|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 04:39
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Pewna nieścisłość:posty
Mam pewne wątpliwości.
Jeżeli w Kanalizacji posty nie są nabijane, to dlaczego jeśli ktoś "spuszcza wodę", czyli ją czyści to dlaczego kasują się nam nasze posty?
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 26 sty 2009, 21:32 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
To proste. TO taki błąd który występuje na forum. Posty nie są naliczane ale gdziekolwiek jeżeli jest kasowany post to odejmowany jest od liczby postów naliczanych.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 27 sty 2009, 13:10 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Bez sensu...
Nic dziwnego, że jak wrócłem po dość długiej nieobecności to miałem zero postów...
To nie lepiej zrobić z Kanalizacji normalny temat w którym nalicza się posty, a potem jak ktoś "spuszcza wodę" posty się kasują? Oczywiście w kanałach tylko mądre tematy.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 27 sty 2009, 13:37 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Ja myślę, że nie. Wtedy wielu przez długi czas miałoby nie zasłużoną rangę. Spamów nie powinno się liczyć. Jeśli jest tam coś wartościowego to admini to ochronią, a jeśli nie ma to niech zostanie spuszczone z liczbą naszych postów. I tak zostaną spuszczone tylko spamy.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 27 sty 2009, 13:54 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
A co wtedy gdy (jak było w większości przypadków) liczba postów napisanych w Kanalizacji jest nieco mniejsza, taka sama lub (o zgrozo) większa od ilości tych które ci nabito? Wraz z wyczyszczeniem kanałów tracisz wszystkie lub większość swoich postów a co za tym idzie rangę!
|
Wt, 27 sty 2009, 14:04 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
nie tracisz postów. One są tylko ranga spada i ilość pokazywanych. Ale to lepiej niż liczyć spamy.
|
Wt, 27 sty 2009, 14:10 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
No tak w końcu prawda.
Ale z tą rangą to trochę nie fair...
|
Wt, 27 sty 2009, 14:12 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Ale o co wam chodzi z tymi rangami?
Na forum jest się po to aby porozmawiać o różnych tematach (o Reksiu przede wszystkim) a nie dla rangi!
Ja byłbym za usunięciem rang.To by problem z rangami rozwiązało.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Śr, 28 sty 2009, 14:31 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
OMG, przecierz nie mówię, że ranga to temat numer jeden!
Poruszamy tutaj tylko błąd na forum i jego konsekwencje.
|
Śr, 28 sty 2009, 16:38 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Mogą być rangi... Jak ktoś jest zaawansowanym szambo-nurkiem to po prostu mu ranga spada po spuszczeniu kanałów. Posty nie znikają. Tylko zmniejsza się ich ilość w twoim profilu. Wszystko wiadomo - ja myślę, że jest OK! Było już o tym mówione gdzieś na forum. Chyba w temacie o drugim starcie kanalizacji.
Nie wiem jak wam, ale mnie taki układ pasuje. Już wszystko wiadomo
|
Cz, 29 sty 2009, 09:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|