|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 00:48
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Gra Bolek i Lolek: Język Angielski podzielona na 2-ie cz.?
Autor |
Wiadomość |
Reksiowiec
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 18 mar 2009, 23:16 Posty: 54 Lokalizacja: to, że jestem mądry?
|
Kupiłem Ciuchcię z kwietnia i zauważyłem, że na płycie dołączonej do niej opakowanie gry Bolek i Lolek: j. angielski ma cyfrę 2. Okazuje się, że w niej oprócz intra Twoje Media przed grą zauważyłem kilka drobnostek:
- Dysk 1 zawiera pierwsze pięć miejsc (Portret rodziny, Pokój dzieci, W Kuchnii, Szkoła i Plac Zabaw, Śmieszne potwory dziadka), a dysk 2 kolejne 5 miejsc (Ubrania i Przebrania, Nasz Dom, Cyrk Wujka Boba, Magiczna Maszyna ciotki Zelmy, Nasze Miasto)
- Kwestię Bolka w obu dyskach "Zajrzyj też do książeczki, która była w pudełku z grą. Znajdziesz tam wiele cennych wskazówek" zastąpiono pustą kwiestią (Bolek rusza ustami, ale nie mówi).
- Po zainstalowaniu patcha do tej gry na obu dyskach likwiduje też barierę, dzięki czemu można przejść poziomy 1-10 na każdej płycie.
|
Wt, 21 kwi 2009, 13:37 |
|
|
Gość
|
Co do podziału gry na części, z których każda jest na innej płycie, nienawidzę tego np. Baldurs Gate podzielone na 5 płyt powoduje, że cały czas muszę wkładać lub wyjmować płytę i tak w kółko, można po prostu zwariować. Jest to też strasznie nie poręczne.
|
Wt, 21 kwi 2009, 13:44 |
|
|
Reksiowiec
Bywalec Nory
|
Warto wiedzieć, że w sklepie Aidem Media, można kupić pełne wersje gry w całości. No i zauważyłem, że każda część gry: BiLjADD ma inny folder.
|
Wt, 21 kwi 2009, 13:50 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ja raz instalowałem sobie chyba Spellforce i musiałem 4 płyty przekładać.
Ale nie jest to specjalnie najgorsze.
"Średnio" w ankiecie.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 21 kwi 2009, 15:36 |
|
|
Reksiowiec
Bywalec Nory
|
Części BiLJADD z Ciuchci są instalowane osobno, to znaczy, że instalator nie będzie oznajmił o włożenie następnej płyty.
|
Wt, 21 kwi 2009, 17:32 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|