|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 22:14
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Widać że dużo zdrobnień od imion. W moim przypadku także, bo mam na imię Łukasz, a Luk to takie zdrobnienie i ogólnie kumple tak na mnie mówią. A 98 jest od 1998 bo w tym roku się urodziłem. A teraz Avatary. Przez 1 miesiąc miałem Rycerza z Piklibii, potem Rollingstone'a też przez jakiś miesiąc, ale chyba więcej. Następnie przez jakieś dwa tygodnie TKTPM i teraz mam Zwierza Hanoi. Jak się Shlafrock pojawi to jego sobie wezmę i już nigdy go chyba nie zmienię.
|
Wt, 2 cze 2009, 18:37 |
|
|
Bartek
Norman
Dołączył(a): Cz, 22 lut 2007, 20:26 Posty: 268 Lokalizacja: Łodź
|
Ja jak byłem mały to nazwałem się Bartek...i już tak zostało.
_________________ A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
|
Śr, 3 cze 2009, 20:08 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Ja teraz mam po prostu Filip, zamiast Filip34547. P.S: ukradleś mi emblemat ;(
Cz, 4 cze 2009, 13:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Oj, Filipie, może nie zauważyłeś, ale emblematów w galerii
jest ograniczona ilość, a ty reagujesz jakby on był twoją własnością
albo twojego autorstwa. I nie nadużywaj słowa "ukradłeś", ok?
Jak podaje Wikipedia, "Kradzież (art. 278 kk) to zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela." =))
A jeśli chodzi o mój nick - Po niemiecku, fińsku, niderlandzku i angielsku moje prawdziwe imię... =D
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Cz, 4 cze 2009, 13:21 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
ja nicku nie zmieniam, ale najpierw miałam emblemat Kari Maty, nostradamusa, a teraz różokitowca
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
Pn, 21 wrz 2009, 07:09 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
piesek22 tu piszemy o tym jak powstawały nasze nicki , a nie o zmianie nicków. Ale z tego mojej indukcji wynika , że masz nick piesek , bo lubisz psy czyż nie ??
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 4 paź 2009, 16:12 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
Nieprawda. Po prostu mam e-mail Sprytnykot111@gazeta.pl
, potem przyjaciółka pokazała mi stronę http://mybrute.com/ , ale nie chciałam mieć nicku sprytnykot111, więc wymyśliłam sobie akurat piesek 22.
PS. Te nicki biorą mi się znikąd.
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
N, 4 paź 2009, 16:22 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
Mój nick tak jakby jest złożony z 2 części. Każde te 3 litery to pierwsze 3 od imienia i nazwiska. MAR - Marcin, KON - (nazwiska nie podam xD.
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
N, 4 paź 2009, 19:23 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Najpierw byłem KOKOSZ., teraz Dominik i tego już chyba nie zmienię...
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 16 lis 2009, 18:38 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
U mnie ta historia jest trochę dziwna.
Kiedyś wchodziłem na forum cp.pl. Administratorem był tam Pingwinator, który (kiedyś) mieszka/ł na wsi. Raz na schoutboxie napisał że "idzie orać pole". W ogóle jakoś nie miał czasu dla forum. Dlatego ja wymyśliłem nick "Traktonator". Napisałem że wysadzam traktory Admina, dlatego ma tak mało czasu
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 12 gru 2009, 14:12 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
ja miałem że najpierw, poprostu napisałem michał czaplicki i już a avatar to najpierw miałem spielmaustera potem kota w butach następnie wilka morskiego no i ostatniego dizla ale mogę jeszcze zmienić
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
N, 13 gru 2009, 20:03 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
Ja najpierw byłem HEROS'em (nawiazanie do Superherosa z RIKWA), a potem zmieniłem nick na Cody'ego. Niedawno chciałem zmienić nick na nowy, ale uznałem, że to nie ma sensu bo "Cody" to bardzo fajny wirtualny pseudonim i nie warto go zmieniać.
_________________Powróciłem
|
N, 10 sty 2010, 16:29 |
|
|
Liliana
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 12 sty 2010, 10:15 Posty: 99 Lokalizacja: Mieszkam w twoim domu
|
Najpierw byłam Liliana12 a teraz Liliana i nie chce zmieniać tego nicku
_________________ Byłam Liliana12
|
Śr, 13 sty 2010, 16:08 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
a teraz jestem shlafrok holmes bo go lubię
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Śr, 13 sty 2010, 16:11 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Ja byłem Ninja a teraz jestem rabitt i może jeszcze kiedyś zmienię ten nick.
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Cz, 28 sty 2010, 16:09 |
|
|