|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 03:23
|
Autor |
Wiadomość |
Kabuto
Norman
Dołączył(a): Pn, 4 lut 2008, 07:26 Posty: 273 Lokalizacja: Moskwa
Naklejki: 0
|
Mam już 13 lat i nadal gram w Reksia, fajne gry, można się rozluźnić oraz pośmiać. O ile dobrze wiem to w reksia moga grać wszyscy, nawet dorośli
N, 11 sty 2009, 09:07 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
W każdą grę mogą grać wszyscy jak nie ma limitu lat od... Jak 50 - latek będzie chciał sobie pograć w Liczę z Reksiem to nikt mu nie zabroni - co najwyżej będą się z niego śmiać.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
N, 11 sty 2009, 09:46 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
50-latek i reksio? Przesadzasz!
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 11 sty 2009, 10:40 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
O ty się nie zgodzę!
Mój Św.P dziadek mając 50 lat z wielką chęcią grał w Reksia.
Rodzina się z niego śmiała ale on się nie przejmował.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
N, 11 sty 2009, 10:43 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Nie kwestionuję tego, że grał ale zauważam, że jest to śmieszne i niecodzienne zjawisko...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 11 sty 2009, 10:47 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Niecodzienne, to nie znaczy śmieszne. A jeżeli ktoś starszy lubi takie gry, to znaczy że są nie tylko dla dzieci. Ale nie ma żadnego powodu do śmiechu. A kumple się śmieją, bo mają taki zwyczaj śmiania się z tego typu rzeczy. Może dogadaj im coś i przestaną tacy być wobec Ciebie.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 11 sty 2009, 16:00 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Lubi, nie lubi nie interesuje mnie to... Nie można nic powiedzieć, żeby nie zwrócili ci uwagi na temat moralności, czy niemoralności tego co napisałeś...
|
N, 11 sty 2009, 17:47 |
|
|
Guzik
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 11 wrz 2005, 15:14 Posty: 119 Lokalizacja: z miasta
|
Ech, znam ten typ... Nie martw się, teraz wchodzą w taki wiek, że się robią na nie wiadomo jakich macho Ja mam 16 lat i dalej sobie gram w Reksia i czekam na dalsze odsłony
_________________Milczenie jest złotem... Ale ja wolę platynę
|
Pn, 12 sty 2009, 20:55 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
|
To powiedz o tym pani lub przynieś do szkoły podręcznik dobrych manier i pokaż na stronie,na której jest napisane,że nie wolno wyśmiewać.
|
Pn, 12 sty 2009, 22:04 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Znam takich typków.
W szkole w III klasie się ze mnie śmiali,że gram w Reksia.
Aż w końcu taki jeden przyszedł do mnie ja mu tą grę pokazałem a na drugi dzień wszyscy chcieli do mnie przyjść żeby zagrać.
Lecz przecież takie "przyniesienie podręcznika dobrych manier i poucznie ich" niec nie da.Jeszcze bardziej będą cię wyśmiewać i może dojść do bójki.
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Wt, 13 sty 2009, 09:35 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Olewam ich
Okazało się że połowa mojej klasy gra przynajmniej w jedną część reksia.
|
Wt, 13 sty 2009, 14:35 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
|
To można dla love lasa zrobić tylko jedno:zachęcić go do powiedzenia o tym pani nauczycielce lub rodzicom.
|
Wt, 13 sty 2009, 14:45 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Morał
Co? Ja nie mam żadnych problemów, ta ankieta
była zrobiona min. bo prosili mnie o to inni fani
Reksia z mojej klasy, którzy nie mają neta.
Jak zapewne zauważyliście jedna osoba zaznaczyła
opcję "NIE", pytanie dlaczego nieuzasadniła
swojej odpowiedzi?
Bo nie wie dlaczego osoba dwunastoletnia nie powinna
grać w gry tego typu!
Wniosek: Gry z Reksiem nie mają ograniczeń wiekowych!!!
Skończyłem. Proszę o zamknięcie tematu!!!
|
N, 8 lut 2009, 22:10 |
|
|
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
|
może nie zwróciliście uwagi, ale gry z Reksiem, są tak zrobione, żeby dziecko mogło grać z rodzicem, i żeby rodzic tez miał z tego zabawę.
Ja jestem dużo od was starszy i też z niecierpliwością czekam, kiedy będę mógł zagrać w następną część przygód Reksia.
pozdr Admin
|
Pn, 9 lut 2009, 14:20 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Te gry nie mają ograniczeń wieku-Reksio z gier to niezupełnie ten sam pies.Na filmikach to był Junior,a w grach to już bohater niebezpiecznych
przygód.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 9 lut 2009, 16:32 |
|
|