|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:41
|
Autor |
Wiadomość |
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
Ciekawe jak wygląda ten avatar
_________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
|
Pt, 8 maja 2009, 15:13 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
A dlaczego taki emotek?
Avatar wygląda tak, jaki się zamówi : )
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 8 maja 2009, 16:08 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
Taki emotek, bo jaki inny?
Chyba że jest taki, który przedstawia zastanawianie się?
A jeśli chodzi o avatar, to jaki się zamówi??
Taki, jaki się chce, koniec offtopu /Euresanda
_________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
|
So, 9 maja 2009, 12:02 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Nie mogę się doczekać 3 Konkursu Literackiego zaczynam brać się do roboty ,lecz nie będzie to ani 100% opowiadanie ani 100% komiks.
To będzie taki mix
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 26 maja 2009, 20:48 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Nie wiadomo, czy będzie 3. edycja. Druga była dwa lata po pierwszej, więc - nie tak prędko. Poza tym, nie radzę robić mixów, bo najprawdopodobniej po prostu zostaniesz zdyskwalifikowany. Tematy konkursów są jasno określone, a wątpię, czy będzie to "zrób 'taki mix'".
Poza tym, poczytaj sobie temat działu. Konkurs jaki? LITERACKI. A nie komiksowy czy miksowy.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Wt, 26 maja 2009, 20:57 |
|
|
Kari Mata Hari i Molly
Roz-kreca się
Dołączył(a): Śr, 19 sie 2009, 15:18 Posty: 31 Lokalizacja: z Piklibii
|
Ważne jest to, żeby każdy mógł w nim wziąść udział, a nie tylko ci którzy się pierwsi zgłoszą. Nie wiem czy tak było za pierwszym razem, pewnie nie.
|
Pn, 1 mar 2010, 19:09 |
|
|