|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Głosowanie - tu przyznajemy 2pkt
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Zasady głosowania:
Głosujemy w dwóch ankietach: w jednej przyznajemy 2 punkty, w drugiej 1 punkt. Możemy przynać wszystkie punkty temu samemu opowiadaniu (czyli łacznie dać mu trzy punkty).
Głosowanie trwa do dnia 07.05.2009r.
Przyznając punkty, jeśli decydujecie się ba napisanie posta, należy przynajmniej jednym zdaniem uzasadnić swój wybór.
Proszę o zgłaszanie TU wszystkich oszustw,
jak głosowanie jako goście czy nowymi Userami.
NIE WOLNO GŁOSOWAĆ NA SIEBIE!!!
Życzę miłego głosowania
Ostatnio edytowano N, 3 maja 2009, 19:13 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
|
Pt, 1 maja 2009, 09:55 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Głosuję na Gryzeldę. Osobiście myślałem , że będzie też opowiadanie bota, ale trudno...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 1 maja 2009, 14:35 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Zagłosowałem na opowiadanie Euresandy ponieważ jest to opowiadanie ciekawe, trzymające w napięciu oraz długie.
|
Pt, 1 maja 2009, 15:22 |
|
|
bartekteam
Roz-kreca się
|
Reksio
Ja zaglosowalem na opowiadanie PRIKA pt.,,Reksio i Wieczna Zima"
mozecie przeczytac jak jeszcze nie czytaliscie
Miało być jedno zdanie i sensowne, mówiące DLACZEGO. W następnym poście, napisz to /Euresanda
|
N, 3 maja 2009, 18:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
RiND(Luka),bo Akcja trzymana jest w lekkim napięciu.
Ale opo. bota jest równie dobre.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 3 maja 2009, 20:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|