|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:29
|
Autor |
Wiadomość |
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Czy wypada?
Tak się zastanawiam.. nad tematem ankiety.
jak możecie, to uzasadniajcie odpowiedzi.
|
Cz, 8 sty 2009, 15:51 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Oczywiście, że wypada...
Nie jest to gra dla małych dzieci, o na pewno. Seria przygody Reksia cechuje się trudnością i poczuciem humoru - dla którego wymaga być trochę obeznany w niektórych filmach, książkach itp.
Gra dla dwunastolatków dobra...
Ja mam więcej lat i gram...
Akurat bohaterem tej serii jest bohater bajek dla dzieci, ale to zupełnie inna sprawa, tamten Reksio, a ten.
Reksio to gra familijna, a o tym, ze jest przeznaczona dla małych dzieci może świadczyć jedynie tytuł i zniechęcać starszych użytkowników.
Ja nie mam kompleksów związanych z graniem w Reksia...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 8 sty 2009, 16:04 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Jak lubisz to graj. Nie wszyscy muszą o tym wiedzieć (jeżeli postrzegasz, że nie wypada). W ankiecie zaznaczyłem pierwszą możliwość.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Cz, 8 sty 2009, 16:37 |
|
|
Gość
|
ja mam 16 lat i cały czas gram w Reksia to żaden wstyd, jest to gra lepsze od wielu innych a nawet jedna z najlepszych, po prostu inni tego nie rozumieją
|
Cz, 8 sty 2009, 16:41 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Oczywiście że gram. Tylko chciałem się dowiedzieć dlaczego się ze mnie śmieją (młodsze dzieci).
|
Cz, 8 sty 2009, 16:48 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Co one mogą wiedzieć o przyjemności grania...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Cz, 8 sty 2009, 16:51 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
|
Właśnie nie wiem grają w heroesow 4 i się cieszą.
|
Cz, 8 sty 2009, 17:55 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
A grały w tę grę i przeszły nią... Bo wbrew pozorom nie jest taka łatwa... Nie przejmuj się i graj. Jest dla dużych i małych. Traci fanów - a może nie zyskuje tych co by zyskała przez to, że jej bohaterem jest Reksio - znany z bajek dla przedszkolaków - ja jak miałem 5 lat to lubiłem najbardziej wstęp tej bajki. Ta bajka faktycznie jest dla maluchów, ale gry przygodowe z Reksiem nie... | | | | przybysz z Kurakis napisał(a): Gdy byłem mały podobały mi się filmy animowane z Reksiem, ale gdy podrosłem to już mnie nie interesowały - wiadomo - skierowane do najmłodszych. Gdy po raz pierwszy zagrałem w Reksia - Reksio i skarb piratów to bardzo mi się podobało - to ten sam Reksio, a jednak inny... Zrobili z Reksia kogoś innego - AidemMedia - Krzysztof Hrynkiewicz. Był to normalny bohater bajki, taki jak koziołek matołek, ale jego nie wyobrażam sobie w roli Reksia, chociaż kiedyś Reksia sobie nie wyobrażałem. Gry z Reksiem bardzo zaskoczyły mnie - humorystyczna gra przygodowa. Te nazwy, ta parodia, te łamigłówki... Reksio okazał się jedną z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Gratuluję bardzo twórcą Reksia - Bardzo fajni ludzie jak mniemam. Szkoda, że gry z Reksiem są tak mało popularne i uznawane za gry dla dzieci, na jednym portali pisało by ludzie tak nie myśleli, że to gra dla dorosłych, ale tu już przesadzili. W każdym razie nie są łatwe i dobrze. Może ich nie wygrać dorosły, a może wygrać dziecko. To tyle... Może coś dodam... GRY Z REKSIEM SĄ BARDZO FAJNE. | | | | |
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 8 sty 2009, 18:16 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Oni sie z ciebie śmieją ponieważ oni nie grali w to. Pożycz jednemu takiemu !kar przejść i sie zapytaj czy to przeszedł. Najlepiej daj RiC jak cóś
|
Cz, 8 sty 2009, 21:02 |
|
|
Gość
|
Proste: śmieją się, bo Ci zazdroszczą. To normalne. Ze mnie (i z mojej czapki, płaszcza, brata) śmieją się codziennie. Przyzwyczaiłam się.
|
Cz, 8 sty 2009, 22:31 |
|
|
Agataa
Norman
|
Ty masz 12 lat, a mój tata ma 34 lata, a ma trudności w przejściu niektórych etapów! Ja mam 8, a niejeden bystry 7 latek umiałby to przejść!
|
Pt, 9 sty 2009, 12:32 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Olej ich
|
Pt, 9 sty 2009, 17:51 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
|
Jednego "olałem" dosłownie, ale to jeszcze pogorszyło sprawę
zabardzo się nimi nie przejmuję.
|
So, 10 sty 2009, 08:37 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Nie jest sztuką płynąć z prądem Trzeba umieć płynąć tam, dokąd się chce. Jeśli dziś nauczycie się bronić swoich poglądów i otwarcie mówić co wam się podoba, a co nie - to macie szansę przeżyć życie tak jak je sobie wymyślicie. A ci inni? Cóż - spłyną do morza setkami tak jak im się rzeka ustawi.
Uczcie się bronić swoich czapek i płaszczów i może też reksiów już teraz.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
So, 10 sty 2009, 21:47 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Ja niedługo skończę 12 lat i nie uważam, że granie w gry z Reksiem jest obciachem. Ze mnie też ciągle się śmieją kumple, że gram w takie gry. A jednak te kilka lat z Reksiem dało mi nowe, o wiele śmieszniejsze podejście do świata.
_________________Powróciłem
|
N, 11 sty 2009, 07:37 |
|
|