Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 07:02

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 330 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona
Opinie i komentarze 
Autor Wiadomość
Starszy Norman

Rzeczywiście. Dialog jest źle zbudowany. Rozdział jest za krótki. Fabuła dosyć urwana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jego opowiadanie zostało przeniesione do działu opowiadiania. :wink:

Wt, 24 mar 2009, 15:01
Zgłoś post
Enterek--> IMO najlepsze opowiadanie z na razie zamieszczonych i w tym stopniu rozbudowy w jakim są. Opowiadanie kipi wprost stylem reksiowym, nie brakuje dowcipu, co prawda można by rozbudować o dłuższą przygodę w Kwamazonii ale już trudno, bardzo dobre jest to że dowiadujemy się czegoś o rodzinie Kretesa. Ktoś mógłby odpowiedzieć, że przygoda Kretesa to nic niezwykłego, zwykła wycieczka, lecz jak to powiedziała KMH "Muszę się zmierzyć z demonami przeszłości", tak i dla Kretesa mogła to być straszna przygoda :wink:

Wt, 24 mar 2009, 19:44
Zgłoś post
Bardzo Stary Norman

Naklejki: 3

Może rozbudujesz swoją wypowiedź? ;)

Wt, 24 mar 2009, 19:52
Zgłoś post
Również podoba mi się opowiadanie enterka. Tak mnie wzruszyło... Nie za długie, a w sam raz!

Wt, 24 mar 2009, 20:13
Zgłoś post
Opowiadanie Euresandy --> zapowiada się strasznie ciekawie i być może jedno z pierwszych czysto fantastycznych, trochę mroczne no i ta nazwa rozdziału :D :D :D ale na razie go nie ocenię, kto wie czy następne rozdziały nie zmienią jeszcze bardziej mojej jak najbardziej pozytywnej opinii

Wt, 24 mar 2009, 21:42
Zgłoś post
Mieszacz Zaprawy

Naklejki: 2
Opowiadanie bota jeszcze się rozkręca, więc ocenię później.
Nawet nieźle się zapowiada. Może trochę przykrótkie, ale liczę potem na miłe zaskoczenie. :wink:

Piszę poprawnie po polsku.

Śr, 25 mar 2009, 18:54
Zgłoś post
Starszy Norman

Kurcze nie mam pomysłu na kolejny rozdział RIA A wogóle rozdziałów jest już 17 i nie wiem i le ich jeszcze będzie. Może z 13. :wink: :wink: :wink:

Śr, 25 mar 2009, 20:15
Zgłoś post
Mieszacz Zaprawy

No, no, szczerze mówiąc takie sobie. Niezbyt mi się podoba.
Trochę literówek i błędów. Mało rozwinięta fabuła. Trochę brakuje mi akcji. Mam nadzieję, że to się zmieni. Ocena: 6/10

Piszę poprawnie po polsku.

Śr, 25 mar 2009, 20:31
Zgłoś post
Do wszystkich opowiadań forma "tą" występuje rzadziej niż "tę" proszę na to uważać :!: :!:

W opowiadaniach Euresandy i bota bardzo podobają mi się wstępy, które nadają im taki tajemniczy posmak. Euresanda bardzo dobre opowiadanie, spełnia moje nadzieje, tylko ja dodałbym więcej opisów nadających jeszcze bardziej mroczny nastrój oby tak dalej :wink:

Śr, 25 mar 2009, 20:52
Zgłoś post
Działacz Podziemia

Na razie najbardziej mi się podobają opowiadania Dizla i enterka. Enterka jest lepsze jakościowo, ale jest skończone. Dizel ma jeszcze mnóstwo możliwości, by nas zaskoczyć. :)
Opowiadanie Euresandy: za KRÓTKIE, żebym na razie mógł ocenic. Trzeba poczekać.
A i moje opowiadanie już dawno nie było komentowane. Zapraszam do 7 rozdziału, który dodałem kilka minut temu. :oops:

Cz, 26 mar 2009, 08:21
Zgłoś post
Lone Star--> opowiadanie bardzo dopracowane, wciągające i są rozbudowane opisy sytuacyjne, oby tak dalej na razie wstrzymam się z oceną aż będzie więcej rozdziałów ale opowiadanie rokuje wielkie nadzieje

Cz, 26 mar 2009, 17:10
Zgłoś post
Bardzo Stary Norman

Opowiadanie Euresandy i Lone Stara są... NIE-SA-MO-WI-TE! Takich jeszcze nigdy nie czytałam! Wciągające, orginalne, ciekawe...
Oba 100/10 ;) Życzę wygranej! Ja na pewno zagłosuję! Macie talent!!
Nie mogę sie doczekać kolejnych rozdziałów! Trzymam kciuki!!!! :D

Cz, 26 mar 2009, 17:44
Zgłoś post
Lider Podziemia

Bardzo, bardzo dziękuję. Co prawda nie czytałem wszystkich opowiadań, ale z tych które przeczytałem najlepsze jest chyba to Enterka (pisać Enterki?) Ale pozostałe też są bardzo, bardzo dobre! Euresanda piszę w sposób : więcej dialogów, mniej opisów. Bardzo mi się podoba jej opowiadanie. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom ! (PS. Dziś prawdopodobnie opublikuję rozdział IV oraz V, wszystkich będzie ok. X)

Cz, 26 mar 2009, 18:11
Zgłoś post
Bardzo Stary Norman

Niee, pisz enterka. :) Mam nadzieję że dodasz dziś następne, bo już nie mogę się doczekać! :wink:

Cz, 26 mar 2009, 18:22
Zgłoś post
Lider Podziemia

Dziś została dodana jako ostatnia część IV, jutro dodam pewnie kolejne dwie lub trzy. W najnowszy rozdziale (IV) umieściłem parę nowych nawiązań do AM. (pseudonim, nazwa ulicy itp.)

Cz, 26 mar 2009, 21:47
Zgłoś post
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 330 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona