|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 06:36
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Problem - poważne kłopoty z grą.
Autor |
Wiadomość |
Kitta
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 20 sty 2007, 20:31 Posty: 78 Lokalizacja: Szczecin
|
Problem - poważne kłopoty z grą.
Jak w temacie - mam poważne problemy z grą. Gdy otrzymałam płytę (ok. dwa lata temu, w wielkanoc) gra nie chciała się zainstalować, a dokładniej plik "sredniowiecze" . Teraz spróbowałam znowu - to samo. Więc skopiowałam ręcznie i urochomiłam z katalogu pozostałego z poprzedniej próby instalacji. Powinno działać, ale nie działa. W RiU, na końcu ósmego poziomu, komputer zawiesza się, a w RiWC nie działa nasuwanie skrzynek na przyciski, przez co trzeba wiele razy restartować. Grę kupiłam w sklepie internetowym AM, jako jedną z pierwszych. Mam system Windows XP. W czym leży problem - w płycie czy w grze ogólnie? Czy wystarczy kupić nową, czy też po prostu gra u mnie nie działa?
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
|
Pn, 2 lut 2009, 19:37 |
|
|
Gość
|
ja też miałem taki problem z instalacją...
Instalujesz na stacjonarnym czy na laptopie? ja instalowałem na laptopie i tam wyskakiwał ten błąd lecz na stacjonarnym już nie
|
Pn, 2 lut 2009, 19:39 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
A mój przypadek...(nie mówię).
Gra często zawiesza się,zwalnia(korzystne dla gier logicznych!),nie reaguje.AM musi wydać łatkę.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 2 lut 2009, 19:44 |
|
|
Kitta
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 20 sty 2007, 20:31 Posty: 78 Lokalizacja: Szczecin
|
Na laptopie. Stacjonarnego obecnie nie posiadam.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
|
Pn, 2 lut 2009, 19:45 |
|
|
Gość
|
więc sądzę, że to to samo co mi się działo na laptopie...
trzeba więc na stacjonarny, ale skoro na razie nie masz ... może ktoś jakoś umie temu zaradzić?
|
Pn, 2 lut 2009, 19:47 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Łatkę? Nikt teraz tym się nie zajmuje. Mają na głowie inne gry a nie jakieś łatki.
Co do zacinającego się RIU to nie wiem. Ale w RIWC przyciski niereagujące na przedmioty to częsty problem. Miałem tak dużo razy i poprostu radzę wprowadzać postacie na przyciski.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 2 lut 2009, 19:53 |
|
|
kotopies24
Roz-kreca się
|
_________________ Mam rikwa i rik ttw
|
Wt, 25 sie 2009, 20:54 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Re: Problem - poważne kłopoty z grą.
to muszą być specjalne przyciski (takie z kropką pośrodku)
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
N, 6 lut 2011, 16:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|