|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:37
|
Autor |
Wiadomość |
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
To było tak: W jakieś grze było demo RiSP. Zsiągnąlem sobie i przeszedłem w pięć minut. Jakiś miesiąc później zobaczyłem ją na Allegro, kupiłem sobie... i tak zaczeło się całe "Reksiowienie".
|
Wt, 12 lut 2008, 22:07 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
To było tak: W jakieś grze było demo RiSP. Zsiągnąlem sobie i przeszedłem w pięć minut. Jakiś miesiąc później zobaczyłem ją na Allegro, kupiłem sobie... i tak zaczeło się całe "Reksiowienie".
|
Wt, 12 lut 2008, 22:08 |
|
|
ayumixD
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 18 mar 2008, 13:33 Posty: 123 Lokalizacja: Japonia
|
reksio mnie zareksiował....
...a tak seryjnie to moja siostra...
|
So, 29 mar 2008, 11:35 |
|
|
Kretes89
Stawia Opór
Dołączył(a): Pn, 31 mar 2008, 06:35 Posty: 5 Lokalizacja: Oborniki
|
To było tak: dostałem chyba na zająca gdy miałem ileś lat (już nie pamiętam) Reksio i ufo po trochę długim czasie przeszłem i na końcu było że reksio uprowadzony itp. Gdy przyjechałem z moim tatą do poznania (często właśnie z nim kiedyś grałem) i jak tam byliśmy to w sklepie był reksio i czarodzieje. I tak to się zaczeło od tej chwili jestem zareksiowany .
PS. Nikogo nie zareksiowałem napisałem moją historie z reksiem.
|
Pn, 31 mar 2008, 06:55 |
|
|
Agataa
Norman
|
ja grałam chyba w gazecie komputerek Paulinki jak miałam 4 lata i tam było demo RiSp i Riu i tak mi się te dema spodobały że postaowiłam kupić sobie Risp pełną więc poszliśmy do emicku i tam akurat był RiSp oraz Riu więc one były nie drogie i tata mi kupił i tą i tą a jak przeszłam dwie to tata pracuje koło empicku i obiecał że zobaczy czy jest nowa no i na moje szczęście był RiC, a w końcu kupił mi RIWc i RIKN.
Zareksiowałam mojego tate ja czytam mu podpowiedź a on mi przechodzi ja też gram tam gdzie jest łatwiej
|
Pn, 31 mar 2008, 12:39 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Ja zareksiowiłem moją koleżankę z klasy i...moją starszą siostrę!
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
N, 27 kwi 2008, 15:44 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Ja się zareksiowiłam sama. Przez demo RiSP. Nikogo nie zareksiowiłam.
|
Cz, 1 maja 2008, 10:35 |
|
|
Gość
|
Ja zareksiowałam mojefo kolegę z klasy. Może jeszcze jednego, ale nie jestem pewna. Ale powiem wam jedno REKSIO JEST THE BEST!
|
Cz, 1 maja 2008, 13:04 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Ja od dema...jak wielu i...
|
Cz, 26 cze 2008, 13:02 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Spójrz na datę ostatniego postu. Nie odświeżaj tematów!
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Cz, 26 cze 2008, 13:05 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
To nie jest taki stary post...mogę pisać w tym temacie i wcale nie popełniam przestępstwa...Proszę Cię...w regulaminie pisze żeby takie ewentualne skargi jak ta do mnie były pisane na PW, ty nie jesteś tu po to żeby bawić się w moderatora...Można pisać w temacie jeśli się ma coś sensownego do napisania zawsze...jeśli temat nie jest zamknięty...
Dlaczego niby nie mógłbym tu pisać...
|
Pt, 27 cze 2008, 08:06 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Oczywiście, że można odświeżać tematy, ale tylko te sensowne i aktualne.
np. Nie ma sensu odświeżać tematu z modlitwą o życie/zdrowie Jana Pawła II (oczywiście to tylko przykład), ponieważ jest już nieaktualny(:( ).
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 27 cze 2008, 09:21 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
miałem 5 chyba lat,i zobaczyłem demo riu.I się zaczoł ciąg,którego nie zapomnę:riu demo,ric demo,risk demo,riwc demo,rikn demo,riwc pełna,znowu riwc pełna(tamta się zepsuła ),rikwa demo,ric pełna,risk pełna,riu pełna,rikn pełna,rikwa pełna.Zareksiowałem kolegę,i to on mi zepsuł pierwsze riwc .oszczędzam na rik:ttw.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 9 lut 2009, 14:19 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Ja zaczynałem od dema jak prawie każdy. Dema po długim graniu mi się skończyły i jak zaczął wychodzić RiKN, tata kupił I grę o przygodach Reksia. RiWC. No i tak zaczął się długi ciąg grania w gry z Reksiem. Próbuje przekonać kolegów w szkole żeby zapisali się na forum i grali w gry z Reksiem. No ale jeszcze żadnego nie udało mi się przekonać.
|
Pn, 9 lut 2009, 15:32 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
:lol:
Ja zostałem Zareksiowany demem przez kolegę z klasy.
Ja zareksiowałem Maćka, Michała, Magdę i Jasia z mojej
byłej klasy.
|
Pn, 9 lut 2009, 15:49 |
|
|