|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 07:12
|
Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna!
Autor |
Wiadomość |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
No właśnie. Na jakieś stronie czytałem, że Reksio i Miasto SeKretów będzie rozpoczynało 2 serię gier z Reksiem. Tylko, że za Chiny nie mogę sobie przypomnieć na jakiej stronie.
Ciekawi mnie jedno. Dlaczego na żadnym screenie nie ma Reksia Przecież mamy na zmianę sterować Reksiem i Kretesem:!:
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 27 sie 2009, 09:08 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Może to był tylko napis na 2 stronie pudełka ;p?
Gotowa odpowiedź
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Cz, 27 sie 2009, 09:37 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
No bo przecież został uprowadzony. Rewolucja, burmistrz, szczury, te sprawy...
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Cz, 27 sie 2009, 13:22 |
|
|
KubaLdo
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 12 lut 2009, 13:53 Posty: 67 Lokalizacja: się wzieła piłka nożna?
|
Pewnie Aiedem chce ukryć wygląd Reksia.
_________________The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10.
|
Cz, 27 sie 2009, 13:36 |
|
|
Bartek
Norman
Dołączył(a): Cz, 22 lut 2007, 20:26 Posty: 268 Lokalizacja: Łodź
Naklejki: 0
|
Właśnie, aby była niespodzianka.
_________________ A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
|
Cz, 27 sie 2009, 15:54 |
|
|
pietruszka11
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 25 cze 2009, 09:40 Posty: 42 Lokalizacja: z Warszawy
|
Raczej nie! Kretes wygląda tak samo jak w RIKTTW więc Reksio pewnie też.
|
Pt, 28 sie 2009, 19:43 |
|
|
markon
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 8 sie 2009, 13:31 Posty: 145 Lokalizacja: Miechów
|
A mnie się wydaje, że ten Kretes w RIMS jest trochę lepszy...
_________________Zająłem trzecie miejsce w konkursie graficznym z okazji Piątej Rocznicy Forum Reksia.
Zachęcam do czytania mojego komiksu.
|
Pt, 28 sie 2009, 19:53 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
No bo to nie jest ten sam
Jest może małe podobieństwo, ale jak się dobrze przyjżec to są oczywiście inni...
A ten z RIMS jest bardziej dopracowany, a więc lepszy.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 29 sie 2009, 08:42 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Najgorzej wypada roboczy z RIMS. Jest kanciasty, nogi straszą wyglądem.
Następnie już bardziej plastyczny z RIKTTW.
Zdecydowanie najładniejszy jest finalny z RIMS. Widać iż jest plastyczny, wycieniowany.
Chyba użyto Shader'a nie?
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 29 sie 2009, 10:13 |
|
|
Gość
|
Zgadzam się, bot.
A jeśli chodzi o RIMS, to się doczekać nie mogę (swoją drogą już nie mam pieniędzy xD)... Tyle fajnego będzie we wrześniu... (oprócz końca wakacji).
A jak myślicie, co będzie z muzyką? Fajnie byłoy, gdyby zrobili nową .
|
So, 29 sie 2009, 21:12 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
Naklejki: 0
|
Niestety, nie wiem,czy ta premiera 7 Września(niepokoję się,bo tego dnia mam urodziny) będzie oznaczać to,że RIMS pojawi się w sklepach takich jak MEDIA@MARKT,czy będzie tylko tego pełno w magazynie sklepu internetowego AIDEM@MEDIA...
|
N, 30 sie 2009, 08:36 |
|
|
Gość
|
Pewnie już w sklepach. Jak premiera to premiera .
|
N, 30 sie 2009, 08:42 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Chcesz mieć szybko, zamów u Aidem.
W sklepach będzie 2-3 miesiące później. (tak jest zawsze)
Jak nie macie kasy to po co czekacie?
|
N, 30 sie 2009, 09:25 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Wolno czekać tylko tym, którzy mają kasę? Pomyśl bocie...
Wg cb w sklepach będzie 3 miesiące po premierze? jw.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 30 sie 2009, 09:37 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
U mnie w Empiku, w dużym mieście, było po pół roku dopiero RIKTTW.
A z resztą, co ty tu masz do gadania
Załóżmy że wyjdzie 7 września. 2-4 dni na dotarcie i wrócenie z tłoczni. Później pakowanie i wysyłanie (5 dni). Później poczta polska (tydzień - 2 tygodnie(do tego nie wiadomo czy paczka dojdzie cała, czy nie zostanie uszkodzona/ukradziona)) To daje 3 tygodnie od samej premiery.
Później dopiero wysyłanie do sklepów. Najpierw oczywiście Warszawa i Gdańsk. to daje prawie 2 miesiące.
PS Nie powiedziałem 3 miesiące, 2-3 miesiące powiedziałem ;p
|
N, 30 sie 2009, 09:55 |
|
|