|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:39
|
Autor |
Wiadomość |
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Muzyka, bez zarzutu!
|
Pt, 13 lut 2009, 17:53 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
W RIMS jest identyczna, ale chyba trochę bardziej pasuje.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pt, 13 lut 2009, 19:25 |
|
|
Gość
|
Identyczna ? A skąd wiesz? Masz już RIMS? Przypominam, żę filmik to tylko zapowiedź i nie koniecznie w grze musi być taka sama muzyka.
@topic: Jest taka poważna... Moim zdaniem jedna z lepszych w Reksiu.
|
So, 21 lut 2009, 13:52 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
OMG, no myśl logicznie chyba nie ma jeszcze RIMS to jak mógłbym mieć?
W filmiku jest taka sama i tylko o to mi chodziło. Może w grze być inna, ale ta i tak pasuje bardzo dobrze.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 21 lut 2009, 18:38 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Mnie momentami ta muzyka przeraża.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 19 kwi 2010, 15:48 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Taka sobie, ale myślę, że jest odpowiednia do tej gry. Nie powinna być przecież zbyt szybka i wesoła, żeby nie rozpraszać gracza
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
So, 1 maja 2010, 12:47 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Muzyka
@odkop Muzyka w "Reksio i Kretes: Tajemnica Trzeciego Wymiaru" bardzo mi się podobała. Jest taka poważna, tajemnicza i przerażająca jednocześnie. Według mnie doskonale pasuje do klimatu świata 3D ukazanego w tejże grze. Dzięki tej muzyce gra się o wiele ciekawiej, a gra staje się o wiele lepsza. Zgadzam się z Dominikiem, nie powinna być przecież zbyt szybka i wesoła, żeby nie rozpraszać gracza. I na szczęście taka nie jest.
|
So, 13 wrz 2014, 07:15 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Muzyka jako tako mi się nie podoba, ale stwarza ona całkiem dobry klimat dopasowany do tej gry. Ja tam pamiętam jedną wesołą i dość szybką melodię z RIK:TTW. Nie wiem w jakim poziomie się pojawiła, ale no trochę rozpraszała, minimalnie. No, ale cieszę się, że producentom udało się dobrze dopasować muzykę do gry.
|
So, 13 wrz 2014, 07:36 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Nie mogę nic zarzucić tej muzyce. Ona doskonale pasuje do świata 3D i jest bardzo frapująca, w pełnym tego słowa znaczeniu. Gwoli ścisłości, ta muzyka ma w sobie to coś - coś nostalgicznego, dodatkowo tajemniczego, no i lekko przerażającego. Mi najbardziej podobała się ta melodia, która została wykorzystana w trailerze zwykłego RiMS - wersji roboczej, parę lat temu. Ona doskonale pozwala nam wczuć się w klimat tej gry, przez co gra wydaje się niezmiernie ciekawa, bo taka bez wątpienia jest.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 13 wrz 2014, 11:00 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Muzyczka z gry jest bardzo fajna, pasuje klimatycznie do niej. Jest dość tajemnicza, co dobrze oddaje atmosferę świata 3D. Fajna, ale czasem trochę nudnawa. Ale fajna.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
So, 13 wrz 2014, 16:18 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Super soundtrack!
|
Pn, 8 cze 2020, 11:02 |