym grafikiem.
Jak tak dalej pójdzie, to dzięki botowi stracicie możliwość edycji postów. / żart
PS. Bot zawsze korzysta z yoyo.pl.
|
N, 16 lis 2008, 01:45 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Racja, też zauważyłem, że link strony jest inny... A trudno się doszukać akurat tej... Gratuluję botowi fajnych obrazków... Troszkę się napracował. Ale po co > po co dodał je jako screeny z Rims... Nawet jakby ktoś się nabrał jednorazowo - to o co mu chodziło... Przecież wiadomo, że to nie z Rims... Może doda nowe obrazki... Pierwszy był fajniejszy od drugiego...
|
N, 16 lis 2008, 09:09 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Ma takie pytanko.Czy rozmowa o skandalu BOTA w temacie o rims nie jest SPAMEM??
Mi się odobają oba screeny.Ale lepszy chyba był 1 screen
_________________ ...
|
N, 16 lis 2008, 17:38 |
|
|