|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 16:01
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Śmierć Michaela Jacksona
Dzisiaj zmarł Micheal Jackson, miał 50 lat. Naprawdę bardzo mi go szkoda
Nie ma Króla Rock 'n' Rolla, teraz też odszedł Król Popu. To naprawdę wielki cios dla wielbicielów Jacksona. Ja go lubiłem, ale nie aż tak żeby być jego fanem ale, jednak lubiłem jego muzykę. Był naprawdę wielkim muzykiem, tylko że do dzisiaj nie rozumiem po co sobie wybielił skórę ale mi to nigdy nie przeszkadzało. Teraz to już się skończyło ...
Nagrał dużo hitów; "Thriller", "Bad","Dangerous" i inne. Nigdy się nie doczekam kolejnego albumu. Szczerze mówiąc to nadal informacja o jego śmierci nie dotarła do mojej świadomości. Naprawdę szkoda
|
Pt, 26 cze 2009, 17:02 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Nie będę się rozpisywał bo moje odczucia są identyczne jak odczucia Pignwinka
[*]
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pt, 26 cze 2009, 19:18 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Wiedziałem, że ten temat powstanie... Szkoda mi go, ale on taki dobry nie był. Dobre piosenki, ale nie zapominajmy o jego grzechach ...
Pt, 26 cze 2009, 19:29 |
|
|
Gość
|
Szkoda mi gościa, fajne miał piosenki. Czuje sie tak samo jak Lone Star i Pingwinek. Wogóle żal słuchać teraz jego piosenek ze świadomością, że już nie będzie nowych...
(*)
|
Pt, 26 cze 2009, 19:52 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Mówicie tak, jakby śmierć była czymś najgorszym na świecie.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 26 cze 2009, 20:10 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
|
[*]
Pingwinku, on nie wybielił sobie skóry. To była choroba... I stąd tyle operacji plastycznych. Uświadomił sobie jak koszmarnie wyglądałby jako biały Murzyn.
Szkoda, że już nie będzie tworzył.
|
Pt, 26 cze 2009, 21:59 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Raczej to ty SPAMujesz,
Wypowiedź nieznanego mówi więcej niż 1000 słów.
Johanna: żal.pl
---
Podobno nagrywał piosenki które ,jeszcze nie ujrzały światła dziennego.
On umarła a jego muzyka będzie żyć wiecznie. [*] [*] [*]
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 27 cze 2009, 09:11 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Właśnie teraz możecie obejżeć pogrzeb MJ na TVN24 i na innych kanałach.
[*]
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 7 lip 2009, 18:51 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Wyciskają grosz nawet z jego trumny...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 8 lip 2009, 15:00 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Według mnie to te wszystkie komentarze typu "Jackson wybielił sobie skórę i zrobił sobie oberacje plastyczne" lub " Jackson został wykreowany przez media" to się "gotuję". Jak słyszę takie komenarze to uwarzam odrazu taką osobę za nie mądrą i niedojrzałą. Osobiście uważam że Jackson nie jest jedynie Królem Popu ale też jest Królem Muzyki
P.S. Według mnie pogrzeb Jacksona nie był żadnym przedstawieniem. To był zwykłu pogrzeb tylko że osoby która potrafi zmieniać świat.
|
Śr, 8 lip 2009, 15:37 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Re: Śmierć Michaela Jacksona
Wybielił sobie skórę bo miał białe plamy(To jego choroba mu je zrobiła) i nie chciał wyglądać jak pantera.
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Cz, 26 sie 2010, 07:15 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|