|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 13:03
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Można ułatwić mumionki i będą takie jak w łatwym.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pt, 2 mar 2007, 21:31 |
|
|
MATEUSZSZ
Bywalec Nory
|
Ja tez dzisiaj tu utknolem
|
So, 24 mar 2007, 22:05 |
|
|
bartekkl5
Stawia Opór
Dołączył(a): N, 14 gru 2008, 10:56 Posty: 6 Lokalizacja: z dzielnicy ciemnej
|
ja nie moge przejsć straganu na trudnym
_________________http://www.wrzuta.pl/film/m5QSgAHDQ6/mumionki
to filmik jak pzrejsć 2 mumionki
|
N, 14 gru 2008, 11:40 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Ja przeszedłem na łatwym i na trudnym!
|
Cz, 25 gru 2008, 20:10 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 23 lut 2009, 16:50 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Odkopywanie, odświeżanie i inne synonimy...
Pytanie tylko po co?
@Topic: Ułatwienie? Może takie jak w Czarodziejach przy obronie murów? Ja i tak nie używam "takich" sposobów.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Pn, 23 lut 2009, 20:13 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Prawdopodobnie(bo jakl zmieniałem,to mi kamienie znikały) właśnie takie jest to ułatwienie.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 24 lut 2009, 15:18 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Kto ci naopowiadał, że odświeżanie tematów jest złe...
Wręcz przeciwnie...Jest dobre, jeśli tylko mamy coś konkretnego do powiedzenia.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 24 lut 2009, 16:17 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Super Reksiu, raczej nie odpowiedział niczym konkretnym...
Zapytał się kogoś kto napisał posta rok temu, a takie odpowiadanie półsłówkami.
Tak, ale wtedy i tylko wtedy.
Słowem, odświeżajmy tematy, tylko wtedy jeżeli mamy odpowiedzieć konkretnie i najlepiej coś więcej niż tak jak to było w tym przypadku.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 24 lut 2009, 16:46 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Przepraszam za odkop, ale w pewnej książce (naukowej!) znalazłem taki interesujący urywek:
,,[...]W dniu 11 Muluc w miesiącu Zac w roku O Kan zaczęły się gwałtowne trzęsienia ziemi, które trwały do dnia 13 Chum. Ofiarą ich padł kraj Mu położony na bagnistych wzgórzach. Dwa razy wyniesiony do góry w czasie jednej nocy zapadł się na skutek działania podmorskich wulkanów. Gdy ląd się zapadł, zostało zniszczonych 10 państw. Zatonęły one 8000 lat przed napisaniem księgi wraz z 64 milionami ludności[...]"
Był to cytat urywku jednego z tekstów średniowiecznych Indianów(!). Wedle i gry, i książki, Mu leżało na Oceanie Spokojnym. Wedle obu mieszkańcy Mu rozproszyli się na wszystkie wiatry(co ciekawe, w obu kolonie były połorzone w Indiach(okolice Szangri-la!), Ameryce(!), Egipcie(!) i Australii!). Weźmy pod uwagę takie fakty:
-Nie ma ani jednego tekstu, świadectwa ani przedmiotu pochodzącego ze starożytnej Ameryki! Była wtedy niezamieszkana!
-Egipcjanie (jest to potwierdzone przez starożytne źródła) przybyli ponoć z Oceanu Indyjskiego, albo i jeszcze zza niego!
-Hindusi mieli kulturę podobną do egipskiej, australijskiej i indiańskiej. Skąd takie podobieństwo w tak odległych rejonach?!
-Wyspy Oceanu Spokojnego mają podobną kulturę i zwierzęta, choć niektóre ze zwierząt nie mogły same migrować!
-I czy Atlantyda nie jest zadziwiająco podobna do Mu?!
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 27 lip 2009, 13:41 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Skąd wnosisz?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pn, 27 lip 2009, 14:43 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Gdyż wszyscy przybyli z Oceanu Indyjskiego, a nazwy ich bogów miały podobne nazwy i historie.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 5 sie 2009, 11:53 |
|
|
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
|
_________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli" http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838http://stworzwirusa.tk/997/boberekklikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
|
Śr, 5 sie 2009, 15:28 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
W ,,Atlantyda-fantazja czy rzeczywistość?".
|
Śr, 5 sie 2009, 18:59 |
|
|
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
|
Dziękuje
_________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli" http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838http://stworzwirusa.tk/997/boberekklikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
|
Śr, 5 sie 2009, 19:10 |
|
|