|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:07
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Plany Planerów
Witam.
Tutaj wspólnie podejmujemy decyzje, czy dany plan ma wejść w życie, czy też nie ;P
Więc od początku
Plan Johanny:
| | | | Kod: Wg MP (Mojego planu) każdy User mający dosęp do Koszar zwałby się Gwardzistą Reksia (a może już teraz tak jest?). Pkt Reksia niczemu nie służą... a więc: Trzebaby "przeredagować" stronę by nie przypominała dawniej. Strona jest zrobiona elegancko i utrzymana jest w tajemniczym stylu; przykładowo Karty [GWARDZISTÓW] przywodzą na myśl jakieś tajne akta... Czemu nie wykonywać różnych zadań pod nazwą "misji"? Dizel i Euresanda wg MP nadzorowalibyście każdą misję, sporządzali przy pomocy Pomocników [kolejna funkcja] "wprowadzenia do misji". Grupy 1-2-3 osobowe wykonywałyby zadanie. Za dobrze wykonaną misję dostawałoy się pochwałę i jakieś punkty: jak w grach, monety, diamenty etc. JA zrobiłabym ładne, eleganckie ikonki, przedstawiające owe punkty, i byłyby one wklejane do Kart Gwardzistów. Im więcej pkt [10,20,30,50,75,100?] tym wyższa ranga, niekoniecznie wiążąca się z jakimiś uprawnieniami czy zadaniami, ale dająca satysfakcję. | | | | |
Plan Filipa i Agaty
Gdy minie czas na głosowanie: Do końca tygodnia. Zostanie wprowadzona ankieta na temat pomysłu Johanny. Itd
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Ostatnio edytowano Pt, 17 lip 2009, 12:21 przez Dizel, łącznie edytowano 4 razy
|
Pt, 26 cze 2009, 10:41 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Obydwa pomysły są dobre.
Co to Johanny to te "Diamenciki" to to samo co punkty Reksia.
Więc nie wiem po co ta zmiana.
Co do Filipa i Agaty nie mam zastrzeżeń. Lubię konkursy więc na pewno wezmę udział i liczę na atrakcyjne nagrody .
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 26 cze 2009, 10:54 |
|
|
Agataa
Norman
|
A, konkurs -według mnie- mógłby odbyć się 31 sierpnia. Tak na zakończenie wakacji. Dziękujemy- w imieniu moim i Filipa- za poparcie, Dadi. Nagrody- Hmmm... Jeszcze nie wiem, co mogłoby być nagrodą w wakacyjnym konkursie.
|
Pt, 26 cze 2009, 10:59 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Nie, punktów mamy SETKI i nie przydają się do niczego.
"Diamenciki" [hehe] - byłoby ich mniej, żeby sie zmieściły
na kartach, a ich określona ilość dawałaby rangę [też tylko na karcie, nie na Forum]
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 26 cze 2009, 11:03 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Tak, dzięki za poparcie. To Agata zapoczątkowała pomysł. Nagrodą może byc na przykład ranga
Pt, 26 cze 2009, 11:50 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Punkty lepiej brzmią, a mogą mieć taką samą wartość jak "Diamenciki" (które IMO brzmią dziewczęco).
Akta? Czekaj, zaraz zrobię wszystkim kartoteki z wszystkimi ostrzeżeniami i złamaniami regulaminu Do tego dodam dane personalne (wy-szpiegowane) i inne "rzeczy"
Jeśli ma to być na stronie... i jakby się pobawić skryptami to np. można zrobić uprawnienia odwiedzania pewnych stron.
Wtedy każdy miałby login i hasło.
A misje jakiego typu? Rysowanie czy takie po-ważniejsze np. Nawracanie, Reksiowienie, tępienie SPAMu?
Ps. Wcześniejsze punkty Reksia były takie same jak Reksiony, inna nazwa, to samo zastosowanie.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 26 cze 2009, 12:08 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Misje poważniejsze.
Diamenciki - tylko ja to tak nazywam :\ Chodzi o ikonki,
przedstawiające jak w gierkach - monety, diamenTY, czy co tam chcecie.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 26 cze 2009, 12:30 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Punkty lepiej brzmią.Konkurs wakacyjny może być.
_________________ ...
|
Pt, 26 cze 2009, 13:52 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Lepiej nie przesadzać z takimi nagrodami... Zwłaszcza, że to tylko Konkursy w Gwardii a nie oficjalne poparte przez moderatorium.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 26 cze 2009, 14:25 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
ale ranga typu " Wakacyjny arcymistrz reksia"
Pt, 26 cze 2009, 14:42 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
A może warto przywrócić tytuły np. półkownik itp.
Byłyby podwyższane za wykonywanie misji, a za konkursy byłyby dodatkowe, zapisane w informacjach o GR, tak było w I GR.
PS
Teraz mamy III GR, prawda? xDD
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 26 cze 2009, 14:48 |
|
|
Gość
|
Pomysł jest bardzo dobry. Możnaby też przywrócić inżynierów itd.
|
Pt, 26 cze 2009, 15:16 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Ja nie wnikam, nie jestem od dawna w Gwardii.
Pt, 26 cze 2009, 15:32 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Tak przywrócić pare żeczy z 1 GR byłoby dobrze.Inżynierzy itd. mogą być.
_________________ ...
|
So, 27 cze 2009, 10:30 |
|
|
Gość
|
Misje mogłyby np polegać na usunięciu jednego linku, który udostępnia RISP do pobrania. Takie mogłyby być misje na stronie, oczywiście dla, 1-2-3 osób .
|
So, 27 cze 2009, 18:36 |
|
|