|
|
Teraz jest Śr, 15 sty 2025, 08:12
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Usunięcie Shoutboxa
Sokaris poprosił mnie o zrobienie ankiety by zdecydować czy shoutbox spełnia dobrze swą role czy jest wręcz przeciwnie, więc ją robie. Całe forum rozważa usunięcie Shoutboxa. Proszę o uzasadnianie wypowiedzi. Ja jestem za Tak.
PS. Dobrze napisałem?
|
So, 11 kwi 2009, 17:02 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Jestem na nie.
Wg. mnie może zostać bo można w nim prowadzić luźną rozmowę.
Moje zdanie uległo zmianie po tym jak ujrzałem zalety Shoutboxa.
To nie przez niego są nudy na forum.
Po co było go wstawiać jak teraz usuwać.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 11 kwi 2009, 17:06 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
No właśnie. Dopiero co było referendum i wygrał shoutbox, tyle z tym zachodu a teraz usunięcie? Ja nie rozumiem w ogóle tego wszystkiego. Jestem na NIE.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 11 kwi 2009, 22:16 |
|
|
Gość
|
Ja też jestem za tym by nie usuwać shouta, ale ponieważ wiele osób w temacie o nim ustosunkowało się w do niego negatywnie postanowiłem że trzeba to demokratycznie przegłosować. W sumie shout tak naprawdę rozkrecił nasze forum
|
N, 12 kwi 2009, 08:01 |
|
|
Topek
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
|
Najpierw głosować czy wprowadzić shoutbox'a, a później czy go usuwać i to bez przyczyny... bez sensu. Temat zresztą też.
|
N, 12 kwi 2009, 11:27 |
|
|
Gość
|
Na tym polega demokracja. Wielu userów pisało z prośba o przeprowadzenie tej ankiety to co mam ich nie wysłuchać i powodować by forum nie było dla użytkowników tylko dla drobnej garstki moderatorium, ca c'est tare
|
N, 12 kwi 2009, 11:35 |
|
|
Topek
Doradca Budowlańców
|
Skoro użytkownicy chcieli shoutbox'a, to teraz raczej nie ma powodów aby znowu zastanawiali się, czy jest on potrzebny. Jeżeli nie sprawia problemów, to nie widze możliwości aby go usunąć. Tak jak Artur powiedział, na pewno było z nim dużo zachodu.
PS Pamiętaj, że demokracja nie jest idealną formą władzy
|
N, 12 kwi 2009, 12:07 |
|
|
Gość
|
Shoutbox został wprowadzony by przetestować go i sprawdzić reakcje userów. Tutaj możesz zobaczyć ich opinię na samym początku jego istnienia
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=4618
Należy przecież każdy swego rodzaju test zweryfikować czy spełnił swoje zadanie czy raczej jest wręcz przeciwnie.
|
N, 12 kwi 2009, 12:10 |
|
|
Topek
Doradca Budowlańców
|
Jeżeli była potrzeba sprawdzenia, jak sie sprawuje shoutbox, to należało zapytać o opinie, a nie czy już należy go usunąć.
|
N, 12 kwi 2009, 12:38 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Ja myślę tak: Jak zostanie usunięty, to spam przejdzie znów do kanałów. A potem będzie czyszczenie i co? Płacz ,, Jestem smutny , bo zabrali mi ileśtam postów''... Moim zdaniem powinien zostać...Coraz mniej postów jest w kanałach przez niego . Dla mnie to duży plus...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 12 kwi 2009, 13:32 |
|
|
Roostar
Norman
Dołączył(a): So, 28 sty 2006, 16:41 Posty: 294 Lokalizacja: Jestes?
|
Shoutboix ma i plusy i minusy. Minusem jest to, ze przez niego na forum jest pusto, bo wszyscy pisza w shoutboxie a nei na forum .
|
N, 12 kwi 2009, 13:39 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Ta, chyba teoretycznie.
Wręcz przeciwnie - dzięki SB nie jest tutaj nudno i forum jest bardzo, ale to bardzo aktywne. Jednocześnie zgodzę się z Topkiem i proszę zdajcie sobie sprawę, że jeżeli usuniemy shouta to znowu będzie tutaj nudno.
EDIT: To nie jest na takiej zasadzie, że z przymusu piszemy posty a jak nie to forum jest nieaktywne - nie! Shoutbox sprawia, że chce się być na forum, prowadzić dyskusje i współpracować z użytkownikami.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 12 kwi 2009, 14:31 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
|
Czasem tam kilka godzin postów nie ma.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 12 kwi 2009, 15:46 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Jestem za tym żeby został.Tyle było przy nim pracy na pewno.
_________________ ...
|
N, 12 kwi 2009, 15:49 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Właśnie nie!
Stryju!
Ta nuda sie ma konkursem literackim!